- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
Hirka satıldımı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Emotion satıldımı
Maşa satıldımı
bunlar satıldı kalanlar bir önceki sayfada olanlar
canm inan takaslık bir şey bulamadım zaten evdekileri bi önce çıkarmak istiyorum =)
eğer avonu almak istersen 7 tl ye veririm sana
benm temizleyicilerle pek aram yok biliyorsun =)
teşekkür ederim canım ama dediğim gibi avon kullanmıyorum parfüm dışında.
aklım hala biodermada
cnm ona çok güzel diyolar bende kullanmayı düşünüyorum açıkcası bi deneyim diye düşündüm ama istersen sadece 20 tl den yollarım sana pakette 42 tl değerinde yazıyo nette de 38e gördüm cnm bende sana % 50 indirdim valla cnm daha ne yapayım herkesinde memnun olduğu bi ürün.
güneş kremini aldım ama ihtiyacım olduğu için bi arkadaşımda doğum günümde almış la roche nin. sen de krem kullanıyormuşsun ya sana ikisini 45e yollayım. yoksa ben la roche bitince buna başlarım.
gerçekten çok güzel ve şu an elimde dolu şişe var.bütçemde uygun değil sadece takasla alabilrm bu ay malesef
gerçekten çok güzel ve şu an elimde dolu şişe var.bütçemde uygun değil sadece takasla alabilrm bu ay malesef
canm bende nakte sıkıştığım için veriyorum yoksa çok değerli ve pahalı ürünler biliyorsun ucuza bulunca stoklamak gerekiyor sonuçta ben yaz kış güneş kremi kullanan bi insanım işte arkadaşlarımda biliyor almış bi tanesi
sen bioderma da en son kaça çıkabilirsin
kargoyu şubeden alırsan daha uygun oluyor kapıya getirince 2 lira daha fazla ödüyorsun bu arada
bu ne ki bilmiyorum ben
yaglı ciltler için yıkama jeli canım
yaglı ciltler için yıkama jeli canım
bir seçeneğim daha var la roche alan arkadaşım termal suyu da getirdi onunda fotosu vardı 3 ünü düz 50 yaparım yani termal su da 20-25 arası bir fiyatı var güneş kremi ,bioderma ve alırsan la rocheı da 5 tl den verebilirim yapacağım son iyi fiyat tabi durumun varsa düşünürsün canım.
yoksa sağlık olsun
şimdi gördm bunu
teşekkür ederim yalnz gerçekten takas dışında durumum yok :) kredi kartına çok yüklendm onu ödemem lazım bu ay
gelecek ay hala düşünürsen satmayı alabilirim.
şimdi gördm bunu
teşekkür ederim yalnz gerçekten takas dışında durumum yok :) kredi kartına çok yüklendm onu ödemem lazım bu ay
gelecek ay hala düşünürsen satmayı alabilirim.
canım bir de en son bnm bioderma için kaç verebiliyorsun onu da öğreneyim çıkcam . uyarsa veririm sana ben 20 tl diyorum sen kaç verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?