Vermek zorunda değilse kalmak zorunda da değil o zaman sonucta belli bir süre aynı evi paylasacklar ortak olması gerekir en azındanKayınpederın size para vermek zorunda degıl.
Burda kıstas ailen degıl, ailem veriyor kayınpeder vermiyor diye bisey yok.
Orası kayınpederı baglar. Para vermiyor diye oglunun evine gitmeyecek degılVermek zorunda değilse kalmak zorunda da değil o zaman sonucta belli bir süre aynı evi paylasacklar ortak olması gerekir en azından
Maasini bize baglasin demiyoruz ki insan en azindan sorar ihtiyaciniz var mi diye. Kendi ilaclarinin parasini bile vermiyor biz aliyoruz kontörü bitiyor bize söylüyor yuklememiz icinKayınpederın size para vermek zorunda degıl.
Burda kıstas ailen degıl, ailem veriyor kayınpeder vermiyor diye bisey yok.
Almayın hanımefendi durumumuz ortada dıyın almayınMaasini bize baglasin demiyoruz ki insan en azindan sorar ihtiyaciniz var mi diye. Kendi ilaclarinin parasini bile vermiyor biz aliyoruz kontörü bitiyor bize söylüyor yuklememiz icin
Misal olarak dedim 10 lira . Paradan kastım onun bu kadar umursamazlığı belkide beni sıkanO değil de birikmiş 4bini olan insan cikarip 10b nasıl verecek ya ben ona takildim10 liraymis pardon ayıp etmiş ama 10lirada verse bu sefer onu laf edecektiniz
Kocanda umursamaz. Dunya kadar borcunuz var ailen size yardım ediyor ama kocan hala babasına kontör yukluyor?Misal olarak dedim 10 lira . Paradan kastım onun bu kadar umursamazlığı belkide beni sıkan
Misal olarak dedim 10 lira . Paradan kastım onun bu kadar umursamazlığı belkide beni sıkan
Alamayiz diyemiyoruz kırmamak icin sonucta o da biliyor ilaclarinin para tuttugunu. Esimede canım cicim degilim zatenAlmayın hanımefendi durumumuz ortada dıyın almayın
Burda kızılması gereken kayınpeder degıl, evlilik ıcın yeterli olmadan evlenen ve kendisinde yokken hala babasına yagdıran kocanızda
Yanlıs insanlardan nefret ediyorsunuz.
Kırmamak icin alamıyoruz demiyorsanız adam sizde para var sanıyodur.Alamayiz diyemiyoruz kırmamak icin sonucta o da biliyor ilaclarinin para tuttugunu. Esimede canım cicim degilim zaten
Esim babasının huyunu bildiği icin istemiyor çünkü basina kakacagini biliyor sonra . Insan babasini tanir demi.Bu konuyu esinizle konusmanız lazım biz burda ne desek bos. Acıkcası maddi durumunuz hic yoksa, ve kp de cok uzun süre sizde kalacaksa katkıda bulunması lazım. Esiniz ne diyor bu duruma?
Sirayla kaldigi her cocuga para verse adamin ne parasi kalir ne biseyi . Sürekli sizde kalsa beraber yaşasanız haklisiniz ama bu durumda hiç bir haklı tarafınız yok . Hep neden veren taraf onlar olmak zorunda . O bu durumda olsa sen eşine verdirmezdin degilmi benim param kedime anca yeter diyeKayınpeder bize geldi sırasıyla cocuklarında kalıyor. Maddi olarak çok dardayız bu sıralar krediler faturalar ödemeler derken cepte para kalmıyor ekmek parası bile yok suan.bu para muhabbetini onun yanindada yapıyoruz acaba sundan mi istesek bundan mi istesek diye napicaz ne edicez felan filan hatta ben kendi babamdan isteyelim dedim istedim de ailem herzaman maddi olarak arkamda zaten onlar olmasa bizde geçim sıfır. Bütün bu konusmalara sahit olan kp elini kesinlikle cebine atmiyor üstelik maaşını yeni aldı ve birikmiside var bankada 4 bin kadar yani insan cikaririr bir 10 lira verir bari ama yok yok . Benim ailem herseyi sınırsız önümüze koyarken kp tık yok. Boyle olunca onunla konusasim da gelmiyor umursamazlığı zoruma gidiyor açıkçası ben mi abartiyorum bilmiyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?