Köye gitmezsem evliliğim riske girecek ne yapacağım ?

Babaannem hep der ki Arap eli öpmekle Dudak kararmaz İnan dillerini bilmiyorum yemek kültürümüz farklı giyim kültürümüz farklı Yani o kadar bariz farklılıklar var ki sana anlatamam ama yine de arada eşim olduğundan sebep giderim hiçbir sıkıntılık yapmam eşimle dört dörtlük orada bulunur Neyse gereği bayram sabah bayram cenaze ise cenaze düğünü hala Gerektiği şekilde paylaşır çıkar gelirim
Biraz alttan alacaksınız bu bir
İkincisi görümce vs kim olursa olsun ne yapalım herkesin yeri ayrı konumu ayrı kimsenin varlığı canınızı sıkmasın siz eşinizle iyi olmaya bakın

Bende gitmedim sadece huzursuzluk oldu inanki.gidin gezin dik başlı olun eşiniz de anlasın annesi neci bende annesi yüzünden gitmedim sadece 10 gün boyunca konuşmadık değmez değmedide her yıl.gitmek isteyecekler ne yapacaz yani gidin huzurunuz için hem değişiklik te olur

gidin, gün idare edin ama çokta yüz vermeyin.

Eşiniz sizin bir çok konuda arkanızda durmuş, en azından on günlüğüne idare edin eşinizin hatrı için. Kendini bilmez bir kadın içşn evliliğinizi bozmaya değmez

ay bilemedim yaa içinden çıkılmaz durum ama kocan iyiymiş sonuçda yıllarını kocanla geçireceksin ..o kadını çok da şey etme bence hee yoo de köyü gez kimseye salça olma :)
bi de 5 gün filan kalsaanız 10 gün çok ya kavga çıkmıcaksa da çıkar yani

`