Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Sac Sevenler

tatlım bu rengi kullandım ben ilk simsiyah (kızıl yansımalı hafif) oluyor söyliyim rengimde bakırımsıydı boyamadan önce aktıkca oturuyor tabi renk

Yani Kristen'in renginden koyu mu oluyor? Akinca nasil oluyor peki, onun rengine benziyor mu?
Sagol cevapladigin icin.

sağol tatlım aslında kızıl da isterim ama hangi ton karar veremedim

bu arada özel mesaj atamıyorum 100 ü geçmesimi ne gerekiyormuş :S kristen ın renginden 2 ton daha koyu oluyor yaklaşık ilk boyandığında 2 3 yıkamaya kadar böyle oluyor sonra ama benim önceki rengimde çok koyu değildi buna boyadığımda

tutar canım ama 15 gün bekle bi saçların yanmasın

çoooooookk teskk ettm .15 gun deilde 1 ayı geckın bı sureden sonra yapıcam :) bsey dha ?? .d syhn üstne mvı syh vurucamya ben sımdı. mavı sıyh sürdüqümde aktıqında nasıl 1 sonuc ckacagını blıomusn? :) yanı sıyh ustne mavı sıyh iyi sonuc verrmi akncada nasıl bsey olur bıılqın varsa yardmcı olrsan sewınırm .bide alıntıyla cvplarsan bna cvp atdıqını daha net anlarm .D Sımdıden teskkr .)

Evet bana ait avatar,ben o kadar beyaz değilim, buğday sayılırım.Evet kızıl benim de tutkumdu bir aralar ama bakımı gerçekten çok zor.

Sanirim istedigim sac rengini buldum.
garnier natural colors- yogun kizil kahve 3.6

Bu boyadan bu renk cikarsa ne mutlu bana.

Tipini seveyim senin.

Garnierin renkleri kutunun üzerindeki gibi olmuyor,fazla ümitlenme derim

50 mesaji doldurman gerekir ama sen atiyordun bana. :44:
Benim saclarim su an koyu. Aslinda bu markadan vazgectim gibi. Amonyaksiz oldugu icin cok akiyor diyorlar. Baska markada arayacagim artik bu rengi. Bu aralar boyamayi düsünmüyorum zaten. Iyice uzasin o zaman boyayacagim. Tesekkürler yardimci oldugun icin.

Sagol ilgilendigin icin. Simdilik vazgectim o markaya boyamaktan. Dedigin gibi kizil zor, hele amonyaksiz boyaysa daha zor. Denedim, biliyorum. Bu da kizil oldugu icin cabuk akabilir.

Bu renk icin önerebileceginiz bir marka var mi kizlar. Baya baya koyu bir kizil, güneste kizil parlayan, normal isikta siyah olan. Kizilla siyahi ya da koyu kahveyi karistirsam Garnierin kutusundaki rengi elde edebilir miyim?

Her renkte palette öneririm..Koleston,garnier,loreal denemiş biri olarak..
Palette kolay kolay akmıyor.

Kızıl renk kullandım , çevremdekiler çok yakıştırdılar ama artık yanından bile geçmek istemiyorum kızıl rengin. Koyu kahve de kullandım , ten rengin kaldırdı bu rengi. Parlak bir siyahı da kaldırır diye düşünüyorum ama işte endişelerim var. Ya parlak olmazsa, mat ve kapalı bir renk olursa vs vs diye.

siyah akınca koyu kestane gibi bir renk olucak 1 ayın sonunda üzerine mavi siyah boyadıktan sonra direk renk oturucak zaten tutmaz gibi bir şey söz konusu bile değil sen sadece saçlarını sık sık yıka ve bakım yağları kullan duşta saç kremi bolca diplerine değdirmeden orta ve uç kısımlarına sür 10 dakika beklet daha fazla akmasını sağlayacaktır mavi siyah akınca kestane rengine dönüyor ilk mavilik kayboluyor siyah oluyor sonrada yavaşca akıyor 2 ay sürede tamamen kestane rengi oluyor

100 ve ya daha üzeri olması gerekiyormuş öyle bir yazı çıkıyordu evet özel mesaj atıyordum ne oldu bilmiyorum senin bu tonları tutturman için aslında 3 numaralı bir boyayla kızıl(6 numaralı olabilir mesela) karıştırırsan harika olur yani bu rengin içine kızıl koyabilirsin daha acık bir renk elde etmiş olursun ben de bir kaç boyamı öyle yapmıştım

çoook tesekkür ederim :) aydınlattın beny.cidden çok sagol cnm yaa :)

Canim senin konuna da yazmistim buraya da yazayim. Parlak siyah aslinda o kadar da güzel durmuyor. Beyaz beyaz parliyor, denedim biliyorum hic hos degil. Saclari dogal pasparlak siyah olanlar zaten genelde beyaz tenli olmazlar yani onlarda siritmaz, ama beyaz tende cok parlak siyah siritir. Yumusak siyahlar sana daha cok yakisacaktir.

Ilk defa böyle bir seyle karsilasiyorum ilginc. :44:
Aslinda iyi fikir ama cekiniyorum iste sacma sapan bir renk cikarsa diye. Sen hangi oranlarda karistirmistin ve tam olarak nasil bir renk elde etmistin?

saçım uzundu 2 tüp bu renkle yarım tüp 6.66 alev kızılını koymuştum garnierin yine ben çok beğenmiştim güneşte koyu kızıl gibi duruyordu ama içerde falan koyu kestane gibi

cnm ya kizil siyah ya da voila kestane kizil istiyorum

saçım uzundu 2 tüp bu renkle yarım tüp 6.66 alev kızılını koymuştum garnierin yine ben çok beğenmiştim güneşte koyu kızıl gibi duruyordu ama içerde falan koyu kestane gibi

Sag ol canim. Istedigim rengi bulamazsam bunu deneyecegim.

cnm ya kizil siyah ya da voila kestane kizil istiyorum

Güzel renkmis canim. Ama kutudakinden koyu tutar herhalde. 4 numarali boyalar genelde koyu oluyor. Kizil siyah olarak hangi markayi düsünüyorsun. Kizilla koyu kahveyi karistirmak mantikli geldi bana. Istedigim gibi kizil siyah bulamazsam öyle yapacagim. Koyu kizil olarak da bu markayi buldum, organik olmasina ragmen iyi tutuyormus, beyazlari bile kapatiyormus.

Saclarim uzayinca ve koyu renge boyayinca yapmak istedigim kahkül modeli.

Uzun ve koyu renk sacta cok seviyorum bu kahkülü.
Ne dersiniz güzel mi sizce? En önemlisi upuzun saca yakisir mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…