- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Yok canım o seni oyalamak için söyleniyo.. eşim de bana derdi seni çok seviyolar ondan böyle diye.. ama oğulları işte hayır öyle değil desen bile inanmıyo konduramıyodu.. bundan 2 yıl önce kv laf arasında itiraf etmişti.. ilk evlendiğinizde oğlumu elimden aldın diye gıcık oldum sana bacaklarını 2ye ayırasım geliyodu.. ama baktım oğlum mutlu ayrılmak da istemiyo alıştım ben de dedi.. ben zaten kıskançlığından yaptığını bildiğim için hiiççç şaşırmamıştım..Seninkinde çıkar yol yokmuş..iyi kurtulmuşsunuz. Yapışmışlar hakikaten
Hele BALAYINDA ARAYANLARA ANA AVRAT SÖVÜYORUM İÇİMDEN.... Gerizekalılar aynen b.k var da arıyolar....!
Benim ailem bi kere bile aramadı onun telf susmadı gerizekalı teyzelerinden tut bekar kuzenleri dayısı baba anne cart curt günde yüz kere aradılar bide napıyorsun diyolar "-ananın nikahını kıyıyoruz"
içine S.çtılar afedersin...........
Kötü olmadan mesqfe koymak istiyorum ama olacak gibi değil...........
Diyorum benden çok sevmiyorsundur kv kp ama biraz rahat bıraksınlar. Eşim diyo ki seni çok seviyorlar ondan.. Sevgiye bak ya kafa yedirtmelik......
Her gün görecekler.. Rabbim akıl fikir versin önce bana sonra şunlara ...
Eşim hala düşkündür ailesine zaten ilgisini kesmesini başta ben istemem.. ama beni eskisi gibi zorlamaz hırpalamaz.. eğer ben kv ile tartışıyosam susar ve çıkar odadan asla karışmaz.. kendini ezdirme der.. ben yine genelde susarım ama şirazesi fazla kayarsa karşılığını veririm.. ammaaannn diyorum bazen ölümlü dünya bırak yapsınlar yarın hesabını vercek olan onlar.. ama insan bazen çıldırıyo dediğin gibi. Sınav dünyası yapıcak bi şey yok..
Eşin seninle aynı fikirdeyse araya mesafe koy yoksa başını daha çookk ağrıtırlar.. nefret ediyorum halden anlamaz bencil insanlardan.. kv kızına yapılsın istemediği her şeyi yaptı bana.. görümcemin de kalır yanı yok.. sık görüşsek bile aşamadıkları bi mesafem muhakkak oluyo.. sende mecbursun böyle yapmaya ne yazık ki...