• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köyün Muhtarı annemi evimiz de dövmüş

ben olsam mahalleyi ayağa kaldırırım anne bu ya. hemen polis jandarma ne varsa çağırın rapor alın

oha ve çüş diorum. hangi hakla yapmış bunu terbiyesız adam. ben olsam sızın yrınızde savcılıga suc duyurusunda bulunurum ve hemen doktordan darp ve cebır raporu alırım kı elımde kanıt olsun

şikayet edildi biraz önce karakola gittiler ifadelerini almışlar doktor ölüm tehlikesi yoktur kafada şişlik vardır yazmış.pazartesi savcılığa yollayacaklarmış ifadeleri ama başçavuş bundan sonuç alamazsınız kemal sunalın davacı filmine döner demiş ne demek oluyo bu

şimdi bişiy sylüycem de neyse, çok bilyo o başçavuş, kendisi olsa ortalığı birbirine katardı, kendilerine iş çıkmasın diye baştan savmak istiyolar, siz darp ve cebir raporunuzu alın, bi güzel suç duyurusunda bulunun, haneye tecavüz var, darp cebir var, hakaret var, daha nolsun be:mymeka:
tehdit etmiş birde annemi bundan sonra sen rahat gezemeyeceksin o gezecek diye

ben olsam bu konuşmaları da telefona kaydederdim
Birileri benim 70 yaşındaki annemi dövecek ben şu anda bulunduğum yerde ne yapacağımı düşüneceğim. Yok öyle birşey. Direk giderim oraya polis jandarma savcı vs ne varsa yaparım. Ailemi de asla orada bırakmam asla. P.tesi gidecekmiş savcılığa dilekçeler bu da ilginç.
Her adliye de nöbetçiler olur haftasonu. Gider şikayet edersin karakola. Polis alır şahsı götürür nöbetçi mahkemeye çıkarır. Nöbetçi hakim tutuklar yada serbest bırakır yada ceza verir yada gereken neyse yapar. TR nin her yerinde durum böyle işler. Ha köy diyorsunuz olay yeri o köyün bir kasabasında bağlı bulunduğu ilde mutlaka Adliye vardır.

aynen katılıyorum, her adliyede bir nöbetçi savcı ve bir nöbetçi hakim bulunur, anlatılacakları zaten anlatmışsınkaydirigubbakcemile5

bu devırde bunu yerde bırakmamanız lazım. şaban fılmının çekıldıgı donemde ki Türkiye artık çok gerıde kaldı. sızı yıldırmaya çalışıyorlar. cahıl ınsanların dayagını yıyıp sıneye cekecegınız bır Türkıye de yaşamıyoruz artık. sıze tavsıyem kadın hakları tarafından da ortalıgı ayaga kaldırın. benım başıma böyle bır şey gelse, ugur dundardan tutun da, kadından sorumlu bakanı, femınıst derneklerını herşeyı bırbırıne katardım.

susmak asla bır kadının kaderı olamaz. Ataturk bıze susmamız için ezılmemız için bu kadar hak tanıdı. kımse kadına el kaldıramaz. :mymeka:

canım aile büyükleriniz yokmu bir araya gelip görüşün belki sen tek başına çözemeyebilirsin fakat aklı başında büyük insanlar olursa senin açından daha ii olur. Hem amcaoğlunmuş akrabalık bağlarınız kuvvetli değilmi. Amcaoğlun böyle bişey yapıyor akrabalarınızda sessizmi kalıyor

muhtar değil cumhurbaşkanı olsa kaç yazar
anama kalkan elini münasip bitarafına sokarım :kızgın:

olay ne oldu bilmiyorum ama öncelkle karakola intikal eden her olay anında mahkemeye gitmiyor bir kaç gün sürer genelde bunlar malesef küçük olaylar sayılıyor
canım olay şu anda ne durumda bilmiyorum ama eğer şu ana kadar yapmadıysanız gidip elinizdeki raporu da ekleyin ve savcılığa suç duyurusunda bulunun
jandarma bölgesi dediğine göre köy galiba orası bu durumda köyünün bağlı olduğu ilçedeki adliyeye başvuracaksınız
zaten jandarmaya ifade verdiğinizi dilekçede belirtirsiniz savcı evrakları buldurur
jandarma göndercek diye beklemeyin uzun sürer
savcı muhtarın ifadesini alıp gerekirse iddianame hazırlayıp dava açar
bu arada ceza davası açıldıktan sonra sonuçta muhtar suçlu bulunursa tazminat davası da açabilirsiniz
annenin raporda belirtilen durumuna göre sulh ceza veya asliye cezada yargılanır

olay ne oldu bilmiyorum ama öncelkle karakola intikal eden her olay anında mahkemeye gitmiyor bir kaç gün sürer genelde bunlar malesef küçük olaylar sayılıyor
canım olay şu anda ne durumda bilmiyorum ama eğer şu ana kadar yapmadıysanız gidip elinizdeki raporu da ekleyin ve savcılığa suç duyurusunda bulunun
jandarma bölgesi dediğine göre köy galiba orası bu durumda köyünün bağlı olduğu ilçedeki adliyeye başvuracaksınız
zaten jandarmaya ifade verdiğinizi dilekçede belirtirsiniz savcı evrakları buldurur
jandarma göndercek diye beklemeyin uzun sürer
savcı muhtarın ifadesini alıp gerekirse iddianame hazırlayıp dava açar
bu arada ceza davası açıldıktan sonra sonuçta muhtar suçlu bulunursa tazminat davası da açabilirsiniz
annenin raporda belirtilen durumuna göre sulh ceza veya asliye cezada yargılanır

Hay sen çok yaşa işte budur yaaa
ben o başçavuşada güvenmiyorum. belki evrakları yollamaz bile savcılığa bi yolunu bulupp. en iyisi savcılık
Açıklayan arkadaşa teşekkürlerra.s.

Hay sen çok yaşa işte budur yaaa
ben o başçavuşada güvenmiyorum. belki evrakları yollamaz bile savcılığa bi yolunu bulupp. en iyisi savcılık
Açıklayan arkadaşa teşekkürlerra.s.

valla bana kalırsa o kadarı yemez başçavuş efendiye, bi şikayet etsen görevi ihmalden yargılanabilir, onu göze alabilecğini sanmıyorum

khenacım rica ederim düpedüz sümen altı edemez ibolya haklı ama bazen iyi niyetle bazen kötü niyetle gecikebilir evraklar
gelişmelerden haberdar et elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım ama peşini bırakmayın eğer tehdit etmeye devam ederse o adam bir de tehditten savcılığa başvurursunuz

olay iki kadının tartışması.komşunun ineği bahçeye girmiş annemde kızmış hergün giriyor neden ilgilenmiyorsun diye sebep bu işte

annem 70 yaşında yaşlı kadın kardeşim askerde

:1shok:

70 yasındaki kadına el kalkacak

abzurut bi sebep yüzünden hemde :bbo:

kime şikatey ediliyor bilmiyorum ama öyle muhtar da olmaz olsun :delphin:

sanırım kişi evraklarını elden takip edemiyo, illaki resmi yolla gitmesi lazım, acaba işlemleri hızlandırmak için savcıılığa talepte bulunulabilirmi

şerefsiz adam demişti ifadesinde ben onları yatıştırmaya gitmiştim.Allahtan ki onu görmedim yoksa parçalardım.sakin olmaya çalışıyorum iş yargıda diye ama sinirden yedim bitirdim kendimi.

şerefsiz adam demişti ifadesinde ben onları yatıştırmaya gitmiştim.Allahtan ki onu görmedim yoksa parçalardım.sakin olmaya çalışıyorum iş yargıda diye ama sinirden yedim bitirdim kendimi.

sen işi adalete bırak canım, sinirle kötü bişeyler yapma, haklıyken haksız duruma düşme, madem savcılıkta tanıdıklarınız var işlemlerin hızlanmasını sağlayabilirsinz belki

babamada çok kızıyorum akrabayız kızım ele güne rezil olmayalım mahkemeyle falan uğraşmayalım diyor.adam hala akrabadan bahsediyor bana ya

ay cok uzuldum ya:1no2: 70 yasindaki bir kadina el kaldiran eleri kirilsin insallah :Saruboceq:
bu ne ya sinir oldum :kızgın: elime gecse bir kasik suda bogacagim adi adami:kızgın:

Back
X