- 3 Şubat 2018
- 25.848
- 111.210
- 598
Ajite sen yapıyosun asıl.o adam sana 4.000 tl nın hepsini verse borcun bitecek mi sanmıyorum çünkü 4000 tl borçla kimse yiyecek ekmek bulamıyoruz demez daha fazladır senin kocanın borcunu baba ödemek zorunda değil o evlat ama babaya bakmak zorunda senin baban da vermesin elin oğlunu beslemek zorunda mı borcunu ödemek zorunda mı sen de gir çalış madem eliniz darsa herşeyi erkekten beklemeyinNerden nereye getirmissiniz konuyu ajite yapmayin sokağa atan yok ister istemez canım sıkılıyor bu duruma elimde degil
Dediği gibi parasıvarsa dediginiz 4000 tl birikim oda yani allahtan korkun evlatlarınız var sizde yaslanacaksinizKayınpeder vermek zorunda değil diyenleri de anlamak mümkün değil,eğer o evde kalıyor yiyor içiyorsa tabiki elinden geldiğinde yardimci olmalı,hele de dediğiniz gibi parası varsa
Evinizde yardım etmeyen birini misafir etmem dediginiz kişi EŞİNİZIN BABASI hanımefendi konu komşu değil adamın serveti olsa mali mülkü olsa anlarım derim bencil gelinin şu tutumuna bakın adam belki de vermemekte haklı baksanıza 4.000 tl biriktirmiş ona nefsini koymuş bu adam düşse kimse bakmaz hele bu hanımefendi hiç bakmaz allah için bakıyorsun para için değil senin baban da onun babası da sizi beslemek zorunda değil evlenmeyi bilen çalışsın da evine de baksın!!
Bravo ! yok hanımefendi o kadar borcu yigan kocasina nedense birsey diyemiyor kp rine kızıyor bence sen önce eşine kızYureklere su serpmek gıbı bir görevim yok benım. Gordugumu yorumluyorum.
Inatlasmaya gerek yok, paramız yok baba demek Kafı. Babasına param yok diyemeyen kocana kız bana ya da kayınpederıne degıl.
Az toz kondur kocana bisey olmaz ya.
Cocuk cok calıskanmıs basarıları almis yurumus ama adam okutmamis gıbı yazmıssın.Kp çocuğunu okutmamis. Düğününü o yapmadi esya felan almadi bir cekirdegi bile geçmedi bütün takılar borca gitti . Evimde en ufak bir hediyesi bile yok ben 10 lira beklemisim cok mu ? Siz de haklısınız yasayamayan ne bilsin
Birikimini istemiyoruz zaten sadece parasi yok diye düşünmesinler diye aciklama yaptim yaninda konusuyoruz zaten para mevzusunuBirikimini nereden biliyorsunuz
Zaten 4000 adamın kefen parası
Açıkça paramız olmayınca söyleyin fatura ödeyeceğiz ama yok diye
+1Bizim millet Allah için yapılan şeyleri tahlil etme ile sömürülmeyi ve salt bir adam tarafından döllenip doğuruldunuz diye iliğinize, kemiğinize kadar hiçbir "Battım, öldüm, bitiyorum" lafı etmeden biat etmeyi ne zaman bırakır, işte o zaman aile ilişkileri de, insan ilişkileri de düzene girer. Para, salt biri geleceğini garantide hissetmek üzere, evladı zordayken köşede tuttuğu bir şey ise, babalık da annelik de benim için tartışmaya açıktır ve bu dünyaya gelmek tercihini kendisine bırakmadığı bir evlada, sırtını yaşlılıkta dayayacağı bir plan ile yaşamak, evlada evlat değil, köle gözüyle bakmaktan başka bir şey değildir. Çocuk yapmayı bilen adam, babalığın, evladı 30 yaşına geldiğinde bitmediğini bilsin ki evlat da "Babam" desin. Bu bakış da benim kendi bakışım ve kimsenin doğrusu olmak zorunda olmadığı gibi, kimsenin doğrusu da beni bağlamaz.
Ayrıca "Misafir etmem" demedim, öncelikle kendi kafa seslerinizi, lütfen benim yazdığım şey zannetmekten vazgeçerek başlayın. Sonra sizinle düzgünce konuşuruz, çünkü anlamayana ekstra açıklama yapmayı sevmiyorum.
Suan konu esim mi ya. Kp den bahsesiyorum oda benimle ayni şeyleri düşünüyor bana hak veriyor ama babasina birsey diyemiyorDa bunu eyleme dok.bana yazmana gerek yok.
Babana kontör yuklemek nedir benım annemler bıze maddi yardımda bulunurken, onca borcumuz varken neden param yok diyemiyorsun falan de Yuzune kocanın.
Belki ozaman ben napıyorum karım haklı der. Oda hak verir sana.
Bizim millet Allah için yapılan şeyleri tahlil etme ile sömürülmeyi ve salt bir adam tarafından döllenip doğuruldunuz diye iliğinize, kemiğinize kadar hiçbir "Battım, öldüm, bitiyorum" lafı etmeden biat etmeyi ne zaman bırakır, işte o zaman aile ilişkileri de, insan ilişkileri de düzene girer. Para, salt biri geleceğini garantide hissetmek üzere, evladı zordayken köşede tuttuğu bir şey ise, babalı da anneli de benim için tartışmaya açıktır ve bu dünyaya gelmek tercihini kendisine bırakmadığı bir evlada, sırtını yaşlılıkta dayayacağı bir plan ile yaşamak, evlada evlat değil, köle gözüyle bakmaktan başka bir şey değildir. Çocuk yapmayı bilen adam, babalığın, evladı 30 yaşına geldiğinde bitmediğini bilsin ki evlat da "Babam" desin. Bu bakış da benim kendi bakışım ve kimsenin doğrusu olmak zorunda olmadığı gibi, kimsenin doğrusu da beni bağlamaz.
Ayrıca "Misafir etmem" demedim, öncelikle kendi kafa seslerinizi, lütfen benim yazdığım şey zannetmekten vazgeçerek başlayın. Sonra sizinle düzgünce konuşuruz, çünkü anlamayana ekstra açıklama yapmayı sevmiyorum.
yazdığınız yazıların nokta virgülüne dikkat edene kadar keşke biraz örnek şeyler yazsaydınız çünkü hepsi harf kalabalığı zerre içinde ele alınacak bir kelime yok size birşey demiyorum konu sahibiyle aynı görüştesinizBizim millet Allah için yapılan şeyleri tahlil etme ile sömürülmeyi ve salt bir adam tarafından döllenip doğuruldunuz diye iliğinize, kemiğinize kadar hiçbir "Battım, öldüm, bitiyorum" lafı etmeden biat etmeyi ne zaman bırakır, işte o zaman aile ilişkileri de, insan ilişkileri de düzene girer. Para, salt biri geleceğini garantide hissetmek üzere, evladı zordayken köşede tuttuğu bir şey ise, babalık da annelik de benim için tartışmaya açıktır ve bu dünyaya gelmek tercihini kendisine bırakmadığı bir evlada, sırtını yaşlılıkta dayayacağı bir plan ile yaşamak, evlada evlat değil, köle gözüyle bakmaktan başka bir şey değildir. Çocuk yapmayı bilen adam, babalığın, evladı 30 yaşına geldiğinde bitmediğini bilsin ki evlat da "Babam" desin. Bu bakış da benim kendi bakışım ve kimsenin doğrusu olmak zorunda olmadığı gibi, kimsenin doğrusu da beni bağlamaz.
Bizim millet Allah için yapılan şeyleri tahlil etme ile sömürülmeyi ve salt bir adam tarafından döllenip doğuruldunuz diye iliğinize, kemiğinize kadar hiçbir "Battım, öldüm, bitiyorum" lafı etmeden biat etmeyi ne zaman bırakır, işte o zaman aile ilişkileri de, insan ilişkileri de düzene girer. Para, salt biri geleceğini garantide hissetmek üzere, evladı zordayken köşede tuttuğu bir şey ise, babalı da anneli de benim için tartışmaya açıktır ve bu dünyaya gelmek tercihini kendisine bırakmadığı bir evlada, sırtını yaşlılıkta dayayacağı bir plan ile yaşamak, evlada evlat değil, köle gözüyle bakmaktan başka bir şey değildir. Çocuk yapmayı bilen adam, babalığın, evladı 30 yaşına geldiğinde bitmediğini bilsin ki evlat da "Babam" desin. Bu bakış da benim kendi bakışım ve kimsenin doğrusu olmak zorunda olmadığı gibi, kimsenin doğrusu da beni bağlamaz.
O borç edilen paraları yerken kp rinize yedirdiyseniz borcuna yardım etme hakkı bulabilirisniz sizin yediğiniz parayı o adam ödemek zorunda değil yediği 2 lokma ekmek para vermiyor diye kalmasın diyorlar vallahi çok yazık+1☀☀☀☀☀
Evet esin.Suan konu esim mi ya. Kp den bahsesiyorum oda benimle ayni şeyleri düşünüyor bana hak veriyor ama babasina birsey diyemiyor
Sagol cici gelinBen şu acılan postlar içinde en çok sana sinirlendim yemin ederim şuan sinirden titriyorum yaa ya bende gelinim benim de kayinbabam bize zerre yardım etmez ama oğlu babasına kontur yükledi diye ilaç aldı diye bu kadar laf aaa vallahi oğlum var inşallah allah iyilerle karşılaştırır
Rica ederim annemden gördüğüm saygı ve büyüklere davranış şekli diyelim cici değilim 6 senelik evliyim ama dediğim gibi yetiştirilme tarzım bu benim merhamet konmuş çocukluktan sen anlamazsın boşverSagol cici gelin
Pardon siz bu aileyi taniyor musunuz? Kisisel bir husumetiniz mi var? Cok atesli bir muhalefet icine girmissiniz.O borç edilen paraları yerken kp rinize yedirdiyseniz borcuna yardım etme hakkı bulabilirisniz sizin yediğiniz parayı o adam ödemek zorunda değil yediği 2 lokma ekmek para vermiyor diye kalmasın diyorlar vallahi çok yazık
O borclar esimin evlenmeden onceki yaptigi borclari. Parasını müteahhitlere kaptirdigi borclari bu yuzden cekilen krediler faizler faizler ben konuyu derince anlatmadım sadece kp olan durumu yazdım bilip bilmeden yorum yapmayın vebal almayınO borç edilen paraları yerken kp rinize yedirdiyseniz borcuna yardım etme hakkı bulabilirisniz sizin yediğiniz parayı o adam ödemek zorunda değil yediği 2 lokma ekmek para vermiyor diye kalmasın diyorlar vallahi çok yazık
Herkese yazdığım durumlari okursan konuyu daha net anlarsın sen gerçekten saygılı bir insan olsaydın anlamadan dinlemeden asıp kesmezdin yetistirilme meselesi demek kiRica ederim annemden gördüğüm saygı ve büyüklere davranış şekli diyelim cici değilim 6 senelik evliyim ama dediğim gibi yetiştirilme tarzım bu benim merhamet konmuş çocukluktan sen anlamazsın boşver
Ben ne tanırım nede bir husumetim var kişisel bir savaşa da girmedim anlatış şekli ve yorumlara verilen cevaplar beni gerdi açıkçası burda görüş soruluyor bizde görüşümüzü söylüyoruz fakat hanımefendi kendi görüşünü destekleyenleri kibarca cevapliyor tam aksini tersleyerek bir ikincisi de para vermiyorsa kalmasın o zaman yazmış ilk yapılan yorumdan birine sizce ne kadar doğru sizin babaniza gelininiz bunu yapsa tavrınız bu mu olurdu ekmek bulamıyoruz diyecek durumdaysa o borcu kp mı yığmış sabahtan beri eşine toz kondurmuyor hanımefendi sürekli adama laf söylüyorPardon siz bu aileyi taniyor musunuz? Kisisel bir husumetiniz mi var? Cok atesli bir muhalefet icine girmissiniz.
Kadin ekmek alacak paramız yok yazmis. Bir ihtiyacınız var mi desin en azından diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?