- Konu Sahibi hayalet_39
bazı arkadaşların da dediği gibi köyde yaşamak iyi birtek insanın canı sıkılıyor.birde dedikoducu insan çok fazla burda.bizim köyün insanlarını sormuştum ilçedeki bir tanıdığımıza resmen yaka silkmişti.çok yüzsüzler biraz yüz verdin mi evinin içine ,evlilik hayatına kadar karışıyorlar.BİR ÖRNEK MESELA;bir kaç gece önce ben,kayınvalidem,eşimin halası komşuya oturmaya gitmiştik.neyse işte laf lafı konu konuyu açtı.sonra neyse konu benim çocuğuma geldi.kadın ne dese beğenirsiniz eşimin halasına.mehmeti(eşim) bebekken sen büyüttün bunu da al sen büyüt.bunu dedikleri benim 1 yaşındaki çocuğum.halası istanbulda yalnız yaşıyor ya 'sana da arkadaş olur'dediler.halası da sakin çocuk olsa yanıma alırdım dedi.hiç bana soran yok yani annesi ben değilim sanki.neymiş ben fabrikaya girecekmişim de halada benim çocuğuma bakacakmış istanbulda.2 saat uzağa yollayacakmışım.lafa bak.bende 'o benim canımdan can hiç biryere yollayamam dedim.işe girsem bile babaaansi bakar ona ' dedim.aynı bahçe içinde oturuyoruz zaten kayınvalidemle.sırf bu dedikoducu insanlar yüzünden köyden soğudum nefret ettim.daha çok örneği var.gebeyken beni eşime şikayet etmişlerdi utanmazlar köyden değil insanlarından bıktım birazda