- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi canimyavrumm
Konusahibi banlanmis
artık konu acamiyor diye ayrı bunalıma girer.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ta kendisi.O ya. @yildizliyagmurlugeceler in gonderilerine baktım . Aynı üslup. Kavga yaptık, otoriter koca, erkek bebek, ufacık şeylerden konu açma....
Siz mi sağıyorsunuz sütüYedirmem, yedirmiyorum, kucuk bir ege sehrinde dogup buyumus bir insanim, bu tarz yerlerdeki hijyen anlayisi benimkine cok ters. Kecilerin memesi ile idrar çıkışı birbirine yakin oldugu için sagarken cok ozen gosterilmeli mesela, kim gosteriyor ki bu özeni?
Evimde gayet temiz yapiyorum yogurdumu da kefirimi de. Kendim yapmasaydim da, elini en son ne zaman ve ne sekilde yikadigini bilmedigim, kaplarini nasil dezenfekte ettigini gormedigim siradan birinin yaptigi yogurtu cocuguma yedirmem.
Siz mi sağıyorsunuz sütü
Hmm iyiymişEvet inek besliyorum balkonumda.
Affetmeyince ne oluyor? Affedince ne oluyor?sutum.kesildigi icin kocam olacak adami affetmicem
Boşanırdım. Başkasıyla mutsuz olacağıma tek başıma çok mutlu olurdum.Ablalarim dalga gecmeyin hem cok gunah hem de belli ki bu evlilik onu cok yipratmis ama bebegim var diye bosanmiyor bosanamiyor dusunsenize mutsuz oldugunuz bir evliliginiz var napardiniz?
Allah aşkına ne var bunda mis gibi köy yoğurdu millet bulmak için şehirlerde fink atıyor hazır ayağınıza gelecek yedirin tabi sanki dışarda fasfood yemiyorsunuz sanki bakkaldan aldığın yoğurt çok hijyenik nasıl yapıldığını bilmediğiniz birçok şeyi yedirirsiniz böyle şeylere niye tepki anlamam zatenkoyden yag bidonlari olur ya onlarin icine keci sutunden yogurt yaptiracakmis koydeki akrabalarina onu da bebege yedirecekmisim.koydeki evleri zaten cok kotu hijyenden eser yok.oyle boyle degil cok kotu.o evden bidon alip yogurt yaptirip bebege yedirecekmis.yine kavga yaptik haksiz miyim siz olsaniz bebeginize o yogurdu yedirir misiniz
fazla kullanimda ileri dercede kansizlik ve bazi vitaminlerin emiliminin engellenmesine neden oluyormus.Neden zararlı merak ettim ? Ben de bir iki defa içermeyen çalıştım icmediler , yoğurdunu da yemiyorlar.
Sarılmanolyam ve Rainy de yok ortada..Hala banlı, ne yaptı acaba![]()
Rainy banliyken belki sevgili bulmuştur.Sarılmanolyam ve Rainy de yok ortada..![]()
Rainy banliyken belki sevgili bulmuştur.
Stresten sütü kesilene kadar adamla evi ayırmaya yanaşsaydı daha iyi olmaz mıydı?Ya ben bişey demek istemiyorum ama kadının zaten stresten sütü kesilmiş eski konusuna baktım
Arkadaşlar biraz insaflı davranın bence.