- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Yakın oturunca haftada bir 15 te bir asla kabul etmezler.. Üç günde bir bile az geliyor uyuz oluyorum anlatamamYok anacim mesafeyi de kabul etmiyorlar. Yok neymis ben onlarin icine girmemisim, onlara karismamisim simdi de dedikleri bu. Zorla mi ya istemiyorum iste. Haftada 15'te bir ziyaretimi yapiyorum onlar da geliyorlar. Ama daha fazlasini istiyorlar. Kafayi yicektim bu zamana kadar gerci bitaz yedim de. Kac kere bu konudan tartistik esimle. Ben haksiz cikiyorum her defa.
Ne yapacaksınız der.. Afedersin yatak odama kadar meraklılar.. Adet olduğumu bile söylemiyorum ki akşam bişe yapçaz mı yapmıcaz mı araştırmasınlar..Her çağırdıklarında giderseniz yakanızı bırakmazlar.
Eşinizin hayır demeyi öğrenmesi lazım.
Başka planlarımız var deyip geçiştirerek gitmeyi azaltın.
Aynen!Insani da gunaha sokuyorlar ya. Ne terbiyesizce bi davranis ne demek ne yapicaksiniz! Haddini bikmez kart tavuk!
Ahlaksız Adam! Ses vermeyin sizde evde yok gibi davranın ordan konuşsun konuşsun defolsun gitsin aptal!Hahah benimki de pazar sabahı camımıza gelip bağırıyordu kalkın diye. Eşim bağırdı biraz ve vazgeçti. Ama hala sürekli arar bütün akşam. Çağırır. Daha az önce çıktı bizden pat diye gelir hep. Çok garipler. Kayınvalide ayrı bir cins, onunla ilgili yazsam roman olur.
Sabır sabır ve sabır...
Ne yapacaksınız der.. Afedersin yatak odama kadar meraklılar.. Adet olduğumu bile söylemiyorum ki akşam bişe yapçaz mı yapmıcaz mı araştırmasınlar..
Perşembe akşamı sevapmış diye perşembe ordaysak mesela saat 11:30 gibi 12:00 gibi kalksak ta hee hemen eve gidin bu gün perşembe imaları duyman lazım kafa yedirir insana kv. Sanane benden zevkimin bekçisimisin?
Sağol balım@Pinkhouselife61 Can'ım bu okuduklarım doğru mu ya şoktayım dertleşmek istersen özelden heryerden yazabilirsin yanındayım balım bunu bil istedim ❣
Rahat ol Can'ım diyebilirsinKusura bakmayin oha diycem.
Yatak odasina karismak nasil bir mubasebetsizliktir agzim acik kaldi.
Rahat ol Can'ım diyebilirsin
Öyle işte saçma sapan işler
ciddi misiniz siz?Ne yapacaksınız der.. Afedersin yatak odama kadar meraklılar.. Adet olduğumu bile söylemiyorum ki akşam bişe yapçaz mı yapmıcaz mı araştırmasınlar..
Perşembe akşamı sevapmış diye perşembe ordaysak mesela saat 11:30 gibi 12:00 gibi kalksak ta hee hemen eve gidin bu gün perşembe imaları duyman lazım kafa yedirir insana kv. Sanane benden zevkimin bekçisimisin?
aaa böyle rezil saçma bişey duymadım.Ne yapacaksınız der.. Afedersin yatak odama kadar meraklılar.. Adet olduğumu bile söylemiyorum ki akşam bişe yapçaz mı yapmıcaz mı araştırmasınlar..
Kendi kendilerine pratik olarak düşündüklerini bana yaptırmaya çalışıyorlar. Mesela benim evimde klima yok salonda takılacak yer yok yatak odasında da klima ben istemedim.. dün kp diyo ki "ben konuşuyorum konuştu oluyor (kim konuştun dedi bilmiyorum bu kadar olay oluyo ben ağzımı açmam genelde) neymiş efendim onlarda klima varmış ben gündüz gidecekmişim klimanın başında oturmaya yani serinlemeye bi kere akıl var mantık var ben üstümü bile çıkarmıyorum sizin yanınızda evinize gelip klimanın karşısında mı yatıcam!? Sa. Ben geldim klimada serinlemeye mi Dicem! Amacı bizi Oray'a bağlamaktan başka bişey değil. Eşim yemeğe oraya gelsin iyice alışalım yapışalım kalalım istiyor. Kv ye dedim ben evimde sıcaklanmıyorum üstümü çıkarıp geziyorum dedim. Gel burda yat gündüz yokum ben diyo kp. Ama öğlen yemeğe geliyo eve.! Gelip duş alıyo bazen uyuyo ben hizmetçilik mi yapıcam .. O bahaneyle çağrıp yapışacaklar anlayacağın.!ciddi misiniz siz?
kardeşim iş kocanda bitiyor..git-me-ye-cek-sin bu kadar kp sana mı laf ediyor cevabı yapıştıracaksın ..orda durun benim anam da babamda siz değilsiniz bana laf söylemeye hakkınız yok sizin haddinizi bilin diye..sen bi sopayı göster bakalım.
Eşim duyarsa bağırır , bazen güler erkeklik hoşuna gidiyo, ne diyo yaa bu diyo bana bende bilmiyorum gibi kafamı sallıyorumaaa böyle rezil saçma bişey duymadım.
bir aile büyüğü nasıl böyle utanç verici imalarda bulunur gelinine karşı.
yuh yani.
ne biçim insanlarmış be.
hiç mi utanma yok.
ya adet ini filan da takip mi ediyolar bi de.
ay çok kızdım cidden.
ee eşinin tepkisi ne?
ancak o ferenleyebilir yapabilirse o da.
Babasından öyle görmüş öğrenmiş. Bana babam elini bile kaldırmamıştır kalbimi bile bir ikiden fazla kırmamıştır....Allah yardımcın olsun çok zor durum.bir de arada kaynamış ama eşinin şiddet uygulaması çok düşündürücü bir durum
Ahlaksız Adam! Ses vermeyin sizde evde yok gibi davranın ordan konuşsun konuşsun defolsun gitsin aptal!
Bu iyi bişey Allahtan.. Seviyesini bilmesi lazım herkesin..Aynen... Hiç rahatlık yok hiiiç... Eşim yüz vermiyor babasına Allahtan...
Bu iyi bişey Allahtan.. Seviyesini bilmesi lazım herkesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?