colins marka baharlık mont duruyormu cnm? o duruyorsa deborah allık ve flormar ojeyı de almak ıstıyorum
ne güzel anlatmış arkadaşın valla imrendim eklediğin ürünlerden bi tek boncuklu oje mi kaldı şimdiii onu da merak ettim aslındatakas yapabiliriiz
birde bu var
duruyor canım
tm cnm bunları ayır bana gun ıcınde detaylı sekılde bakıp baska eklıcegım varsa eklerım bılgıleşiriz sonra olurmu :))
duruyorda ben elimden çıksın diye fiyatları çok aşağıda tuttum kargoyu falanda düşünüp
1 liralık şey sonuçta :) senin adına konuşuyorum.onun içinde kargoya falan değmez bence
ama eteğim hırkam var istersen giyilmediler.
avon el kremınıde alım cnm ben baska eklıcegın birşey yoksa bu 4 u olsun benım :)) Hesap nonu gönderırsen gun ıcınde eft olarak gönderebılırım bende yazarım bılgıerlımı tesekkurler :)
evet watsonsdan almıstım yanlıs hatırlamıyorsam ama blackangel adlı arkadas alacak onuCanim deborah orjinalmi?Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
colins montu istiyyorummmm
evet watsonsdan almıstım yanlıs hatırlamıyorsam ama blackangel adlı arkadas alacak onu
canım kargomu teslım aldım bugun ojeler,allık mont krem hepsı kullanılmamış gibi yepisyeni tertemiz cok tesekkur ediyorum kaliteli urunler için göusmek uzere tekrar hayırlı satışlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?