İşte benim konumDoğal sarı saçlarımı yıllardır mavi siyaha boyatıyorum ve çok memnunum. Çok beyaz tenliyim, o yüzden yakıştığını düşünüyorum. Artık herkes sarışın zaten, siyah saç asil ve farklı bir hava katıyor özellikle beyaz tenliler kesinlikle denemeli.
Yazacagini tahmin etmistim. Bir konuda sari saclarini mavi siyaha boyadigini yazmistin, bu konuyu yazarken aklima direk sen geldin. O kadar insan sari sac diye ölürken bizim siyaha boyatmamiz büyük cesaret.Ben sarisin degilim ama yazin günesin etkisiyle sariya dönen saclara sahibim. Yüzüm beyaz sacim koyu sari kendime yakistiramadigim icin siyaha boyadim. Ara ara pisman olsam da yine vazgecemedim. En kötüsü de insanlarin sürekli gotik, satanist, blackci gibi sifatlar takmasi. Tamam gotikleri sevebilirim, piercingim de olabilir, ama ne gotigim, ne blacki.
Profildeki sen isen resim fazla net olmasa da yakistirdim siyah saci. Gercekten asil duruyor. :128:
benimde tenim beyaz saçlarım siyahtı
ama sıkıldım açtım rengi kumral gibi şimdi.. pek sevemedim ya renk hoş değil ya da beni soluk gösteriyor gibi
Yazacagini tahmin etmistim. Bir konuda sari saclarini mavi siyaha boyadigini yazmistin, bu konuyu yazarken aklima direk sen geldin. O kadar insan sari sac diye ölürken bizim siyaha boyatmamiz büyük cesaret.Ben sarisin degilim ama yazin günesin etkisiyle sariya dönen saclara sahibim. Yüzüm beyaz sacim koyu sari kendime yakistiramadigim icin siyaha boyadim. Ara ara pisman olsam da yine vazgecemedim. En kötüsü de insanlarin sürekli gotik, satanist, blackci gibi sifatlar takmasi. Tamam gotikleri sevebilirim, piercingim de olabilir, ama ne gotigim, ne blacki.
Profildeki sen isen resim fazla net olmasa da yakistirdim siyah saci. Gercekten asil duruyor. :128:
siyah saç bilinenin aksine beyaz tenden cok renkli göze sahip kişilere cok yakısır.
benim saçlarim açik kumral ve bende uzun zamandr siyaha boyuyorum :)) herkes çok yakistigini soyluyor. beyaz tenliyimde zaten. tek sorun zor bi renk olmasi :S mesela simdi kizil siyah yaptirmak istiyorum ama açtirmadan olmaz :S koyu renk saçlar kesinlikle çok asil gosteriyor ve de yapilan makyajin daha belli olmasini sagliyor. ben çok memnunum. bu arada ilk resimdeki rengede bayildim :)
Evet profildeki benim, tabi biraz renkleriyle oynyıp flulaştırdım resmiGotik ya da satanist olmakla ne ilgisi var, boşver insanların ne dediğini. Bakıyorum herkes saçlarını sarıya boyatıyor, tek kalıptan çıkmış gibi herkes. Ama siyah saçın çok ayrı bir havası ve çekiciliği var bence. Sen de beyaz tenliysen eminim çok yakışıyordur
canım benim saçım kızıldı,palette 4.0 açık kahveye boyadım.içinde kızıllık olmadığı için kahve oldu ama aralarda kızıl kaldı,akınca yine kızıllar kaldı ve buna benzer bi renk oldu.
beyaz tenli deilim buğday tenliyim
ama gözlerim ela koyu kahveye boyadığımda siyah gbi olmuştu o kadra iltifat aldım ki yaşlı bi komşumuz var o bile aaa senin yüzün gözün açılmış ne güzel olmuşsundediydi geçen yaz
bakalım cesaret edersem koyu bi renk yapıcam bende siyaha yakın bişeyler
saçlarımın doğal rengi koyu kestane gözlerim kahve tenim baya beyaz ama soluk oluyor makyaj yapmadığımda mavi siyah kullandım ondan önce ise kızıl kestane yapmıştım harika bir renkti mavi siyah ı akıttım ama kuaför saolsun şimdi koyu kızılımsı olan saçlarımı kızıl kestane yaptı şimdi koyu kızıla dönmeye çabalıyorum ama aklımda hala siyahda var çok değişik güzel bir renk uzun saça çok yakışıyor mesela geçen sene saçlarım uzundu harikaydı şimdi orta boy bu yüzden kızıl daha cazip geliyor saçlarım yıpranıcak biliyorum ama yinede kızılı deneyip hevesimi almak istiyorum belkide sürekli kullanacağım renk o olur ama sadece hayatımda kızıl ve siyah rengini seçerim heralde kumral,karamel,sarı hiç sevmediğim renkler bana gothic diyen çok olur dudağımın üstünde bi ara piercing vardı ama çıkarttım onu siyah giyinmeyide severim ama metalci gibi bir havam olduğunu düşünmüyorum gothicleri çok severim tabi ki o ayrı :)
Ben de saclarimi uzatmaya calisiyorum, uzayinca koyu bir renge boyayacagim. Aklimda kizil siyah ve kizil kahve var. Tabi bunlari yapmadan önce tarcin bakira ve kirmiziya da boyayacagim saclarimi yoksa icimde kalir.Bolca islemden gececek yani saclarim, ama olsun hevesimi alayim yeter.
Uzun saca siyah rengi ben de cok yakistiriyorum ama kömür siyahi olmayacak, yumusak dogal bir renk olacak. Nasil bir koyu kizil istiyorsun. Ben kizilligi fazla belli olmayan, güneste kizil parlayan koyu kahveleri cok seviyorum. Bu renk cok hos mesela. Garnier Color naturals cikolata kahveyle buna benzer bir renk elde etmistim. Ama tam hatirlayamiyorum rengi. Bi de cok cabuk akmisti. :
Bu arada resimdeki Kristen Stewart. Sokunuzu yasayin.Tipine kurban oldugum, ona özenip saclarimi bu renge boyatmistim. O zamanlar Alacakaranlik falan da bilmezdim. Konus Benimle filminde tanidim onu.
Zaten sacin siyah tenin beyazsa, bi de piercingin varsa, kesin birileri sana bu lakabi takar. Gecen sene lisede ayni durumu yasiyordum. Sacim Koleston 2 numaraya boyaliydi. Piercingim de vardi. Insanlar dönüp dönüp bakiyorlardi. Soranlar oluyordu gotik misin, metalci misin diye.Gotikleri severim, hatta konu da actim gotik bayanlar diye. Bakabilirsin, güzel resimler var.
saçım şu an aynı bu renk benim kuaförde boyatmıştım şimdi aktı hafif kızılımsı kahve oldu içlerde kalan saçlarım ise daha siyahımsı mavi siyahtan kalanlar galiba lisede evet çok yaşanıyor değişik :S hep şu ana kadar kızıl kahve ve senin yolladığın renkleri kullandığım için bir de siyah tabi şimdi şöyle bir renk istiyorum gothic bayanlar konunada bakacağım :)
http://images2.fanpop.com/image/photos/10700000/Kathryn-3-kathryn-prescott-10793320-604-402.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?