Köye Gitsem miiiiiiğ :)

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Merhaba kk, güzel bir güne başlarkeneeeee aklıma takılan şeyi sizinle paylaşmak istedim :) Sabahın nurunda bunu paylaşmak her ne kadar garip olsa da düşüncelerinize ihtiyacım var :)
Ben karadenizliyim, köyde bir evimiz var ve her yil annem ile birlikte gidiyoruz. Eşimle evli ikinci yazımız ve geçen yıl iki üç günlüğüne gittiğimde, çok özledim burda hiçbir şey yapamıyorum sıkıldım falan dedi üçüncü gün beni almaya gelmişti. Yıllık izni yok şu an bu arada, kullandık onu.
Bu yıl yine annemle köye gitmeyi düşünüyoruz. Ama eşim bence bir hafta gidin ya üç günlüğüne o yol bile çekilmez 🤪falan diyor 😅
Taaaam ne anlayışlı bir koca beee masallah derken içimdeki şeytan dürttü. Lan dedim geçen yıl üç gün duramayan adam bu yıl neden bir hafta gitmem için bana destek oluyor? Eşime gerçekten güvenim tamdır, bir bit yeniği aramıyorum. Fakat yine de ' neden ola ki' diye düşünmeden edemiyorum. :)
Çünkü aynı evin içinde farklı odalarda bile birkaç dkdan fazla duramayan, beni yanında el çantası gibi taşımaya bayılan bir adamdır. Sen hayırdır falan dedim ama hiç ne olacak sadece söylüyorum dedi. Dahası dün akşam da sordu sizin köy işi ne oldu falan diye. Bu durum beni birazcık düşündürdü. Fikirlerinize ihtiyacım var. :spor:

Benim eşim de beni böyle gönderir sonra 1 haftaya dayanamaz artık geleyim seni alayım der 😊 ben bir art niyet sezmedim ama eşinizi en iyi siz tanırsınız

Benim eşim de beni böyle gönderir sonra 1 haftaya dayanamaz artık geleyim seni alayım der 😊 ben bir art niyet sezmedim ama eşinizi en iyi siz tanırsınız
Art niyet değil aslında ama neden yalniz kalmak istiyor diye düşünüyorum :KK51:
Benim de yalnız kalmaya ihtiyacım olduğu dönemler oluyor tabiki ama eşimin daha önce hiç böyle bir düşüncesi olmamıştı belirttiği :)

Art niyet değil aslında ama neden yalniz kalmak istiyor diye düşünüyorum :KK51:
Benim de yalnız kalmaya ihtiyacım olduğu dönemler oluyor tabiki ama eşimin daha önce hiç böyle bir düşüncesi olmamıştı belirttiği :)
Bence sizi düşünüyor gibi geldi karantina da herkes bunaldı karadeniz de yeşillik temiz havası tam kafa dinlemelik bol bol keyfinize bakın 😀

Bende eşime birkaç günlüğüne gideceği yer için gitmişken bir hafta kal dedim hemde 2 çocukla yalnız kalacağım halde. Çünkü deliyim 😅

Herkes bunaldı bu süreçte, eşiniz de sizi düşünüyordur.
Altında hinlik aranacak bir konu yok ortada bence. Gidin mis gibi Karadeniz havası alın ne güzel.

Son düzenleme:
Bende eşime birkaç günlüğüne gideceği yer için gitmişken bir hafta kal dedim hemde 2 çocukla yalnız kalacağım halde. Çünkü deliyim 😅

Herkes bunaldı bu süreçte, eşiniz de sizi düşünüyordur.
Altında hinlik aranacak bir konu yok ortada bence. Gidin mis gibi Karadeniz havası alın ne güzel.
Evet haklısınız o da bunaldı. Is yerinden kaynaklı zaten uzun süre evde karantinadaydi üç hafta aynı evin içinde tikildik kaldık, şimdi çalışıyor ama bunalmış olabilir :)

Evet zaten köyümü çok severim, o konuda mutluyum 😊

Benim esimde annemlere gitmeden once git istedigin kadar kal der gittigimin aksami eee ne zaman geliyosun der;)

Uzun mesafe yol kısa bir süre için gerçekten çekilmez, ben eşinizi mantıklı buldum, hiç kasvetli şeyler düşünüp kendinizi üzmeyin 😊

Merhaba kk, güzel bir güne başlarkeneeeee aklıma takılan şeyi sizinle paylaşmak istedim :) Sabahın nurunda bunu paylaşmak her ne kadar garip olsa da düşüncelerinize ihtiyacım var :)
Ben karadenizliyim, köyde bir evimiz var ve her yil annem ile birlikte gidiyoruz. Eşimle evli ikinci yazımız ve geçen yıl iki üç günlüğüne gittiğimde, çok özledim burda hiçbir şey yapamıyorum sıkıldım falan dedi üçüncü gün beni almaya gelmişti. Yıllık izni yok şu an bu arada, kullandık onu.
Bu yıl yine annemle köye gitmeyi düşünüyoruz. Ama eşim bence bir hafta gidin ya üç günlüğüne o yol bile çekilmez 🤪falan diyor 😅
Taaaam ne anlayışlı bir koca beee masallah derken içimdeki şeytan dürttü. Lan dedim geçen yıl üç gün duramayan adam bu yıl neden bir hafta gitmem için bana destek oluyor? Eşime gerçekten güvenim tamdır, bir bit yeniği aramıyorum. Fakat yine de ' neden ola ki' diye düşünmeden edemiyorum. :)
Çünkü aynı evin içinde farklı odalarda bile birkaç dkdan fazla duramayan, beni yanında el çantası gibi taşımaya bayılan bir adamdır. Sen hayırdır falan dedim ama hiç ne olacak sadece söylüyorum dedi. Dahası dün akşam da sordu sizin köy işi ne oldu falan diye. Bu durum beni birazcık düşündürdü. Fikirlerinize ihtiyacım var. :spor:
Adam git dese suç gitme dese suç Allah ım erkek olmakta kolay değilmiş kadınlar klübünde anladım 🤣🤣

köye gitmek istiyorsaniz youtubede ebru yüceli izlemeni tavsiye ederim..
baya motive edici..
Köy size iyi gelecegini düşünüyorum tabi büyük şehirde kalabalık bir ortamda yaşıyorsaniz.

Ne güzel bir fırsat :super: bizim yerimize de soluyun o tertemiz havayı :KK24: eşiniz için bende şüphe uyandıracak bir şey göremedim ama bu konuya takılmanız da gayet normal tabii ki :) yine de içinizi ferah tutun iyi tatiller şimdiden :KK76:

surec bunaltici, siz artik bir degil iki yillik evlisiniz, normal yani...

aklima sey geldi:) bir kuzenim var aileleri birbirine yakin koylerde. evlendikleri ilk yil koye gitmislerdi. yengem yataklari hazirlarken rahat uyusunlar sikismasinlar diye yanyana iki cekyat hazirlamisti. kuzenim "ay yenge hic gerek yok bir tane de uyuruz biz" demisti kocasindan ayrilamayip.

sonraki yil koye gittiklerinde kocasi bir hafta birakti annesinin koyune onu, bir hafta herkes kendi koyunde kaldi. cok gulmustum "gecen sene yan cekyatta yatamazken bu sene eskimissiniz yahu koyleri bile ayirdiniz" diye:)

zamanin etkisi olma ihtimali yuksek😂

Bu süreçte herkes o kadar yorulduki beyin olarak, belki dinlenmeye evde tek başına kalip kendini dinlemeye ihtiyacı vardir, nedense ben hic yanlış birşey düşünmedim 😊

Sizi düşünerek söylemiştir bence ama takılmayın yine haftanız dolmadan gelip almak ister :)

Keşke köyden bize de sessizlik sakinlik temiz hava gönderebilseniz. Keşke ben de gidebilseydim. Çok stresli zamanlardan geçtik. Şehirdeki apartmanlara tıkılıp kalan herkesin ihtiyacı vardır bence.

Back
X