Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Sac Sevenler

kızıl hastayım ben
bi ara sürekli kızıla boyardım
sonra siyah oldu
sonra mavisiyah
tekrar kızıl..vazgeçemiyorum:)

kahvrengi oldu
kızıl kahve boyadım

şimdiki de fındık kahve
kahve tonlarında dönüp duruyorumm :))

Arkadaşlar benim saçlarım şu an koyu kestane rengine boyalı , yani kendi rengine.. Fakat boya aktıkça bir kızıllık oluştu. Gözlerim yeşil-mavi karışımı yani turkuaz gibi ve tenim çok beyaz. Saçlarımı siyah boyasam mı karar veremiyorum. Siz ne dersiniz?

beyaz ten siyah saç ve renkli göz uyumunu severim sanada çok yakışacağını düşünüyorum kızıl da deneyebilirsin tabi o da yakışır ama saçlarının yıpranırmı bilemem

Merhaba,
Ben de mavi siyah tutkunuyum..Eskiden beri sevmem sarı saçı,çok çiğ ve basit gelir bana.Ama siyah her zamana asildir.Kızıllarla uğraştım kaç sene ama sonunda gene nihai tutkuma geri döndüm ve uzun süre de bırakmam sanırım..
Mavi siyahta size palette siyah inci serisini şiddetle tavsiye ederim.Gece mavisi diye geçiyor orada.Kaç yıkama oldu,maviliği gitse de siyahlığı duruyor hala,altta ki kızıllarım görünmüyor hiç.
Koleston,loreal,garnier denemiş biri olarak söylüyorum en iyisi palette..

bende gece mavisini kullandım 2 kere harika bir renk mavi siyah isteyenler kesinlikle bunu denemeli

evet canım gördüm bu renkte siyaha yakın olur hatta siyah ama dediğin gibi doğal olur diğerlerine göre

Boyanin adi gibi kadife gibi bir renkse cok güzel. Siyahta cok parlamayan, kadife gibi duran yumusak tonlar cok dogal oluyor.

Siyaha boyama, koyu kahveye boya. Tenin cok beyazsa siyah cok kötü duruyor. Bundan önceki yazdigim son mesaja bak, oradaki kahve güzele benziyor. Ama piyasada olmayabilir, ben göremedim. 4 numara kahve siyah gibi görünür ama siyaha göre daha yumusaktir. Benim sana tavsiyem koyu kizili dene. Hem koyu oldugu icin hem de göz renginle zitlik olusturacagi icin gözlerinin rengini ortaya cikarir. Eminim sana cok yakisir.

Merhaba
Katiliyorum sana, her yerde görür oldum artik cakma sarilari. Sari sac kullananlar kizmasin ama bana da artik basit gelmeye basladi. Tamam yakisiyor olabilir ama her yerde herkesde var. Ve boyayanlarin bir cogu da kendi tenlerinde asla dogal olarak bulunmayacak tonlara boyuyorlar. Yani boyadiklari sari ancak Ingiliz sarisinlarinda bulunacak tonda bir sari. Türk tipine hic yakismiyor. Dipler de gelince ayri bir kötü oluyor. Halbuki Türklerin kendi tipi harika. Acik ten, koyu sac, kara göz kara kas. En güzel örnek Türkan Soray, sonra da annem.

Ben acikcasi gece mavisi, mavi siyah gibi renklerden cekiniyorum. :78: Simsiyah sac bende biraz tuhaf duruyor. Gecen sene koleston 2 numaraya boyamistim. Sinifimizin zipir delikanlisinin sacimla ilgili düsünceleri: "Ayakkabi boyasi sürmüssün gibi." Bir baskasi "Gece görsem korkarim." Arkamdan "Gotik mi bu ne?" diye konusan kizlar. Tamam yeter üstüme gelmeyin, zamanla akar, koyu kahve olur, dipler gelir, siyah beyaz kontrasti kaybolur....
Ama renkli gözlü ve cok fazla beyaz olmayanlar boyasin. Gercekten yakisiyor. Profil resmi sana aitse; eminim yakisiyordur. Ben daha cok kizil siyah, kizil kahve renklerini seviyorum. Siyah sactaki kizil yansimalar hosuma gidiyor. Aslinda benim asil tutkum turuncular ve Irlanda kizillari ama malum akmasi, yipranmasi, diplerin siritmasi... Bunlarla ugrasmak istemedigim icin uzak duruyorum.

arkadaşlar ben sitede yeniyim :) hatam olursa affola :)

ben sızlere aslında birşey danışacagım .ben bugday tenli yeşil gözlü'yüm.suan 17 yasındyaım yaklasık 1 bucuk yıl once kızıl yaptım saçlarımı ve 1 yıl kullandım cokda begendım.aktıktan sonra bakır'a boyattım ama bu suratımı cok soluk gösterdi.bakır rengınıde 5 ay kullandım ama tamamen akmadan üstüne siyah vurdum suan saçlarım siyah ve gerçekten yakıştıgını söyluyolar.ama sıze bı sorum olucak.siyah saçın üstüne mavi siyah boya vurulursa boya tutarmı ??

Sanirim istedigim sac rengini buldum.
garnier natural colors- yogun kizil kahve 3.6

Bu boyadan bu renk cikarsa ne mutlu bana.

Tipini seveyim senin.

Hosgeldin canim, dogru yere yazdin.
Büyük ihtimalle tutar ama sana yine de mavi siyah kullanan birileri yardimci olsa daha iyi olur. Ben tutacagini düsünüyorum. Mavi siyah siyahin bir tonu. Siyahtan farki, mavi isiltilari. Onlarin da tutmayacagini sanmam. Boyayali ne kadar oldu? 1 aya yakin olduysa siyahin ilk günkü koyu rengi biraz kirilmistir. Mavi siyahin tutmamasi icin bir sebep yok.
Ama senin yasin 17, mavi siyah seni oldugundan büyük gösterebilir. Onun yerine kahverengi tonlarindan birini denesen bence daha güzel olur, yasina da yakisir.

aslına bakarsanız cok cabuk saç rengımden sıkılıyorum siyah olduugumdanda buyuk gösterdi benı :) saçımı siyah yapalı sadece 2 gün oldu .))) yardımın ıcın sagol .

aslına bakarsanız cok cabuk saç rengımden sıkılıyorum siyah olduugumdanda buyuk gösterdi benı :) saçımı siyah yapalı sadece 2 gün oldu .))) yardımın ıcın sagol .

O zaman mavi siyaha boyamaya hic kalkisma derim. Sactan cikmasi cok zor. Keske cikolata kahve yada 4 numara kahve yapsaydin. Hem büyük göstermezdi hem de sIkIlInca kurtulmasi daha kolay olurdu.
Rica ederim.

O zaman mavi siyaha boyamaya hic kalkisma derim. Sactan cikmasi cok zor. Keske cikolata kahve yada 4 numara kahve yapsaydin. Hem büyük göstermezdi hem de sIkIlInca kurtulmasi daha kolay olurdu.
Rica ederim.

ya aslında erkek arkadasım cok istedi 2 yıldır çıkıyoruz kıramadım onu .s.s yoksa sıyah a karşı zaafım yoktu . aslında pişman degilim saçlarımı siyaha vurduguma. :)
siyah zaden qeridönüşü olmayan bi renk vurmuşken mavı siyah yapim diyorum umarım tutar :) tutmazsa eger kızıl balyaj attırım artık .)) ypcak bsey yok :)

Sanirim istedigim sac rengini buldum.
garnier natural colors- yogun kizil kahve 3.6

Bu boyadan bu renk cikarsa ne mutlu bana.

Tipini seveyim senin.

tatlım bu rengi kullandım ben ilk simsiyah (kızıl yansımalı hafif) oluyor söyliyim rengimde bakırımsıydı boyamadan önce aktıkca oturuyor tabi renk

siyahın üstüne kızıl balyaj yaptırırken yakmasınlarda saçını mavi siyah çok çabuk akar ama siyah zor çıkıyor saçtan söyliyim kızıl gibidir mavi siyah akar gider hemen

siyahın üstüne kızıl balyaj yaptırırken yakmasınlarda saçını mavi siyah çok çabuk akar ama siyah zor çıkıyor saçtan söyliyim kızıl gibidir mavi siyah akar gider hemen

hmmm anladım peki bu siyah üstüne mavı sıyah tutarmı konusunda fikrin varmı yanı tutarmı sence de ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…