- 22 Ağustos 2018
- 1.033
- 2.996
- 133
- Konu Sahibi canimyavrumm
Bence yoğurt önemli. Hele süzme yoğurt bayılırım.sen en çok hangisini seversin ?yogurr onemli tabiki.cunku yogurdu bebegim.yiyecek.ssnce hangisi onemli olmali
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yoğurt önemli. Hele süzme yoğurt bayılırım.sen en çok hangisini seversin ?yogurr onemli tabiki.cunku yogurdu bebegim.yiyecek.ssnce hangisi onemli olmali
ben onu bosayacam ben....Adamın eve uğradığı yok ki görüşte kadını artık gözünün üstünde kaşın var diye bahane edip boşayacak
ben her turlu severimBence yoğurt önemli. Hele süzme yoğurt bayılırım.sen en çok hangisini seversin ?
Allah aşkına boşan da bizde rahatlayalım sende kendine değer ver artık 34 Yaşında aklı başında bir kadın olman gerekirken olanlara bakben onu bosayacam ben....
O zaman yoğurdu sen yersin. Bebeğine de bir şey olmaz bak sorun çözüldü. Hiç sıkma tatlı canını.ben her turlu severim
sirf sen rahatla diye bosanamamAllah aşkına boşan da bizde rahatlayalım sende kendine değer ver artık
Ben gunahını almayayım diye gercekmıs gıbj davranıyorum ama bana agır trol kokusu gelıyorAdamın eve uğradığı yok ki görüşte kadını artık gözünün üstünde kaşın var diye bahane edip boşayacak
herif yedirir bebege yogurdu amaO zaman yoğurdu sen yersin. Bebeğine de bir şey olmaz bak sorun çözüldü. Hiç sıkma tatlı canını.![]()
Güncelledim yorumumusirf sen rahatla diye bosanamam
uyuyalim bence gec oldu.bu son konumdu daha da kkda konu acmam yorum yaparim.iyi geceler
Bir bidonda kaç kg yoğurt var ki ? Çorba yap, peynir yap , süzme yoğurt yap Tuzla mis gibi. Bir şey olmaz.herif yedirir bebege yogurdu ama
nolldu kiyamamAşk olsun![]()
Osun arkadas. Baska kimse kavga etmeye kavga yapmak demezsenin gül hatrini mi kiracam hadi oyum o olayim
kaga etmek mi kavga yapmak mi dogruOsun arkadas. Baska kimse kavga etmeye kavga yapmak demezKesin osun hatirlik is degil yani
![]()
Allah razi olsun.kardesimEski konulara baktım ve üzüldüm burada gülüp eğlenenleri anlamıyorum Rabbim yardımcınız olsun sabır versin inşallah yeterince üzülmüşsünüz bundan sonra yüzünüz güler inşallah
Kavga etmek.kaga etmek mi kavga yapmak mi dogru
Gülüp eğlenen yok aslında bu bayana herkes çok yardımcı oldu hemde çok yorumlarını tek tek okuyun tüm konularının sizde görüceksiniz konu sahibesi eşini nerdeyse kaşının altında gözün var diyip boşayacak ama bu bayan her denilene gözlerini kulaklarını kapıyor burdaki gülenler bende dahil olmak üzere artık sinirden fenalık gelmesinden gülenler.Eski konulara baktım ve üzüldüm burada gülüp eğlenenleri anlamıyorum Rabbim yardımcınız olsun sabır versin inşallah yeterince üzülmüşsünüz bundan sonra yüzünüz güler inşallah
Allah razi olsun.kardesim