- 25 Kasım 2012
- 1.887
- 2.042
- 333
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Size tek önerim sattiklari ürünün orjinal fotograflarini koymayan ve orjinal olmayan hicbir ürünü almayinNe bilim yegenım sagolsun gazına geldım azıcık
Haklısın oyle yaparım artıkCanım o zaman at gitsin, kullanma. Çok zararlı bunlar
Ben bırdaha gozumle gormedıgım ellerımle dokunmadıgım seyı almam. Neredeyse netten mont sıparıs edıcektım. Onuda yapmam artıkSize tek önerim sattiklari ürünün orjinal fotograflarini koymayan ve orjinal olmayan hicbir ürünü almayin
İade olmamasının nedeni ürünler bence zaten. Kim alsa iade eder yoksa, onun önünü alıyorlar ki. Makyaj ürünlerinde iade olacağını da sanmam, orijinal de alsanız hijyen açısından etik değil iade olmasıfandatöni kullanma içine sinmediyse diğerleri için de bilmiyorum eğer başka seti güzelse onlardan al neden iade yok kki
Ben bırdaha gozumle gormedıgım ellerımle dokunmadıgım seyı almam. Neredeyse netten mont sıparıs edıcektım. Onuda yapmam artık
İnstagramda çoğu satıcı kaçak yollardan satış yapıyor. Bildiğiniz merdivenaltı. O yüzden iade yok. Normal bir alışveriş sitesinden alışveriş yapılmış olsa paketi açılmadıkça her kozmetik geri veriliyor.fandatöni kullanma içine sinmediyse diğerleri için de bilmiyorum eğer başka seti güzelse onlardan al neden iade yok kki
Valla guven sarsıldı bırkere. Çaydanlıgıda tupte unutmuştum az once gıttım baktım su bıtmıs altında koku geliyordu. Naletler evımıde yakacaktılar nerdeyseİnternetten alin ama instagram gibi abuk subuk yerlerden almayin. Yoksa orjinal ve guvenli sitelerden alin, kolaylik oluyor bazen. Ben internetten kozmetik makyaj, kiyafet, ayakkabi, elektronik herşeyi alirim aldim hic bir sorun yaşamadim, olmadi iade ettim en ufak ugrastirma yaşamadim.
Aynen ya. Olan oldu artık yapcak bısı yokİnstagramda çoğu satıcı kaçak yollardan satış yapıyor. Bildiğiniz merdivenaltı. O yüzden iade yok. Normal bir alışveriş sitesinden alışveriş yapılmış olsa paketi açılmadıkça her kozmetik geri veriliyor.
Valla guven sarsıldı bırkere. Çaydanlıgıda tupte unutmuştum az once gıttım baktım su bıtmıs altında koku geliyordu. Naletler evımıde yakacaktılar nerdeyse
Aman git yıka yanar ,leke yapar.Valla saka bı yanada. Belki psikolojiktır. Yuzum yanıyor sanki konu acmadan once yanmıyordu. Fondoten surdum
Eki Görüntüle 2564188 pembe ruj ve ben şaka gibi :)))) pembe ruj kullanan varmı hala
Makyajdan az çok anlayan insan bu ruju görse çakma olduğunu anlar zaten. Resmen merdiven altı ürün cildinize sürmeyin hemen iade edinEki Görüntüle 2564188 pembe ruj ve ben şaka gibi :)))) pembe ruj kullanan varmı hala
Neden denemek için de olsa ürünleri kullanıyorsunuz ki hala? Problem rujun rengi değil içindeki kimyasallar. Ben de dahil bir çok üye size yazdı sakın kullanmayın, içinde ne olduğu belli değil cildinize yazık olmasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?