Kp canımı sıkıyor

Bu konuları okuyunca insan çocuk yapmaktan korkuyor valla ya
Adam büyütmus evlendirmis hala para bekleniyor
Adamın birikmiş 4b i varmış bı serveti yok farkında misiniz
Kp çocuğunu okutmamis. Düğününü o yapmadi esya felan almadi bir cekirdegi bile geçmedi bütün takılar borca gitti . Evimde en ufak bir hediyesi bile yok ben 10 lira beklemisim cok mu ? Siz de haklısınız yasayamayan ne bilsin

Bu tamamen benim görüşüm yorumları okudum benim gibi düşünen birkaç arkadaş daha olmuş açıkçası kayınpederin sende kalmaya gelmiş ve temelli değil evinde kalıyor diye sana yardım etmek zorunda değil bacım orası onun oğlunun evi seninde oğlum olacak gelinin olacak ona goredavran bence o yaşa getirmiş çocuğu 2 kuruş vermiyor diye kalamaz diye bir kelime kullanamazsın eskiler boşuna dememiş allahım düşürme 1. Gün yatak 2. Gün toprak diye daha dusmemis adam parasında gözünüz ben onu bunu bilmem hayırlı evlâdım var deme koynuna el kızı girmeyince allah iyilerle karşılaştırsin bakarak öteki dünyada yerini güzel ediyorsun ama bu laflarla da kaldırıp ceviriyorsun yazik

Evlenirken bunları kabul etmediniz mi? Sizi kandırdılar mi?

Kocanda umursamaz. Dunya kadar borcunuz var ailen size yardım ediyor ama kocan hala babasına kontör yukluyor?
Kocanın umursamadıgını kayınpeder umursamamıs cok mu?
Sagolun icime serin sular serptiniz böyle konusmakla. Kp ağzıyla söylüyor taki yukletene kadar bu konuda inatlassin mi onunla. Ondan ne farki kalır

Evinizde yardım etmeyen birini misafir etmem dediginiz kişi EŞİNİZIN BABASI hanımefendi konu komşu değil adamın serveti olsa mali mülkü olsa anlarım derim bencil gelinin şu tutumuna bakın adam belki de vermemekte haklı baksanıza 4.000 tl biriktirmiş ona nefsini koymuş bu adam düşse kimse bakmaz hele bu hanımefendi hiç bakmaz allah için bakıyorsun para için değil senin baban da onun babası da sizi beslemek zorunda değil evlenmeyi bilen çalışsın da evine de baksın!!

Ekmek parası bulamıcak kadar ne borcu ödüyorsunuz o önemli?
Keyfi cekilen kredilere kimse yardım etmek zorunda değil cünkü.
Misafir gelmis,belliki eli de sıkı.
Bence yanında bahsetmeyin paradan artık.
Ama kendi ihtiyclarını alsın bi zahmet.
Benim ailemde cok destek bize,kocamın taraf yaz kıs gelirken elinde bozayla gelir
Cünkü en ucuzu o.
Mukayese yapıp bosyere üzmeyin kendinizi.

Bu konularda genel gecer bir dustur olmaz. Kp madem o evde uzun sure kaliyor evin bütçesine ufak da olsa katki saglamali. Cunku sizin durumunuz yok.
O dara duserse siz de onu gücünüz yettigince desteklersiniz. Aile olmak bunu gerektirir.

Otel gibi kalip yeyip icip gitmek su halde ne anaya babaya ne evlada yakisir.

Kalkip maasinin hepsini de istemiyorsunuz. Ama ayda 100 tl lik un seker yogurt vb market alisverisi yapsin bari. Kendi de yiyecek sonucta.

Maasini bize baglasin demiyoruz ki insan en azindan sorar ihtiyaciniz var mi diye. Kendi ilaclarinin parasini bile vermiyor biz aliyoruz kontörü bitiyor bize söylüyor yuklememiz icin
Ben şu acılan postlar içinde en çok sana sinirlendim yemin ederim şuan sinirden titriyorum yaa ya bende gelinim benim de kayinbabam bize zerre yardım etmez ama oğlu babasına kontur yükledi diye ilaç aldı diye bu kadar laf aaa vallahi oğlum var inşallah allah iyilerle karşılaştırır

Sagolun icime serin sular serptiniz böyle konusmakla. Kp ağzıyla söylüyor taki yukletene kadar bu konuda inatlassin mi onunla. Ondan ne farki kalır
Yureklere su serpmek gıbı bir görevim yok benım. Gordugumu yorumluyorum.

Inatlasmaya gerek yok, paramız yok baba demek Kafı. Babasına param yok diyemeyen kocana kız bana ya da kayınpederıne degıl.
Az toz kondur kocana bisey olmaz ya.

Nerden nereye getirmissiniz konuyu ajite yapmayin sokağa atan yok ister istemez canım sıkılıyor bu duruma elimde degil

Kocamın canı cehenneme kondurdum
Da bunu eyleme dok.bana yazmana gerek yok.
Babana kontör yuklemek nedir benım annemler bıze maddi yardımda bulunurken, onca borcumuz varken neden param yok diyemiyorsun falan de Yuzune kocanın.

Belki ozaman ben napıyorum karım haklı der. Oda hak verir sana.

Durumlar nasıl borcunuz felan varmı demesi bile yeterli ama maalesef insanlar taş atacak yer arıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…