KP BİZE YAPIŞIK YAŞAMAK İSTİYOR !!

Seninkinde çıkar yol yokmuş..iyi kurtulmuşsunuz. Yapışmışlar hakikaten
Hele BALAYINDA ARAYANLARA ANA AVRAT SÖVÜYORUM İÇİMDEN.... Gerizekalılar aynen b.k var da arıyolar....!

Benim ailem bi kere bile aramadı onun telf susmadı gerizekalı teyzelerinden tut bekar kuzenleri dayısı baba anne cart curt günde yüz kere aradılar bide napıyorsun diyolar "-ananın nikahını kıyıyoruz"
içine S.çtılar afedersin...........
Kötü olmadan mesqfe koymak istiyorum ama olacak gibi değil...........
Diyorum benden çok sevmiyorsundur kv kp ama biraz rahat bıraksınlar. Eşim diyo ki seni çok seviyorlar ondan.. Sevgiye bak ya kafa yedirtmelik......
Her gün görecekler.. Rabbim akıl fikir versin önce bana sonra şunlara ...
Yok canım o seni oyalamak için söyleniyo.. eşim de bana derdi seni çok seviyolar ondan böyle diye.. ama oğulları işte hayır öyle değil desen bile inanmıyo konduramıyodu.. bundan 2 yıl önce kv laf arasında itiraf etmişti.. ilk evlendiğinizde oğlumu elimden aldın diye gıcık oldum sana bacaklarını 2ye ayırasım geliyodu.. ama baktım oğlum mutlu ayrılmak da istemiyo alıştım ben de dedi.. ben zaten kıskançlığından yaptığını bildiğim için hiiççç şaşırmamıştım..

Eşim hala düşkündür ailesine zaten ilgisini kesmesini başta ben istemem.. ama beni eskisi gibi zorlamaz hırpalamaz.. eğer ben kv ile tartışıyosam susar ve çıkar odadan asla karışmaz.. kendini ezdirme der.. ben yine genelde susarım ama şirazesi fazla kayarsa karşılığını veririm.. ammaaannn diyorum bazen ölümlü dünya bırak yapsınlar yarın hesabını vercek olan onlar.. ama insan bazen çıldırıyo dediğin gibi. Sınav dünyası yapıcak bi şey yok..

Eşin seninle aynı fikirdeyse araya mesafe koy yoksa başını daha çookk ağrıtırlar.. nefret ediyorum halden anlamaz bencil insanlardan.. kv kızına yapılsın istemediği her şeyi yaptı bana.. görümcemin de kalır yanı yok.. sık görüşsek bile aşamadıkları bi mesafem muhakkak oluyo.. sende mecbursun böyle yapmaya ne yazık ki...

Yok canım o seni oyalamak için söyleniyo.. eşim de bana derdi seni çok seviyolar ondan böyle diye.. ama oğulları işte hayır öyle değil desen bile inanmıyo konduramıyodu.. bundan 2 yıl önce kv laf arasında itiraf etmişti.. ilk evlendiğinizde oğlumu elimden aldın diye gıcık oldum sana bacaklarını 2ye ayırasım geliyodu.. ama baktım oğlum mutlu ayrılmak da istemiyo alıştım ben de dedi.. ben zaten kıskançlığından yaptığını bildiğim için hiiççç şaşırmamıştım..

Eşim hala düşkündür ailesine zaten ilgisini kesmesini başta ben istemem.. ama beni eskisi gibi zorlamaz hırpalamaz.. eğer ben kv ile tartışıyosam susar ve çıkar odadan asla karışmaz.. kendini ezdirme der.. ben yine genelde susarım ama şirasezi fazla kayarsa karşılığını veririm.. ammaaannn diyorum bazen ölümlü dünya bırak yapsınlar yarın hesabını vercek olan onlar.. ama insan bazen çıldırıyo dediğin gibi. Sınav dünyası yapıcak bi şey yok..

Eşin seninle aynı fikirdeyse araya mesafe koy yoksa başını daha çookk ağrıtırlar.. nefret ediyorum halden anlamaz bencil insanlardan.. kv kızına ve yapılsın istemediği her şeyi yaptı bana.. görümcemin de kalır yanı yok.. sık görüşsek bile aşamadıkları bi mesafem muhakkak oluyo.. sende mecbursun böyle yapmaya ne yazık ki...
Aynen ya :-)
Kadın bana elin kızı demiş eşim duydu diyo ki öyle demek istememiştir :KK70:
Demek istememiş direk söylemiş :63:
Bende elin kızı gibi davranırım napim. :kahve::işsiz:

Aynen ya :-)
Kadın bana elin kızı demiş eşim duydu diyo ki öyle demek istememiştir :KK70:
Demek istememiş direk söylemiş :63:
Bende elin kızı gibi davranırım napim. :kahve::işsiz:
En doğrusunu yaparsın.. Allah işini kolaylaştırsın arkadaşım.. kv kp ile geçinmek zor zanaat :)))

Bizde de var aynısı her şeyi yönetmek istiyor Allahtan sadece tatil icin gidiyoruz onda bile bunaltıyor biraz kaldım o tarafta da gördüm artık restimi cekiyorum karışmasın kardesim herkesin kendi yuvası var hem oglu mutlu olsun istiyor hem de avcunda olsun istiyor

Bizde de var aynısı her şeyi yönetmek istiyor Allahtan sadece tatil icin gidiyoruz onda bile bunaltıyor biraz kaldım o tarafta da gördüm artık restimi cekiyorum karışmasın kardesim herkesin kendi yuvası var hem oglu mutlu olsun istiyor hem de avcunda olsun istiyor
Ya herro ya merro :-)

Aynen ben de havluyu kafama sarar üstüme bornoz giyer ay kusura bakmayın uygunsuz yakalandık derdim.. dinsizin hakkından imansız gelirmiş..

Bi tanığımızın annesi hergün bi şeyler yapıp sabah akşam haftasonu demez çat kapı dayanırmış.. bigün damat delirmiş karısını sokmuş banyoya.. açmış kapıyı kızın banyoda müsait değiliz demiş.. kadın yer yarıldı içine girdim bidaha da o oldu misafir gibi gidip geliyorum diyomuş.. bu duruma düşene kadar bi düşünün işte pöfff... benimkiler çok hayırlıymış gibi akıl veriyorum size bi de :)) ben mesafe koyarak kurtuldum bu dertten tabi neler neler yaşanıyo da sonrasında bi yerlere varabiliyo insan...
Yok anacim mesafeyi de kabul etmiyorlar. Yok neymis ben onlarin icine girmemisim, onlara karismamisim simdi de dedikleri bu. Zorla mi ya istemiyorum iste. Haftada 15'te bir ziyaretimi yapiyorum onlar da geliyorlar. Ama daha fazlasini istiyorlar. Kafayi yicektim bu zamana kadar gerci bitaz yedim de. Kac kere bu konudan tartistik esimle. Ben haksiz cikiyorum her defa.

Alışmış kudurmuştan beterdir.hata sizde canım kp de değil.eşin resti çekecek ve bu duruma kibarca son verecek.ne o öle zırt pırt aramak gelin demek falan..işleri aynı olabilir, özel denen bişe var..

eşinize deseniz ki o esnada tel/kapı çalınca bakmayalım benim konsantrasyonum bozuluyor heyecanım gidiyor o moda geri dönmekte zorlanıyorum.
onlarda otururken mesaj atın hayatım eve gecelim seni özledim vs.
böylece yavaş yavaş kopuşlar başlar.
neden gittiğinizi veya teli açmadığınızı da o açıklar. siz sıyrılırsınız.

Hahah benimki de pazar sabahı camımıza gelip bağırıyordu kalkın diye. Eşim bağırdı biraz ve vazgeçti. Ama hala sürekli arar bütün akşam. Çağırır. Daha az önce çıktı bizden pat diye gelir hep. Çok garipler. Kayınvalide ayrı bir cins, onunla ilgili yazsam roman olur.

Sabır sabır ve sabır...

En guzeli tartisip kusmek,bir daha ne ararlar ne gelirler,ohh sizde rahat edersiniz bir sure:)

@Pinkhouselife61 Ben de cat kap gelmelerini hic sevmem, esimme soylerdim hep ama gicikligina vazgecmiyorlar huylarindan. Habersiz geldikleri zaman mutlaka yuzumu asar belli ederdim, simdilerde alistim biraz daha, kasmiyorum sabrediyorum. Cocuk olunca degistiler biraz, gelmeyi azalttilar, bu sefer de biz gidince "siz gelmeseniz de cocugu getirin bi zahmet" diye acik acik yuzume soylediler, laf soyleyip karsilik verecektim vazgectim.
Ben kendim az gidip gelince mesafeli olunca tavir yapmaya laf sokmaya basladilar, bi de bunlara sabredip katlanmak var, seninkilerin terbiyesi nasil bilmiyorum ama boyle diyaloglara hazirlikli ol. Artik laf yaristirmiyorum onlarla, neyi niye yaptigimi soyleyip kendimi ifade ediyorum, sonra yine istedigim gibi mesafeli davraniyorum.

Arkadaşlar demiş gitmeyin diyede anlamazlar onlar gitmemeyi bu seferde kendileri gelirler ! Eşine tavrını koy anlarsa seni her fırsatta görüşmek istemediğini dile getir aynen buraya yazdıklarını söyle eğer anlamıyosada 2/3 yıla düzelir deme düzelmiyo hatta çocuk olunca evinden çıkmıyolar yol yakınken ayrıl o aileden kocan hariç:KK66:
Evet cocuk olunca bi sure senin iyilesmeni bekleyip gelmiyorlar, sonra torun sevcez diye yine senin evindeler, kapidan girerken de bunu acik acik soyluyorlar "sizin icin gelmedik bebegi sevmek icin geldik" diye.

@Pinkhouselife61 Ben de cat kap gelmelerini hic sevmem, esimme soylerdim hep ama gicikligina vazgecmiyorlar huylarindan. Habersiz geldikleri zaman mutlaka yuzumu asar belli ederdim, simdilerde alistim biraz daha, kasmiyorum sabrediyorum. Cocuk olunca degistiler biraz, gelmeyi azalttilar, bu sefer de biz gidince "siz gelmeseniz de cocugu getirin bi zahmet" diye acik acik yuzume soylediler, laf soyleyip karsilik verecektim vazgectim.
Ben kendim az gidip gelince mesafeli olunca tavir yapmaya laf sokmaya basladilar, bi de bunlara sabredip katlanmak var, seninkilerin terbiyesi nasil bilmiyorum ama boyle diyaloglara hazirlikli ol. Artik laf yaristirmiyorum onlarla, neyi niye yaptigimi soyleyip kendimi ifade ediyorum, sonra yine istedigim gibi mesafeli davraniyorum.
İşte ben sırf bu yüzden çocuk yapmak bile istemiyorum.. Bırakmıcaklar yakamıza yapışacaklar..
Kendi anne babama haftada bir gün gidiyoruz dönüşte yine Gönül'leri olsun diye onlara uğruyoruz bıktım..
Ne gerek var anlamıyorum..
Bak daha önceki gün onlardaydık dün arıyolar ki gelin, ben dedim sen git benim birsürü işim var yada bana yardım et dedim yoldan geldik(onlarla beraber köydeydik 4 gün yanlarında yattık hatta.!) çünkü çamaşır bulaşık yığınıydı görüyor oda resmen gitti şok oldum.. Onlar orda iki kişiler eşim de gitti üçü oldu ben evde "tek".. Yeni gelin tek bırakılır mı? Bıktım bunlardan.
Dün gitti geldi rezil etti günümü zaten bağırdı çağırdı tüm huzurumu aldı sırf gitmedim diye erkekliğine mal ediyor gitmememi.Banane ya sen git daha dün oradaydık aylardır gitmiyorum gibi davranma dedim iyice uçtu kafama falan vurdu ben gidiyorum dedim bırak dedim ittim oda itti yere düştüm nefesim falan kesildi korktu banyoya götürdü soğuk su tuttu yüzüme heryerime açıldım biraz.. Bırak beni annemin evine dedim ,ölene kadar beraberiz dedi ben zaten öldüm böyle yaşamak istemiyorum dedim. Gerizelalıların bizi düşürdüğü duruma bak..... Bide arayıp trip atıyor salaklar.
Bebek falan istemiyorum ben dedim .ondan mı olmuyor ddi yo Allah vermiyor dedim..
Çok kötü tartıştık sanıyo ki ben yollarına ölüyorum.. Bırak deyince afalladı şok oldu.. Korksun biraz banane ya.. Akrabalardan ayrılan varmış inş ayrılmazlar.. Kıza baskı bile yapmadan bu hale gelmişler.. Bize böyle yapıp bizi de onlar gibi mi olalım istiyorlar?
Ne yapıcam bilmiyorum.. Kendi annem babam gibi haftada bir çok bile. Üstelik bnm kv de kendi kv sini görmek istemiyor bi işini yapsa bin kere burnundan getiriyor benden ne bekliyor?!
Kafayı yicem..

İşte ben sırf bu yüzden çocuk yapmak bile istemiyorum.. Bırakmıcaklar yakamıza yapışacaklar..
Kendi anne babama haftada bir gün gidiyoruz dönüşte yine Gönül'leri olsun diye onlara uğruyoruz bıktım..
Ne gerek var anlamıyorum..
Bak daha önceki gün onlardaydık dün arıyolar ki gelin, ben dedim sen git benim birsürü işim var yada bana yardım et dedim yoldan geldik(onlarla beraber köydeydik 4 gün yanlarında yattık hatta.!) çünkü çamaşır bulaşık yığınıydı görüyor oda resmen gitti şok oldum.. Onlar orda iki kişiler eşim de gitti üçü oldu ben evde "tek".. Yeni gelin tek bırakılır mı? Bıktım bunlardan.
Dün gitti geldi rezil etti günümü zaten bağırdı çağırdı tüm huzurumu aldı sırf gitmedim diye erkekliğine mal ediyor gitmememi.Banane ya sen git daha dün oradaydık aylardır gitmiyorum gibi davranma dedim iyice uçtu kafama falan vurdu ben gidiyorum dedim bırak dedim ittim oda itti yere düştüm nefesim falan kesildi korktu banyoya götürdü soğuk su tuttu yüzüme heryerime açıldım biraz.. Bırak beni annemin evine dedim ,ölene kadar beraberiz dedi ben zaten öldüm böyle yaşamak istemiyorum dedim. Gerizelalıların bizi düşürdüğü duruma bak..... Bide arayıp trip atıyor salaklar.
Bebek falan istemiyorum ben dedim .ondan mı olmuyor ddi yo Allah vermiyor dedim..
Çok kötü tartıştık sanıyo ki ben yollarına ölüyorum.. Bırak deyince afalladı şok oldu.. Korksun biraz banane ya.. Akrabalardan ayrılan varmış inş ayrılmazlar.. Kıza baskı bile yapmadan bu hale gelmişler.. Bize böyle yapıp bizi de onlar gibi mi olalım istiyorlar?
Ne yapıcam bilmiyorum.. Kendi annem babam gibi haftada bir çok bile. Üstelik bnm kv de kendi kv sini görmek istemiyor bi işini yapsa bin kere burnundan getiriyor benden ne bekliyor?!
Kafayı yicem..
hepberaber gerdegede gireydiniz ;) ne ara karı koca oluyorsunuz bu durumda:))

hepberaber gerdegede gireydiniz :KK66: ne ara karı koca oluyorsunuz bu durumda:))
Mesela adet olduğumu bilsin kv.
Ordan erken kalkalım (10-11 gibi) diyo ki ne yapacaksınız ki evde...
Yani ima ediyo.. Hastayım ya.. Sinir oluyorum.. Söylemiyorum artık adet olduğumu falan kılma numarası yapıyorum namazları falan ..

Mesela adet olduğumu bilsin kv.
Ordan erken kalkalım (10-11 gibi) diyo ki ne yapacaksınız ki evde...
Yani ima ediyo.. Hastayım ya.. Sinir oluyorum.. Söylemiyorum artık adet olduğumu falan kılma numarası yapıyorum namazları falan ..
Insani da gunaha sokuyorlar ya. Ne terbiyesizce bi davranis ne demek ne yapicaksiniz! Haddini bikmez kart tavuk!

Back
X