• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tanıdığın öyle bir yerde oteli vardı evli adamlar kadınlarla gelip kalıyor diyordu biz bodruma gittiğimizde cüzdan sormuşlardı sormak yasaksa tv de niye basılan otelleri gösteriyor fuhuş sayılmıyorsa polisler nasıl ayırt edecek
Bodrumda balayı çifti misiniz diye sormuşlardır o cüzdanı. Bodrum gibi bir yerde mümkünatı yok. Bir de insan tatile yanında evlilik cüzdanıyla gitmez ki.

Polis her türlü ayırt eder merak etmeyin siz.

Bizim kadınlarımız neden böyle yahu ? Kendini ifade edemiyor. 30 tane mesajda imarı var mı arsalar kimin üstüne hala anlayamadık. Turistik yer değilse zaten ziyaretçisi olmaz ki, neden bu tantana. Turistik yer ise pansiyona rakip butik pansiyon olun müşteriye ikiye bölün art niyetli beddualı çözüm istiyorsunuz aklıma bu geldi 😂
Kendini ifade edemiyor değil, işine gelmeyen ayrıntıları çıkartıyor. 😄
Son mesajları okumadım belki açığa kavuşmuştur ama benim tahminim arsa dedenin arsası adam daha ölmeden, paylaşım yapılmadan iki taraf da beğendikleri kısım kendilerine kalsın diye dipdibe bina dikmişler 🤣

Tapusuz arazi devlet malıdır devlet malına çivi çakamazsin köy kurnazi çoktur hemencecik ihbar ederler
Yooo hiç de bile. Uzungöl’e bakın mesela evler pansiyonlar tapusuz. Yıllarca kullandılar devlet yıkmaya karar verince de o zaman neden evi yaparken karışmadınız diye üste çıktılar. Evler yıkılıyor diye kıyametleri kopardılar. Türkiye’nin her yerinde böyle. İnsanlar kaçak göçek ev yapıp imar affı bekliyor cüzi bir miktar ile de devlet arazisine konuyor :) Bu arada bu şehrin göbeğinde bile var. Ben belediye ile davalık olan Özel üniversite bile biliyorum :D belediyenin arazisine çökmüşler. Yani bunlar Türkiye’de şaşılacak şeyler değiller ne yazık ki.

Zaten tüm internet sitelerinde booking otelz ets tur vs. Üyelik sitesinde Evli olani aliyoruz veya almiyoruz diye secenek var. Eger bunu belirtmezsek kapiya gelen müsteriyi geri cevirme hakkimiz yok.
E sorun yok o zaman. Belirtiyorsanız bu özelliklerde müsterilerin size gelmemesi gerek zaten.

Tanıdığın öyle bir yerde oteli vardı evli adamlar kadınlarla gelip kalıyor diyordu biz bodruma gittiğimizde cüzdan sormuşlardı sormak yasaksa tv de niye basılan otelleri gösteriyor fuhuş sayılmıyorsa polisler nasıl ayırt edecek

cüzdan sormak yasak değil. ailece veya arladaşlarınızla ev de kiralasanız, otele de gitseniz, villa da tutsanız kimlik sorarlar.Biz bi kere ailemle erikliye gittik ev kiraladık ve bizden kimlik istediler. Tek sebebi bu evde kimlerin kaldığını göstermek. Tc no su bildiriyoruz dediler medeni durumlarını değil. Her otelde bekar çiftler var polisin her otele baskın düzenlemesi gerekir o zaman. Baskın yapılan oteller içinde istibarat alınmıştır sağlam kaynakları vardır

Iste anlatmak istedigim bu aldin ditelim problem cikti suçlu oluyorsun. Gelenin alninda gelis amaci yazmiyorki. Biz ilk zamanlar sehir disından gelenleri aliyorduk gezi amaclilari ama sonra farkli amacla gelenlerde ögrendi aradiklarinda sehir dısindan geliyoruz demeye basladilar.

Yooo hiç de bile. Uzungöl’e bakın mesela evler pansiyonlar tapusuz. Yıllarca kullandılar devlet yıkmaya karar verince de o zaman neden evi yaparken karışmadınız diye üste çıktılar. Evler yıkılıyor diye kıyametleri kopardılar. Türkiye’nin her yerinde böyle. İnsanlar kaçak göçek ev yapıp imar affı bekliyor cüzi bir miktar ile de devlet arazisine konuyor :) Bu arada bu şehrin göbeğinde bile var. Ben belediye ile davalık olan Özel üniversite bile biliyorum :KK70: belediyenin arazisine çökmüşler. Yani bunlar Türkiye’de şaşılacak şeyler değiller ne yazık ki.
Onların arkası sağlamdır dayısı amcası ve parası vardır gariban biri yapsa kanun işler

cüzdan sormak yasak değil. ailece veya arladaşlarınızla ev de kiralasanız, otele de gitseniz, villa da tutsanız kimlik sorarlar.Biz bi kere ailemle erikliye gittik ev kiraladık ve bizden kimlik istediler. Tek sebebi bu evde kimlerin kaldığını göstermek. Tc no su bildiriyoruz dediler medeni durumlarını değil. Her otelde bekar çiftler var polisin her otele baskın düzenlemesi gerekir o zaman. Baskın yapılan oteller içinde istibarat alınmıştır sağlam kaynakları vardır
aynen, benim teyzemler de pansiyon işletiyo, kimlikleri deftere işleyip jandarmaya bildiriyolar.amaç kaçak , illegal insanları tespit etmek.evde kimin kaldığı kaydedilir sadece medeni durumdan bize ne derler zaten.

3 sefer evlilik dişi misafir agirlayip tespit edildiklerinde fuhusa yardim yatakliktan ruhsatlari iptal ediliyor
Aynen mantıken düşünsek bile hiç bir aile genel ev gibi kullanılan bir otelde kalmak istemez rahatsız olur

E sorun yok o zaman. Belirtiyorsanız bu özelliklerde müsterilerin size gelmemesi gerek zaten.

2 yildir cok sükür gelmiyorlar. Sadece telefondan arayanlar yada kapidan gelen oluyor onlardada tiplerinden anlasiliyor alabilecegimizi aliyoruz.ama interneti bu sekilde sinıfkandirmani Bize soyle bir zarari oldu duzgun gelen kisilerin rezervasyonlarindan olduk. Mesela bir musterim var 5 yıldir her yaz gelir evli degiller tercih etmiyoruz evlenmeyi diyorlar saygi duyarim beni ilgilendirmez her yıl gelir kalirlar.
Netse sayfayi gasp etmenin anlami yok.

Iste anlatmak istedigim bu aldin ditelim problem cikti suçlu oluyorsun. Gelenin alninda gelis amaci yazmiyorki. Biz ilk zamanlar sehir disından gelenleri aliyorduk gezi amaclilari ama sonra farkli amacla gelenlerde ögrendi aradiklarinda sehir dısindan geliyoruz demeye basladilar.

hiç bi yerde gelenin ne olduğunu bilemezsinki. Bu sadece otellere özgü bi şey değil. Taksici olursun gaspa uğrarsın. Otobüse biniyoruz yanımzdaki insan sapık mı katil mi biliyor muyuz? Kimsenin amacı alnında yazmıyor. Ben hastanede çalışıyordm malzeme geldi teslim aldm karışıklık vardı. Ama irsaliyedekiyle verdikleri mal uymuyordu. 1 teneke peynir eksikti. Art niyetli insan heryerde var kuzeniniz pansiyon açıyor diye işinize gelen şeyleri toplamayın sadece

2 yildir cok sükür gelmiyorlar. Sadece telefondan arayanlar yada kapidan gelen oluyor onlardada tiplerinden anlasiliyor alabilecegimizi aliyoruz.ama interneti bu sekilde sinıfkandirmani Bize soyle bir zarari oldu duzgun gelen kisilerin rezervasyonlarindan olduk. Mesela bir musterim var 5 yıldir her yaz gelir evli degiller tercih etmiyoruz evlenmeyi diyorlar saygi duyarim beni ilgilendirmez her yıl gelir kalirlar.
Netse sayfayi gasp etmenin anlami yok.
Bir şekilde bir tarafı tercih edeceksiniz. Bende kapı gibi bir evlilik cüzdanı olmasına rağmen evli olmayan çift kabul etmiyoruz diyen yere gitmem.

hiç bi yerde gelenin ne olduğunu bilemezsinki. Bu sadece otellere özgü bi şey değil. Taksici olursun gaspa uğrarsın. Otobüse biniyoruz yanımzdaki insan sapık mı katil mi biliyor muyuz? Kimsenin amacı alnında yazmıyor. Ben hastanede çalışıyordm malzeme geldi teslim aldm karışıklık vardı. Ama irsaliyedekiyle verdikleri mal uymuyordu. 1 teneke peynir eksikti. Art niyetli insan heryerde var kuzeniniz pansiyon açıyor diye işinize gelen şeyleri toplamayın sadece

Yanlis oldu sanirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X