KP BİZE YAPIŞIK YAŞAMAK İSTİYOR !!

mucizelerbenibulur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
5.762
9.233
248
Kızlar ya artık sıkıldım ya hergün gidelim istiyo hergün beraber olalım istiyor iftara gitsek sahura kalın diyo anlayış yok ..
Balayında bile bizi rahat bırakmadılar bin kere aradılar içine ettiler afedersiniz..
Arayıp bide ne yapıyorsunuz demeleri yokmu kafayı yerdirdi..
Dünde ordaydık bu gün başka bi yere gidcktik iptal oldu bizde Baş başa bi çıkalım dedik aradı hemen gel diyo eşime sanki ışınlanacak herşeyi burnumuzdan getiriyo.. İşleri ortak olduğu için de sürekli konuşuyorlar zaten ama eşim konuşunca çok geriliyor.. Normal değil çünkü .. Aradı işte hemen geldik surat yapmış sanki dün onlarda değildik ya ben anne babama bu kadar gitmiyorum ya gitsem bile akşamında dönüp bunlara geliyoruz yne Gönül'leri olsun diye sinir oluyorum ama artık..
Geçen beraber çıkalım dedim yok bomba yok bilmemne varmış Ramazan'da gidilmezmiş E yatın o Zaman evinizde ya bizi niye bağlıyosunuz..
Kafayı yedim artık ne yapmam lazım ya şu yapışmalarını engellemek istiyorum artık.. Fikir verin nolur...

Niye gidiyosunuz?

Ah canim arkadasim.. Aynisindan bende de var. Her gün gorse sikilmayacaklar o derece. Dedigin gibi anne babama o kadar gitmiyorum ben. Bunlar sık sık goruselim girelim cikalim istiyor. Evliligimizin ilk aylari zirt pirt telefon edip biz suraya gidiyoruz siz de gelin diye diye biktirdilar beni. Bi bas basa kalip doyamadik birbirimize. Bunlar boyle yapinca esimden de sogudum. O da sag olsun hep gidelim istiyor, hic benim gibi dusunmuyor. Istekleri icli disli olalim klasik... Hep ben istemedim diye cogu zaman gitmedik etmedik, bu sefer de bildiler benden oldugunu (ogullarinin gelmek istedigini düşünüyorlar biliyorlar), simdi sevilmeyen gelin oldum. Bazen laf sokarlar bazen direkt soylerler, haykira haykira agladigim cok oldu, hamile iken gece kalp carpintisiyla aglayarak uyandigim oldu... Simdi alistim sinirlerim bozuk yasamaya. 2 yil oldu. Mesafeni koy. Yanlis anlamadiysam esin de pek hoslanmiyor bu durumdan, isterse hayir der tavir mesafe koyabilir pekala. Istemesi lazim

Bizimkinde cat kapi gelme huyu da var neymis oglununevine gelirken soracak miymis. He bi pazar günü iliskiye girerken caldi kapimiz...!! Benim ...... koca hicbi tepki vermedi. Hayir insan sakadan bi sey soyler haber verseydiniz diye, kirilirlar diye onu bile yapmiyor.

Ben hayatta şunu tavsiye etmem kimseye ama ben olsam bir dahakine eşimle yakınlaşır gibi olduğumuzda "hayır istemiyorum sonra evin esas sahipleri baskına geliyor hevesim kursağımda kalıyor" derim!
Böyle edepsiz kayınpederin yanına saçımı yalandan da olsa ıslatır çıkarım,ay pardon babacım müsait değildik diye diye.Bu neymiş ya?Allah sabır versin canım

Kocan bu kadar cok babasinin agzinin icine bakarsa daha cok omur gecirirsin sen onlarda, onlar yasli kafa gidik ne dediklerini bilmiyorlar kocan tavrini koyacak gerektiginde

Açmayın kapınızı . .
Bu ne yahu !

Oglu da aynı dusuncede.. babasi bize gelirken soracak miymis... Nasil insanlar işte.. Esim de ayniymis. Ne kadar 3 yil konustuysam da taniyamadigim yonleri varmis illaki. Cekilecek varmis. Görülecek varmis. Imtihan. Hala aptal gibi seviyorum ya kocam olacak o adami, bana alkis...

Arkadaşlar demiş gitmeyin diyede anlamazlar onlar gitmemeyi bu seferde kendileri gelirler ! Eşine tavrını koy anlarsa seni her fırsatta görüşmek istemediğini dile getir aynen buraya yazdıklarını söyle eğer anlamıyosada 2/3 yıla düzelir deme düzelmiyo hatta çocuk olunca evinden çıkmıyolar yol yakınken ayrıl o aileden kocan hariç

Ahahahha koptum bu yoruma ağzına sağlık bende bunları yazardım sanırım

Canim senin balık baştan kokmuş bu saat en sonra istediğin şekli alması hem zaman alır hemde sabrını alır.
Arkadaşlarımın dediği gibi oraya buraya gitcez de o bu gelecek derseniz bende geleyim der belli.
Sesinde sanırım babasını kırmaktan yana değil.Ya aslında kaba dan yorum yapmak kolay bide senin gözüyle bakıp empati yapmaya çalış .Sen konu ile ilgi rahatsızlığını eşine söyleme bence belki yanlış anlar.

Canım benim yeni gördüm konunu Allah sabir versin bende kv dertliyim malesef neyse senin yapacağın tavir koymak haberi olmasın he tavrı esine koyucaksin tabi oda buna bir son vermeli sen ne dersen de hep havada kalir is esine düşüyor evlendiniz sizinde bir hayatinzi var sürekli sürekli pes yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…