• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp bi insani bu kadar mi sinir eder

kizlar sinirlerim alt üst hemen konuya giriyim kaynanam gille altti üstlü oturuyoruz daha demin markete gidiyordum kulaklik kulagimdaydi kayinbabam yolun bi diğer yanindan geçmiş ben görmedim eve geldim kocam yukardaydi annesi gilde kayin babam demis karin niye kulaklik takmış yüzüne tükürecektim kulaklik kadinlara olmazmis kocamda aşağı geldi anlattı sok oldum dedim sanki ben o.... mu yaptim yüzüme tükürecek. şimdi ne yapiyim ben gidip konusuyim mi

kayyum aileniz asiri derece muhafazakar bir aile, zorunluluktan evlenmediyseniz bu bilgiyi zaten biliyordunuz. kp'in tepkisini boylelikle aciga cikarabiliyoruz. esinize gelince, ihtimaller;

1. babasina karsilik veremez cunku pasif yahut terbiye geregi hakli olsa dahi savunamiyor.
  2. o da ailesi ile ayni fikri paylasiyor, yahut paylasmasa dahi onlarin sozu emirmis gibi hissediyor.

Yıl olmuş 2016. Bu kafaları nerede sakliyor bu adamlar. Nerede muhafaza ediyorlar da hiç kullanmıyorlar acaba.

Malesef arkadasim bazi kayinbabalar kayinvalideler gelin aldiklari zaman
Onlari robot gibi yönlendirmek istiyorlar.Kayinbaban cok kaba davranmis kulaklik icin yuze
Tukurmek ne demek.Çok can yakan bir kelimeyi boylesi basit bir olayda soylememeli insan.Sen genede hic karisma cevap verme gitme gelme bir muddet.Senin robot koca halletsin halledebilirse mevzuyu esime soyledim dikkat edecek desin bari.Gelip sana soylemesi de ayrica cirkin ama metanetli sakin ol bir kulaklikta yuze tukuren sen cevap verirsen evden disari atar seni.Ayni apartmanda oturma olursa sorunlar hic bitmez.Git kayinbabanla konus neden bukadar kulakliktan rahatsiz oldunuz cok kirildim lafiniza de dicem ama anliyacagini sanmiyorum.Bosverin kotu soz sahibine aittir.

İlk meselede eşiniz tepkisini göstermiş olsaydı kp 2meseleyi çıkartmaya hiç cesareti olamayacaktı ,bu hareketi ile kp sanki oğlunun nabzını kontrol etmek istemiş gibime geldi ne kadar ileri gidebilirim geline vs ..laf sokmaya malesef kp:1 eşiniz:0 ayrıca kp artık yeşil pasaportu oğlundan almış dikkatli ol Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

Kp bulaşmak için yer aramiş ,fırtına geliyorum diyor dikkat

kizlar sinirlerim alt üst hemen konuya giriyim kaynanam gille altti üstlü oturuyoruz daha demin markete gidiyordum kulaklik kulagimdaydi kayinbabam yolun bi diğer yanindan geçmiş ben görmedim eve geldim kocam yukardaydi annesi gilde kayin babam demis karin niye kulaklik takmış yüzüne tükürecektim kulaklik kadinlara olmazmis kocamda aşağı geldi anlattı sok oldum dedim sanki ben o.... mu yaptim yüzüme tükürecek. şimdi ne yapiyim ben gidip konusuyim mi

Ne enteresan bir aile
Eşinde onlarda enteresan niye cevabını sıcağı sıcağına vememiş ki !
Siz değil onun konuşması lazım bu sizin kulağınıza gelmeden çözmesi gerekirdi bu konuyu.

Eşin cevabını verseymiş keşke.. O demediyse sen de cevap verme boşver söylensin dursun terbiyesiz herif

Oturduğunuz evi kp mi yaptırmış yoksa eşin mi

Buyuk ihtimal onlarin evimde oturuyorsunuz. adamda herseye karismayi kendi hakki saniyor. Bu hep boyledir ayri ve uzak bir eve tasinin daha mutlu huzurlu olursunuz.

"gil " şu kelimeye uyuz oluyorum.. bazen sırf bu yüzden konuları okumadan çıkıyorum..

Senin eşin, kpden daha sorunlu bence ona takılacağına eşine bir bakmalısın.. cevabını eşin vermeliydi!

Bazi erkekler koca degil de once erkek olmayi bilseler keske. Sen onlarin namususun oncelikle bu kelimeleri en son onlarin soylemesi gerekir. Terbiyesizlik.

Bırak ya ne takıpta konuşcan. Eşine kötü bişey yapmadığını söylemişsin zati. Onlarda anlayış gostersinler. :KK12:Bence hiç muhatap olma duymamissin gibi davran:KK47::KK47:

Back
X