• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koyden bidonda yogurt getirecek....

gel iddaaya girelim lale cikmazsam burda ozur basligi acarsin lale cikatsam da ben esek gibi anirip.sesimi buraya koyacam anlastik.mi
Tamam tamam , popolu konu sahibisiniz. Estf. ne anırması. Hayatımda böyle seçenekli teklif almadım.Az kocanıza cinnet getirseniz, belki bidonları getirmez?

Evet aynen o bencede , böyle kesik kesik anlatıyordu , B babutsa_0607 nın dediği gibi kavga yaptık diyordu .
Aynen aynen. Bir de böyle evhamliydi. Kendi tedavi olmuyordu basit bir hastalığı varmış . Ama adam öyle yaptı diye evi terk edip gidiyordu çocuğu da yıkamadan. Burda da aynı şey bence. Yine başkasının yaptığı aşırı sorun oluyor ama çözümü yok. E yedirme madem rahatsız oluyorsan.

Aynen aynen. Bir de böyle evhamliydi. Kendi tedavi olmuyordu basit bir hastalığı varmış . Ama adam öyle yaptı diye evi terk edip gidiyordu çocuğu da yıkamadan. Burda da aynı şey bence. Yine başkasının yaptığı aşırı sorun oluyor ama çözümü yok. E yedirme madem rahatsız oluyorsan.
adam ben otoriteyim.yiyecek diyorsam yiyecek diyor

Back
X