Kozmetik :(

fandatöni kullanma içine sinmediyse diğerleri için de bilmiyorum eğer başka seti güzelse onlardan al neden iade yok kki
İade olmamasının nedeni ürünler bence zaten. Kim alsa iade eder yoksa, onun önünü alıyorlar ki. Makyaj ürünlerinde iade olacağını da sanmam, orijinal de alsanız hijyen açısından etik değil iade olması

İnstagramdan bir şey alınmaaaaz. İnstagram satış sitesi değildir. Pek çok güvenilir, her türlü hakkınızı arayabileceğiniz site var. Ayrıca 100 liraya bu kadar ürün normal mi sizce? Hiç kozmetik almadınız mı? Ucuz dediğimiz drugstore bir marketten 100 TL ye en fazla 2 ürün alır çıkarsınız. Ürünlerin hepsi çakma. Lütfen kullanıp kendinize yazık etmeyin. Yüze göze sürülen şeyler bunlar. Sağlığınızdan önemli değil.

Ben bırdaha gozumle gormedıgım ellerımle dokunmadıgım seyı almam. Neredeyse netten mont sıparıs edıcektım. Onuda yapmam artık

İnternetten alin ama instagram gibi abuk subuk yerlerden almayin. Yoksa orjinal ve guvenli sitelerden alin, kolaylik oluyor bazen. Ben internetten kozmetik makyaj, kiyafet, ayakkabi, elektronik herşeyi alirim aldim hic bir sorun yaşamadim, olmadi iade ettim en ufak ugrastirma yaşamadim.

fandatöni kullanma içine sinmediyse diğerleri için de bilmiyorum eğer başka seti güzelse onlardan al neden iade yok kki
İnstagramda çoğu satıcı kaçak yollardan satış yapıyor. Bildiğiniz merdivenaltı. O yüzden iade yok. Normal bir alışveriş sitesinden alışveriş yapılmış olsa paketi açılmadıkça her kozmetik geri veriliyor.

Valla guven sarsıldı bırkere. Çaydanlıgıda tupte unutmuştum az once gıttım baktım su bıtmıs altında koku geliyordu. Naletler evımıde yakacaktılar nerdeyse

Eki Görüntüle 2564188 pembe ruj ve ben şaka gibi :)))) pembe ruj kullanan varmı hala

Neden denemek için de olsa ürünleri kullanıyorsunuz ki hala? Problem rujun rengi değil içindeki kimyasallar. Ben de dahil bir çok üye size yazdı sakın kullanmayın, içinde ne olduğu belli değil cildinize yazık olmasın diye.

Çakma oluyor bunların hepsi. Ne alırsan bir milyoncuda satılan makyaj malzemeleri var ya. Onlardan işte bunlar. Sadece ambalajlarını değiştiyorlar.

Bu urunleri asla yuzunuze surmeyin. Allah bilir neler neler kattilar icine. Yazik olmus verdiginiz paraya ama hala insanlarin bunlara kanarak para vermesine bir turlu akil erdiremiyorum. Ben gidip gozumle gormeden almazdim hayatta.

Gercekten direk cope atmak lazimken konu sahibi kullaniyor. Aklim almadi☻

Sinirlerım bozuldu :) sabahtandır makyajla bakısıyoruz gülüsuyoruz. Ben hıc netten bısı almadım bugune kadar.ılk defa yaptım şu olana bak. Valla ben bunu cok afedersinız totoya surucem hakketım cunku. toplam 115 para verdim oyuzden hakkını vermek zorundayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…