- 16 Nisan 2020
- 319
- 792
- 23
- 34
Fuhusun ne oldugunu bilmedigim çok kesin zaten. Gelene sen geldin evli degilsin ama amacin fuhusmu yoksa sex mi diye sormaliyiz ozaman. Insanlarin kendi tercihi isteyen istedigiyle istedigi kabul eden otellerde istedigini yapabilir. Bizlerde istedigimizi kabul edebiliriz. Otel cok
Tamam en başta fuhuşun ne olduğunu öğrenmekle başlayalım o zaman
Yok ben öğrenmiyeyim meslegim var . Sen detayli anlatiyorsun her detayini biliyorsun masallah sana plaket lazim. yetti bukadarı
sana meslek olarak öğren demedik ki neden aklına o geldi ?
Okadar cok yırtiniyorsunki fuhusta fuhus fuhusta fuhus biktirdınnnn. Buneya ayıp günah biktirdın
Umutumut82 beğeni tuşu beğenmediğimiz mesajlarda kullanmamız için var orda. Bizim mesajımızı biri beğenmedi diye tüm mesajlarını tek tek beğenmeyerek pasif agresif bir tepki göstermemiz için değil. Yakışıyor mu koca kadına bu hareketler?
hijyen kurallariyla denetimin alakasi neydi acaba4sene eğitimi alınıyor berberler odasına kayıtlı oluyorsunuz okul harici berberin yanında çırak olarak çalışıyorsunuz gittiğiniz okul surekli gelip denetim yapıyor bu kişi burada çıraklık yada kalfalık yapiyormu ise düzenli gelip gidiyor mu diye tabi ilerde dükkan açarım ustalık belgesi alırım derdiniz yoksa ,siz ve sizin gibiler eğitim almadan kaçak calisirsiniz ne uzattiniz bu konuyu gittiğin yerler vasatsa ne yapalım kurallara uyuyoruz gerekeni yapıyoruz bittti
yanlış hatırlamıyorsam bekar insanların otelde birlikte kalamayacağını kaldığı taktirde otelin fuhuştan ruhsatının iptal edileceğini iddia eden sizdiniz. Hani bi ara kanun koyucu rolüne bürünmüştünüz ya. Siz allah bilir kaç kişinin günahını aldınız fuhuş yapıyor diye. Fuhuşun ne demek olduğunu bilmez ama fuhuş dair hukuk dersi veriyor. Hadi canım
Sen haklisin sen evli olmadigin erkeklerle otellerde gez sen cok dogrusun. Bu arada günahi sevabi bilmeyen indan olsan senin gibilerini otele doldurup zengin olmustum. Haya var edep var. Fuhus fuhus diye yirtinacagina haya edep konusunuda arastir. Allah düsman basina evlatlarimizi korusun
evet evet haklisin.15senedir bu işin içindeyim siz mi ogreteceksiniz bana işinize bskin bı çok bilmiş daha
hangi kuaför okuluymuş arkadaşim o hijyen kuralları ögreten
ankarada aksam sanat okulunada gi
Tamam tatlım diğer arkadasla uzatmadik sen uzattin tamam aynı isteyiz işte derdin ne ben gerekeni yapıyoruz herturlu eğitimi var dedim sende almissan süper olur kolunda bilezik hesabı hadi iftar saati geldi benim işim var evde Allah a emanet olun Ban yemelim uzatmayalimhijyen kurallariyla denetimin alakasi neydi acaba
kuaföre bir tek saçimi kestirmek icin giderim onada gercekten hijyenik oldugunu bildigim yere gidiyorum
ben okula gittim ozel kursada gittim diyorum sizin gibiler egitim almadan calisirsiniz yaziyosun okuduğunu anlamada sorun yaşiyorsun sanırım
istersen ozelden belgelerimide gondereyim sana
Yok ateş ölçer mecburi değil ama diğer ürünlere 500tl yi geçkin para harcadım tabii fiyatta yükseldi hayirli aksamlarevet evet haklisin.
noldu 1 ay dukkanlariniz kapaninca acarken 1000 liralik hijyen paketi 300 liralik ates olcer almak zorunda kalinca saracak yermi aradiniz
hahahahhhahahaj
sizde allaha emanet olunTamam tatlım diğer arkadasla uzatmadik sen uzattin tamam aynı isteyiz işte derdin ne ben gerekeni yapıyoruz herturlu eğitimi var dedim sende almissan süper olur kolunda bilezik hesabı hadi iftar saati geldi benim işim var evde Allah a emanet olun Ban yemelim uzatmayalim
Bence burada bir yanlışlık var. Kadıköy'de ,Beşiktaş'ta çoğu barın üstü normal bina. Kaç kere ben girişte birami yudumlarken apartmana poşetli giren insan gördüm :)Ablacım imar kanunun nasıldır tam bilmiyorum ama akıl var mantık var, oteldi pansiyondu meskenlere uzak olmak zorunda. Yoksa millet nasıl evinde huzurla uyusun dinlensin? Belediyenin bu tip durumlara zaten izin vermemesi gerekiyor. Misal Alaçatı'da pansiyonların çoğu aynı mahallede, barlar da barlar sokağında. İstanbul aynı, turistik yerler var Taksimdi İstiklal caddesiydi bar eğlenceli müzik yerleri burda ama onun dışında insanların evlerinin yanına bar açıp sabah 4e kadar gürültü yapmak zaten saçma olmaz yani.
Ilerde kafani taslara cok vurarsin.. Bu yazdigimi unutma.
Bende kimseyi asagilamadim ilk cevabımı verdim sonra girgira vurdum yanlış anlasildiydam özür dilerim niyetim öyle değildi hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?