tatlım bu rengi kullandım ben ilk simsiyah (kızıl yansımalı hafif) oluyor söyliyim rengimde bakırımsıydı boyamadan önce aktıkca oturuyor tabi renk
Ben de acmayi düsünüyorum. Tekrar acik kumral yapacagim saclarimi. O da annem istiyor diye, yoksa benim istedigim renk kizil kahve.
Tekrar sacini koyu renge boyamayi düsünürsen siyaha boyama koyu kahveye boya. Hem siyah kadar cig durmuyor, hem de sIkIldIginda acmasi daha kolay olur.
tutar canım ama 15 gün bekle bi saçların yanmasın
Merhaba
Katiliyorum sana, her yerde görür oldum artik cakma sarilari. Sari sac kullananlar kizmasin ama bana da artik basit gelmeye basladi. Tamam yakisiyor olabilir ama her yerde herkesde var. Ve boyayanlarin bir cogu da kendi tenlerinde asla dogal olarak bulunmayacak tonlara boyuyorlar. Yani boyadiklari sari ancak Ingiliz sarisinlarinda bulunacak tonda bir sari. Türk tipine hic yakismiyor. Dipler de gelince ayri bir kötü oluyor. Halbuki Türklerin kendi tipi harika. Acik ten, koyu sac, kara göz kara kas. En güzel örnek Türkan Soray, sonra da annem.
Ben acikcasi gece mavisi, mavi siyah gibi renklerden cekiniyorum. :78: Simsiyah sac bende biraz tuhaf duruyor. Gecen sene koleston 2 numaraya boyamistim. Sinifimizin zipir delikanlisinin sacimla ilgili düsünceleri: "Ayakkabi boyasi sürmüssün gibi." Bir baskasi "Gece görsem korkarim." Arkamdan "Gotik mi bu ne?" diye konusan kizlar. Tamam yeter üstüme gelmeyin, zamanla akar, koyu kahve olur, dipler gelir, siyah beyaz kontrasti kaybolur....
Ama renkli gözlü ve cok fazla beyaz olmayanlar boyasin. Gercekten yakisiyor. Profil resmi sana aitse; eminim yakisiyordur. Ben daha cok kizil siyah, kizil kahve renklerini seviyorum. Siyah sactaki kizil yansimalar hosuma gidiyor. Aslinda benim asil tutkum turuncular ve Irlanda kizillari ama malum akmasi, yipranmasi, diplerin siritmasi... Bunlarla ugrasmak istemedigim icin uzak duruyorum.
bu arada özel mesaj atamıyorum 100 ü geçmesimi ne gerekiyormuş :S kristen ın renginden 2 ton daha koyu oluyor yaklaşık ilk boyandığında 2 3 yıkamaya kadar böyle oluyor sonra ama benim önceki rengimde çok koyu değildi buna boyadığımda
Evet bana ait avatar,ben o kadar beyaz değilim, buğday sayılırım.Evet kızıl benim de tutkumdu bir aralar ama bakımı gerçekten çok zor.
Garnierin renkleri kutunun üzerindeki gibi olmuyor,fazla ümitlenme derim
Sagol ilgilendigin icin.Simdilik vazgectim o markaya boyamaktan. Dedigin gibi kizil zor, hele amonyaksiz boyaysa daha zor. Denedim, biliyorum. Bu da kizil oldugu icin cabuk akabilir.
Bu renk icin önerebileceginiz bir marka var mi kizlar.Baya baya koyu bir kizil, güneste kizil parlayan, normal isikta siyah olan. Kizilla siyahi ya da koyu kahveyi karistirsam Garnierin kutusundaki rengi elde edebilir miyim?
Boyanin adi gibi kadife gibi bir renkse cok güzel. Siyahta cok parlamayan, kadife gibi duran yumusak tonlar cok dogal oluyor.
Siyaha boyama, koyu kahveye boya. Tenin cok beyazsa siyah cok kötü duruyor. Bundan önceki yazdigim son mesaja bak, oradaki kahve güzele benziyor. Ama piyasada olmayabilir, ben göremedim. 4 numara kahve siyah gibi görünür ama siyaha göre daha yumusaktir. Benim sana tavsiyem koyu kizili dene. Hem koyu oldugu icin hem de göz renginle zitlik olusturacagi icin gözlerinin rengini ortaya cikarir. Eminim sana cok yakisir.
çoooooookk teskk ettm .15 gun deilde 1 ayı geckın bı sureden sonra yapıcam :) bsey dha ?? .d syhn üstne mvı syh vurucamya ben sımdı. mavı sıyh sürdüqümde aktıqında nasıl 1 sonuc ckacagını blıomusn? :) yanı sıyh ustne mavı sıyh iyi sonuc verrmi akncada nasıl bsey olur bıılqın varsa yardmcı olrsan sewınırm .bide alıntıyla cvplarsan bna cvp atdıqını daha net anlarm .D Sımdıden teskkr .)
50 mesaji doldurman gerekir ama sen atiyordun bana. :44:
Benim saclarim su an koyu. Aslinda bu markadan vazgectim gibi. Amonyaksiz oldugu icin cok akiyor diyorlar. Baska markada arayacagim artik bu rengi. Bu aralar boyamayi düsünmüyorum zaten. Iyice uzasin o zaman boyayacagim. Tesekkürler yardimci oldugun icin.
siyah akınca koyu kestane gibi bir renk olucak 1 ayın sonunda üzerine mavi siyah boyadıktan sonra direk renk oturucak zaten tutmaz gibi bir şey söz konusu bile değil sen sadece saçlarını sık sık yıka ve bakım yağları kullan duşta saç kremi bolca diplerine değdirmeden orta ve uç kısımlarına sür 10 dakika beklet daha fazla akmasını sağlayacaktır mavi siyah akınca kestane rengine dönüyor ilk mavilik kayboluyor siyah oluyor sonrada yavaşca akıyor 2 ay sürede tamamen kestane rengi oluyor
Kızıl renk kullandım , çevremdekiler çok yakıştırdılar ama artık yanından bile geçmek istemiyorum kızıl rengin. Koyu kahve de kullandım , ten rengin kaldırdı bu rengi. Parlak bir siyahı da kaldırır diye düşünüyorum ama işte endişelerim var. Ya parlak olmazsa, mat ve kapalı bir renk olursa vs vs diye.
100 ve ya daha üzeri olması gerekiyormuş öyle bir yazı çıkıyordu evet özel mesaj atıyordum ne oldu bilmiyorum senin bu tonları tutturman için aslında 3 numaralı bir boyayla kızıl(6 numaralı olabilir mesela) karıştırırsan harika olur yani bu rengin içine kızıl koyabilirsin daha acık bir renk elde etmiş olursun ben de bir kaç boyamı öyle yapmıştım
Katiliyorum. Yüz hatlarin ortaya cikiyor. Ne zaman saclarimi koyu bir renge boyasam bunu farkederdim. Yüzüme bir güzellik gelirdi sanki. Ayrica kirmizi ruj da cok yakisiyor.
Siyah üzerine kizil boyarsan eminim ortaya cikan renk kizil siyah olacaktir. Siyah aktigi zaman zaten cok hafif kizil parlar. Tam olarak nasil bir ton istiyorsun?
Yakistigini söylerler, tesekkürler.
Insanimiz damgalamayi, lakap takmayi sever. Ben de nasibimi aliyorum yani.
Yakisiyor ama dipler kumral uclar siyah dolasmak ne kadar yakisirsa bir insana.Annem dogal sac rengimi istiyor. Tabi kendisi koyu kahve sacli beyaz tenli, onun icin hava hos.
Kizlar bu arada ben bu renge iki sene önce boyamistim ama cok cabuk akmisti ayni renk hangi boyada vardir?
Garnier color naturals...çikolata...kahve 5.52
Gerci ben sacimi turuncu ve kizila da boyamak istiyorum o kadar cok renk var ki aklimda. Kizillara da ayri bir ilgim var. Kizillardan hevesimi alayim o zaman kizil üzerine kahve boyarsam buna yakin bir renk olur mu?
saçım uzundu 2 tüp bu renkle yarım tüp 6.66 alev kızılını koymuştum garnierin yine ben çok beğenmiştim güneşte koyu kızıl gibi duruyordu ama içerde falan koyu kestane gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?