• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp bi insani bu kadar mi sinir eder

Konu sahibesi hemen yükselme. Şöyle düşün biraz tutucu yapidaysalar, yaşlılar hep kendi jenerasyonlari gibi davranmamizi beklerler. Sinirlenip, ortamı germek sana da zarar, onlara da zarar. Ben olsam duymamış gibi davranirdim ama gene bildiğimi okurdum. Yakinimdayken dikkatli davranırdım. Ağır olmuş lafları ama yaşlılar bazen laf nereye gider bilemiyor.

kizlar sinirlerim alt üst hemen konuya giriyim kaynanam gille altti üstlü oturuyoruz daha demin markete gidiyordum kulaklik kulagimdaydi kayinbabam yolun bi diğer yanindan geçmiş ben görmedim eve geldim kocam yukardaydi annesi gilde kayin babam demis karin niye kulaklik takmış yüzüne tükürecektim kulaklik kadinlara olmazmis kocamda aşağı geldi anlattı sok oldum dedim sanki ben o.... mu yaptim yüzüme tükürecek. şimdi ne yapiyim ben gidip konusuyim mi
aman aldırma demekki zihniyeti farklı kayınbabanın

Konu sahibesi hemen yükselme. Şöyle düşün biraz tutucu yapidaysalar, yaşlılar hep kendi jenerasyonlari gibi davranmamizi beklerler. Sinirlenip, ortamı germek sana da zarar, onlara da zarar. Ben olsam duymamış gibi davranirdim ama gene bildiğimi okurdum. Yakinimdayken dikkatli davranırdım. Ağır olmuş lafları ama yaşlılar bazen laf nereye gider bilemiyor.
nee yaslisi adam 46 yasinda arkadasim

Bende alt ust oturuyorum,benimkide seninkinin baska versiyonu,yolda goruyomusum selam vermiyomusum esime soyluyomus,ne kadar cahiller yarabbim,aksama kadar evde oturup esra erolu izleye izleye kadin olup cikmislar,dedikodu yapip anlamadan dinlemeden konusma ne ararsan var bu kp lerde..

Bu ülkede iki insan değil sülaleler evleniyor.Karışmamayı bir türlü öğrenemiyorlar.
Kocaman insan ister kulaklık takar ister takmaz. Yüze tükürmek nedir yani?
Gitsen şimdi laf etsen iyice yüz göz olunur.

esim hic bisey dememis onlara asaga geldi bana bidaha kulaklik takma diyor
Esin de ne garip adammis. Karisi hakkinda bos bos konusan kisi kim olsa cevabini vermeliydi. Bir de gelmis size anlatiyor. Madem onun yapamadigini siz yapin da yeri gelince cevabini verin hadsiz kp nizin.

Bu ülkede iki insan değil sülaleler evleniyor.Karışmamayı bir türlü öğrenemiyorlar.
Kocaman insan ister kulaklık takar ister takmaz. Yüze tükürmek nedir yani?
Gitsen şimdi laf etsen iyice yüz göz olunur.
Aynen evliliği iyi olanların cidden kıymetini bilmesi lazım :KK20:

Back
X