• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp bi insani bu kadar mi sinir eder

kizlar sinirlerim alt üst hemen konuya giriyim kaynanam gille altti üstlü oturuyoruz daha demin markete gidiyordum kulaklik kulagimdaydi kayinbabam yolun bi diğer yanindan geçmiş ben görmedim eve geldim kocam yukardaydi annesi gilde kayin babam demis karin niye kulaklik takmış yüzüne tükürecektim kulaklik kadinlara olmazmis kocamda aşağı geldi anlattı sok oldum dedim sanki ben o.... mu yaptim yüzüme tükürecek. şimdi ne yapiyim ben gidip konusuyim mi

Yok konuşma. Neyi konusacaksin. Hatta selamı sabahi da kes. Hic muhattap olma.

Kocan da ayrı bir mal yanlız. Hatta bunlar mal oglu mal. Kusura bakma çok kızdım kocana. Sana gelip niye anlatiyo babasının densizliklerini. Höst sen kime tükürüyorsun diyememiş mi?

Kp çok densiz bir adam belli. Ama eşinin de ondan aşağı kalır yani yok. Benim babam benim esim için buna benzer bir yorum yapacak, ben kendi öz babamdan utanıp noluyo derdim. Eşime karşı bir densizliklerini yapacak diye ödüm kopar, onları bir araya getirmek için 40 takla atarım muhtemelen.

Yok konuşma. Neyi konusacaksin. Hatta selamı sabahi da kes. Hic muhattap olma.

Kocan da ayrı bir mal yanlız. Hatta bunlar mal oglu mal. Kusura bakma çok kızdım kocana. Sana gelip niye anlatiyo babasının densizliklerini. Höst sen kime tükürüyorsun diyememiş mi?

Kp çok densiz bir adam belli. Ama eşinin de ondan aşağı kalır yani yok. Benim babam benim esim için buna benzer bir yorum yapacak, ben kendi öz babamdan utanıp noluyo derdim. Eşime karşı bir densizliklerini yapacak diye ödüm kopar, onları bir araya getirmek için 40 takla atarım muhtemelen.
Bir araya getirmemek için yazmaya çalıştım. Tel degistirmis

kizlar sinirlerim alt üst hemen konuya giriyim kaynanam gille altti üstlü oturuyoruz daha demin markete gidiyordum kulaklik kulagimdaydi kayinbabam yolun bi diğer yanindan geçmiş ben görmedim eve geldim kocam yukardaydi annesi gilde kayin babam demis karin niye kulaklik takmış yüzüne tükürecektim kulaklik kadinlara olmazmis kocamda aşağı geldi anlattı sok oldum dedim sanki ben o.... mu yaptim yüzüme tükürecek. şimdi ne yapiyim ben gidip konusuyim mi
Ayy daha neler. :KK57: Ya hadi rahatsiz oldu diyelim. Guzelce dile getirsin. Tukurecektim ne demek yaa bu dayaktan bilmem neden beter bir soz :KK20:

kulaklık dediği ne

telefonun kulaklığı mı çocukların kulakları üşümesin diye taktığı pelüş çizgi film kahramanlı kulaklık mı

ona ne diyeceğim de görgüsü o kadar

eşin bana ne diyecekmiş koca kadın nerede ne yapacağını bilir

kp değişmez

mesafe bunun için iyidir işte

kp e bir şey deme birey olamayan babasının ağzına bakan kocana de bir şey diyeceksen

Ya hem esin niye gelipte sana babanin tukurcektim lafini sana soyluyorki. Sadece canim kulaklik takma falan diyeydi.

Kocana kiz sen asil.

Kulaklik takmasi kotu birsey degil boyle sacma seyler icin tadimizi kacirma baba demesi gerekirken size bir daha kulaklik takma demis. Aman ne kadar cozumcu bir erkek.

Öyle arkadan dedikodu yapmakla olmuyor peder bey gel g..n yiyosa yüzüme tükür derdim. Sonrasını kestiremiyorum.

Kp senin kulakligina laf edeceğine oğlunu adam gibi yetistirseymis keşke ,ne hakla yüzüne tukurecekmis kim ki o ,ama esin adam degil işte...

Eşin babasına hak vermiş seni onlara karşı eziyor ve huzurunu bozuyor adam olupta seni korumamış , devamıda gelecek , onlar söz söyletmeseydi devamı gelmezdi ,işin zor

Her ailenin kurallari yapisi ayridir.. Burada kayinpedere kotu sozler sarfetmekte hos olmaz. Tabiki dogru bi cumle kurmamis ama onlarda o gorusteler bilemeyiz. Bu konu sahibini ilgilendirir cunku o yapida aileyle zit ise aileyi secen o. Bize adami yargilamak ve elestirmek dusmez ve bi sonucada varamayiz

Esin büyük ihtimal sasirmistir yuzune tukurmek falan diye duyunca babası diyede bisey diyememistir
Eşinle konuş babasi diye seni ezdirip tasiyamayacaksa evi taşıyın kölesi gibi ne isterlerse onumu yapacakmissiniz
Yaşlılara laf anlatmak zor tabularini yikamazsın öyle görmüş demekki kadın ezik olmalı zevkleri olmamalı eşinle birbirinize girmeden tadinda birakip evinizi tasiyin uzaklasin oralardan

Bu kadar eşi hakkında söylenilenlerden gaza gelip, inşallah eşiyle kavga etmez:KK43:

Büyüklük sende kalsın belliki cahil insanlar ne diyeceksin ki kp içindeki diğer cehverlerde çıkmasın böylelerini konuşturmayacaksin

Esiniz gereken cevabi vermediyse birde gelip size anlattiysa sizin birsey demenizin bir anlami yok zaten, o zihniyette biriyle muhatap bile olunmaz. Esinizin hangi tavir ve ses tonuyla babasinin laflarini size aktardigini cidden merak ediyorum. Sanki babasinin tepkisine katilirmis gibi gelip anlatmis bide.

esim hic bisey dememis onlara asaga geldi bana bidaha kulaklik takma diyor

Nasil yaaa:KK57: yuh yani köle diye mi almışlar! seni emirlerine itaat edesin diye. Ben disarda yalnizsam kulağımsda %100 kulaklik vardır. Kesinlikle tartisirdim esimle bu konuda. Kötü bir şey mi ki takma diyebiliyor. Saçmalık.

Back
X