Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şikayet edildi biraz önce karakola gittiler ifadelerini almışlar doktor ölüm tehlikesi yoktur kafada şişlik vardır yazmış.pazartesi savcılığa yollayacaklarmış ifadeleri ama başçavuş bundan sonuç alamazsınız kemal sunalın davacı filmine döner demiş ne demek oluyo bu
tehdit etmiş birde annemi bundan sonra sen rahat gezemeyeceksin o gezecek diye
Birileri benim 70 yaşındaki annemi dövecek ben şu anda bulunduğum yerde ne yapacağımı düşüneceğim. Yok öyle birşey. Direk giderim oraya polis jandarma savcı vs ne varsa yaparım. Ailemi de asla orada bırakmam asla. P.tesi gidecekmiş savcılığa dilekçeler bu da ilginç.
Her adliye de nöbetçiler olur haftasonu. Gider şikayet edersin karakola. Polis alır şahsı götürür nöbetçi mahkemeye çıkarır. Nöbetçi hakim tutuklar yada serbest bırakır yada ceza verir yada gereken neyse yapar. TR nin her yerinde durum böyle işler. Ha köy diyorsunuz olay yeri o köyün bir kasabasında bağlı bulunduğu ilde mutlaka Adliye vardır.
muhtar değil cumhurbaşkanı olsa kaç yazar
anama kalkan elini münasip bitarafına sokarım![]()
olay ne oldu bilmiyorum ama öncelkle karakola intikal eden her olay anında mahkemeye gitmiyor bir kaç gün sürer genelde bunlar malesef küçük olaylar sayılıyor
canım olay şu anda ne durumda bilmiyorum ama eğer şu ana kadar yapmadıysanız gidip elinizdeki raporu da ekleyin ve savcılığa suç duyurusunda bulunun
jandarma bölgesi dediğine göre köy galiba orası bu durumda köyünün bağlı olduğu ilçedeki adliyeye başvuracaksınız
zaten jandarmaya ifade verdiğinizi dilekçede belirtirsiniz savcı evrakları buldurur
jandarma göndercek diye beklemeyin uzun sürer
savcı muhtarın ifadesini alıp gerekirse iddianame hazırlayıp dava açar
bu arada ceza davası açıldıktan sonra sonuçta muhtar suçlu bulunursa tazminat davası da açabilirsiniz
annenin raporda belirtilen durumuna göre sulh ceza veya asliye cezada yargılanır
Hay sen çok yaşa işte budur yaaa
ben o başçavuşada güvenmiyorum. belki evrakları yollamaz bile savcılığa bi yolunu bulupp. en iyisi savcılık
Açıklayan arkadaşa teşekkürlerra.s.
muhtar değil cumhurbaşkanı olsa kaç yazar
anama kalkan elini münasip bitarafına sokarım![]()
olay iki kadının tartışması.komşunun ineği bahçeye girmiş annemde kızmış hergün giriyor neden ilgilenmiyorsun diye sebep bu işte
annem 70 yaşında yaşlı kadın kardeşim askerde
şerefsiz adam demişti ifadesinde ben onları yatıştırmaya gitmiştim.Allahtan ki onu görmedim yoksa parçalardım.sakin olmaya çalışıyorum iş yargıda diye ama sinirden yedim bitirdim kendimi.