- 28 Mayıs 2025
- 2.176
- 426
- 38
- 25
Markasi ne cnm bide bat ne zmndi unuttumilk 5 dk da çıktı hamile miyim acaba
2 gün gösteriyor takvimde adetime predictor early diye bir marka en iyidi bu dedi eczacıMarkasi ne cnm bide bat ne zmndi unuttum
10 15 dk içinde de böyle oldıMarkasi ne cnm bide bat ne zmndi unuttum
Bnmde iki gun var cnm hayirli olsun bu marka yaniltmaz10 15 dk içinde de böyle oldı
ay hadi inşallahBnmde iki gun var cnm hayirli olsun bu marka yaniltmaz
Hamilesin bence canim böyle kaç kişi öğrendi burda bence kan verkızlar merhaba adete 2 gün kaldı benim yine ovülasyon testim koyu çıktı sebebi ne olabilri üstteki dünkü testim alttaki bugün
Belirtilerin nelerdi cnmay hadi inşallah
inşallah öyledir ya vercdmHamilesin bence canim böyle kaç kişi öğrendi burda bence kan ver
eğilip kalktıkça sol kasığımda batma oluyordur 4 5 gün önce sınra 2 gün baya adet sancısı çektim o da geçti son 3 gündür de mideme kramplar giriyodu baya şiddetliydi bugün de su gibi bir akıntı oldu çok fazla bir de bilmiyorum belirti mi ama benims sivilcem öyle çok çıkmaz hatta hiç çıkmaz nerdeyse çenem sivilce dolduBelirtilerin nelerdi cnm
Hayirli olsun cnm insallah saglikli ilerlereğilip kalktıkça sol kasığımda batma oluyordur 4 5 gün önce sınra 2 gün baya adet sancısı çektim o da geçti son 3 gündür de mideme kramplar giriyodu baya şiddetliydi bugün de su gibi bir akıntı oldu çok fazla bir de bilmiyorum belirti mi ama benims sivilcem öyle çok çıkmaz hatta hiç çıkmaz nerdeyse çenem sivilce doldu
inşallah çok teşekkür ederimHayirli olsun cnm insallah saglikli ilerler
Canım hamilesin gözün aydın iki günde bir kan ver yüklenmesini kontrol etkızlar verdim kanı
Bide adetine daha varmiydikızlar verdim kanı
teşekkür ederim yarın olmam gerekiyordu bu değer normal mi bilmiyorum son adet tarihim 17 ağustosBide adetine daha varmiydi
teşekkür ederim yarın olmam gerekiyordu bu değer normal mi bilmiyorum son adet tarihim 17 ağustos
tamamdır teşekkür ederimEvet cnm belki geç döllenme olmustir iki gün sonra yine kan ver iki kat artması lazim
doktora gitsem pazartesi erken mi olur ne yapmam lazım bilginiz var mıEvet cnm belki geç döllenme olmustir iki gün sonra yine kan ver iki kat artması lazim
Erken olur sağlık ocağına iki gün sonra gidip kan verin pazartesi gidin yani değer yükselmis mi ne kadar artmış görmüş olursunuz ona göre de randevu alırsınız bir kadın doğuma gidersiniz daha cokdoktora gitsem pazartesi erken mi olur ne yapmam lazım bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?