Kız sen hamilesin ya gözün aydınnnnn nolur bana da dua et lütfennn. Bence şmdi kan vermeye gitevet gebelik
Markası güvenilirse var gibi canımilk 5 dk da çıktı hamile miyim acaba
ayyyy inşallah hamileyimdir yaa allah isteyen hepinize nasip etsiin tez zamanda sağlıklı çocuklara kavuştursun inşallahKız sen hamilesin ya gözün aydınnnnn nolur bana da dua et lütfennn. Bence şmdi kan vermeye git
predictor early en iyisi bu dedilerMarkası güvenilirse var gibi canım
Var var ne zaman kan vericeksinnnnayyyy inşallah hamileyimdir yaa allah isteyen hepinize nasip etsiin tez zamanda sağlıklı çocuklara kavuştursun inşallah
ay şimdi gidemem ki sabah gidicem ama sağlık sigortam var karşılarsa aslında şimdiden de giderim deVar var ne zaman kan vericeksinnnn
Kız acile gidebilirsin. karnım ağrıyor falan de snra gebelik şüphen var mı derler test yaparlar. Direkt test için geldm deme bakmazlaray şimdi gidemem ki sabah gidicem ama sağlık sigortam var karşılarsa aslında şimdiden de giderim de
Canım güvenilir kan ver netleşsin acilden bakıyorlar mide bulantım kasık ağrım var de soruyor zaten gebelik şüphen var mı diye 2 saate çıkarpredictor early en iyisi bu dediler
öyle yapayım olmadı kızlar size bi şey dicem gitcem de kana eğer hamileysem kesinlikle yakı sayesinde oldu yani belki bilen vardır kusura bakmayın bilmişlik taslıyorım gibi de olmasın da 1 1.5 yıkdır istiyoruz olmadı bi yerden yakıyı duydum yumurtlama döneminde takıyorsunuz 1 2 gün kalıyo belinizde bende de denediğim ay hamileyim herhalde Allah isteyen herkese sağlıklısından hayırkısından çocuklar nasip etsinCanım güvenilir kan ver netleşsin acilden bakıyorlar mide bulantım kasık ağrım var de soruyor zaten gebelik şüphen var mı diye 2 saate çıkar
Kız her yolu denicem olmazsa bu ay şsldjgşdfkjg bana link atar mısın özelden sana zahmet neymiş bakayım. Bir de kana şmdi gidicek misin? Haber veröyle yapayım olmadı kızlar size bi şey dicem gitcem de kana eğer hamileysem kesinlikle yakı sayesinde oldu yani belki bilen vardır kusura bakmayın bilmişlik taslıyorım gibi de olmasın da 1 1.5 yıkdır istiyoruz olmadı bi yerden yakıyı duydum yumurtlama döneminde takıyorsunuz 1 2 gün kalıyo belinizde bende de denediğim ay hamileyim herhalde Allah isteyen herkese sağlıklısından hayırkısından çocuklar nasip etsin
yakıyı mı ay gidemiyorum sabahı beklicem mecburKız her yolu denicem olmazsa bu ay şsldjgşdfkjg bana link atar mısın özelden sana zahmet neymiş bakayım. Bir de kana şmdi gidicek misin? Haber ver
Ala ala bi deneyelim canım yakıda şimdi yakar sıcakta ama iyi gelir eminimöyle yapayım olmadı kızlar size bi şey dicem gitcem de kana eğer hamileysem kesinlikle yakı sayesinde oldu yani belki bilen vardır kusura bakmayın bilmişlik taslıyorım gibi de olmasın da 1 1.5 yıkdır istiyoruz olmadı bi yerden yakıyı duydum yumurtlama döneminde takıyorsunuz 1 2 gün kalıyo belinizde bende de denediğim ay hamileyim herhalde Allah isteyen herkese sağlıklısından hayırkısından çocuklar nasip etsin
ay hem de ne yakıyo beni gece uyandırıyodu uykudan ama katlandık mecbuurAla ala bi deneyelim canım yakıda şimdi yakar sıcakta ama iyi gelir eminim
Canım benimde oğluma hamileliğimde ovulasyon böyle çıkmıştı testinde böyle silikdi kan vermiştim hamileydim bence sizde hamilesiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüryakıyı mı ay gidemiyorum sabahı beklicem mecbur
Haber ver bizede canım güzel haberlerini bekliyoruzyakıyı mı ay gidemiyorum sabahı beklicem mecbur
Bana da at yakiyiyakıyı mı ay gidemiyorum sabahı beklicem mecbur
ayy ağzınızdan da ballar damlıyooCanım benimde oğluma hamileliğimde ovulasyon böyle çıkmıştı testinde böyle silikdi kan vermiştim hamileydim bence sizde hamilesiniz hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyür
ederim tabiHaber ver bizede canım güzel haberlerini bekliyoruz
ayy ağzınızdan da ballar damlıyooinşallah:)
[/QUOTE inşallah cnm ama bence garanti var aynısını birebir yaşadım bende ovulasyon testleri almıştım adetim yakındı adetten sonra kullanırım dedim sonra merak ettik adete 3 gün vardı asla unutmam bir yapayım nasıl birşey çıkacak baktım aynı seninki gibi köyü çıktı hamilelik grubu vardı Facebook da o zaman onlara attım sen hamile olabilirsin sabah test yap dediler ama bir yaptım ki silik çizgi kendimi nasıl acile attım hatırlamıyorum değerim 250 lerde çıkmışdi nasıl mutlu olmuştum ellerim titriyordu 18 ay sonra hamile kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?