Kozmetik kıyafet ayakkabı herşey çok uygun

Maşa satıldımı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Emotion satıldımı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunlar satıldı kalanlar bir önceki sayfada olanlar

canm inan takaslık bir şey bulamadım zaten evdekileri bi önce çıkarmak istiyorum =)
eğer avonu almak istersen 7 tl ye veririm sana
benm temizleyicilerle pek aram yok biliyorsun =)

canm inan takaslık bir şey bulamadım zaten evdekileri bi önce çıkarmak istiyorum =)
eğer avonu almak istersen 7 tl ye veririm sana
benm temizleyicilerle pek aram yok biliyorsun =)

teşekkür ederim canım ama dediğim gibi avon kullanmıyorum parfüm dışında.
aklım hala biodermada

teşekkür ederim canım ama dediğim gibi avon kullanmıyorum parfüm dışında.
aklım hala biodermada

cnm ona çok güzel diyolar bende kullanmayı düşünüyorum açıkcası bi deneyim diye düşündüm ama istersen sadece 20 tl den yollarım sana pakette 42 tl değerinde yazıyo nette de 38e gördüm cnm bende sana % 50 indirdim valla cnm daha ne yapayım herkesinde memnun olduğu bi ürün.
güneş kremini aldım ama ihtiyacım olduğu için bi arkadaşımda doğum günümde almış la roche nin. sen de krem kullanıyormuşsun ya sana ikisini 45e yollayım. yoksa ben la roche bitince buna başlarım.

gerçekten çok güzel ve şu an elimde dolu şişe var.bütçemde uygun değil sadece takasla alabilrm bu ay malesef

gerçekten çok güzel ve şu an elimde dolu şişe var.bütçemde uygun değil sadece takasla alabilrm bu ay malesef

canm bende nakte sıkıştığım için veriyorum yoksa çok değerli ve pahalı ürünler biliyorsun ucuza bulunca stoklamak gerekiyor sonuçta ben yaz kış güneş kremi kullanan bi insanım işte arkadaşlarımda biliyor almış bi tanesi
sen bioderma da en son kaça çıkabilirsin
kargoyu şubeden alırsan daha uygun oluyor kapıya getirince 2 lira daha fazla ödüyorsun bu arada

bir seçeneğim daha var la roche alan arkadaşım termal suyu da getirdi onunda fotosu vardı 3 ünü düz 50 yaparım yani termal su da 20-25 arası bir fiyatı var güneş kremi ,bioderma ve alırsan la rocheı da 5 tl den verebilirim yapacağım son iyi fiyat tabi durumun varsa düşünürsün canım.
yoksa sağlık olsun

aslında ben bu ürünü arıyorum.buna daha çok ihtiyacım var bulsam hemen alırm.

şimdi gördm bunu
teşekkür ederim yalnz gerçekten takas dışında durumum yok :) kredi kartına çok yüklendm onu ödemem lazım bu ay
gelecek ay hala düşünürsen satmayı alabilirim.

şimdi gördm bunu
teşekkür ederim yalnz gerçekten takas dışında durumum yok :) kredi kartına çok yüklendm onu ödemem lazım bu ay

gelecek ay haberleşiriz canım o halde satmayı düşünrsem konuşuruz.
bu arada o mavi ürün ne kadar

şimdi gördm bunu

canım bir de en son bnm bioderma için kaç verebiliyorsun onu da öğreneyim çıkcam . uyarsa veririm sana ben 20 tl diyorum sen kaç verebilirsin

canım şu da olur mu
bu da sebium
bu arada bendeki 250 ml güneş kremi yanında verdkleri seninkinin aynısı yanlışlık olmasında canım
bu da kızlara soracağım seninkiyle aynı teyid edeyim de
ve son olarak mesajıma da cevap yazarsan tamamdır canım =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…