koyden bidonda yogurt getirecek....

Adamın eve uğradığı yok ki görüşte kadını artık gözünün üstünde kaşın var diye bahane edip boşayacak
Ben gunahını almayayım diye gercekmıs gıbj davranıyorum ama bana agır trol kokusu gelıyor

Çünkü gercekse cidden ruh durumu normal değil hem de hiç Allah yardımcısı olsun

Eski konulara baktım ve üzüldüm burada gülüp eğlenenleri anlamıyorum Rabbim yardımcınız olsun sabır versin inşallah yeterince üzülmüşsünüz bundan sonra yüzünüz güler inşallah
Gülüp eğlenen yok aslında bu bayana herkes çok yardımcı oldu hemde çok yorumlarını tek tek okuyun tüm konularının sizde görüceksiniz konu sahibesi eşini nerdeyse kaşının altında gözün var diyip boşayacak ama bu bayan her denilene gözlerini kulaklarını kapıyor burdaki gülenler bende dahil olmak üzere artık sinirden fenalık gelmesinden gülenler.

Yahu o zalim kocasını neden savunup sorun bu kadında gibi gösteriyorsunuz. Kadinin bebeği küçük daha çok hassas duygusal düşünüyor. Kocasinin zulumlerini gormezden gelip gec evlenmis bebek sahibi olmayi hayal eden ama aile olamayan bir kadina karsi ne kadar acimasizsiniz. Bebegine ne gibi zarar vermis ? Uzum çekirdeğini sorduğu içinmi? Anlayamıyorum. Ayrılması icin güç vermeniz gerek aşağılamak empatiden uzak dalga geçmek nedir?

Back
X