• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp değil adeta bela !!!

küfür derken baya kallavi küfür mü?

benden size tavsiye, yanınızda küfür edilirse kalkıp ortamı terk edin. böylece sizi kendi oğlu gibi göremeyeceğini anlayacak, dahası eğer nişanlınız sizi ezdirmeye meyilliyse babası sizin kalkmanız üzerine de tepki gösterince hal ve hareketleriyle kendini belli edecek.

Neden Nişanlıyken Kredi Çekip Ev Aldınız Ve Ödemeye Ortak Oldunuz Evlendikten Sonra Olur Ya Boşanırsanız Hak İddia Edemeyeceksiniz

Ki Bu Evliliğin Sonu Boşanma Gözüküyorkene :ssz:

genel itibariyle sizi haklı buldum. gerçekten zor bir durum ama ihtiyaç duymuşlar tüpü almışlar gibi basit olayları görmezden gelin. bunlar bile gözünüze batıyorsa evlendikten sonra daha itici gelebilir. aman değişir diye bir yola çıkmayın. ya değişmezse???

Senin Rus Eltindemi Varrr :30:

Türklerle Anlaşamıyorkene Bilemiyorum Artık Neyse.....:25:

Yav Neresinden Tutarsan Tut Elinde Kalıyor; Pısırık Nişanlı,Başbelası Kayınpeder,Pısırık Kayınvalide Ve Oğulları,Rus Elti Arkana Bakmadan Kaç Bence

Sorması Ayıp Ev İçin Ne Kadar Sömürtüldün?

canıım, daha tazecik nişanlısın uğraşmak zorunda olduklarına bak. kıyamam sana ya. nişanlınla konuş ve kp için de tavrını açıkça koy. tepene tepene çıkarlar da altında kalırsın.

açık şekilde sınırını çiz, seni uysal görürlerse daha binerler tepene. sesini yükseltmeden, kararlı bir ses tonu ile ciddi bir şekilde konuş. sen bunu bunu yapıyorsun deme. şimdi konuş ki evlilik arifesindeyken yeni evliyken bu iyice dallanıp budaklanmasın.

kullanman gereken cümle tarzı "kp/babacığım ben sizin nişanlım ile olan evimi kullanmanızdan ve henüz biz bile yerleşmeden bu evde her istediğinizi yapmanızdan rahatsızlık duyuyorum. biz yakında evli olacağız ve bu bahsettiğim konudan sizden özel hayatımız için saygı bekliyorum." tarzı bir şey olabilir.

Çok tşkkür ederim cvplarınız için.Kesinlikle söylediğiniz şekilde davranıcam kızlar. Net ve kararlı bi şekilde.Çünkü evet ne yazıkki daha evlenmeden böyleler.demek bi de evlensek... ohoooo :14:

Mrb nisanlinizin babasindan ne maddi ne manevi bir destek gormuyorsaniz

ustelik nisanliniz ki kucuk degildir umuyorum kendini babasina neden bu kadar ezdiriyor anlamadim

madem bir eviniz var nisanlin o evde kalsin bence...

Hem o ne oyle bos evde kahvalti etmeler falan gicik oldummm

bak canim nesafeli ol bizim orda derlerki NE KüSüLü OL NEDE BARİSİK
hem ne hakla sana bagirir rezil eder onuda anlamadim

o sana bagirinca agzinin payini verseydin ya terbiyesiz adam

Daha simdiden ezilirsen ileriyi dusunmek bile istemiyorum

nisanlin olacak adama da cok kizdim

nisanlina soyle ailesiyle konussun desin ki hadi bana bagirip
cagiriyorsun o el kizi ona nasil ne hakla yaparsin anasi degilsin babasi degilsin desin

yok yaaa nisanlinda da is yok senin.....

Son düzenleyen: Moderatör:
oooo boş evi bu kadar kullanmak isteyen ev yerleşince kendide yerleşir heralde...
valla koy tavrını...

sen kp'e tavır koyarken nişanlın ne yapacak ben en çok bunu merak

ettim ,sana hak verirse evlen ,ama babasından yana olursa ,evlilik için düşün derem ,baba ve oğul insanı yıpratır ,sevgiyide bitirir

Sadece şunu diyeyim sana..

Bu adamla evlendiğin için pişman olacaksın ! İyi düşün ona göre karar ver..

Daha evlenmeden evin kredisini beraber ödemen de ayrı bir delilik.:20:

Bence burda sorun kp degil, sorun senin nisanlin. Böyle pasif kalirsa çoook mutsuz olursun evliliginde. Sevgi/ask hersey demek degil.

aa konuyu ben açtım sandım...
herkesin bir belası var en nihayetinde..
biri kpeder der, biri kvalide biri o, biri bu...
en güzeli "kim benim için ne düşünüyorsa 2 katına sahip olsun " demek ve kendi yoluna bakmak

Tatlım keşke evlenmeden almasaydınız evi elini kolunu bağlayan bir sebep olmuş açıkçası.Ufukta gözüken pekçok problem var sen mesafeni elbette koy ama nişanlının bu şekilde tavırları olup pasif bir şekilde cevapsız kalırsa senin mesafe koyman pek bir işe yaramayabilir.Ev ipotekli sanırım ama ben senin yerinde olsam en kısa zamanda o evden de taşınırım çünkü daha evli değilken birbirinizi tanıma aşamasındayken bile bu kadar dibinizdeyse ailesi,evlendikten ve çocuğunuz olduktan sonra sizden çıkmazlar benden sana söylemesi.Ayrıca çok kaba saba bir adam belli anlattıklarından bu adamdan incelikler göstermesini ve düşünceli olmasını da asla bekleme zaten.Asıl mesafeyi siz değil eşiniz koyacak belki de şu an aynı evde yaşadıkları için eşiniz bu kadar pasif eğer öyle ise de eşiniz sizin evinizde kalsın ama evliliğinize saygı duydurması gerektiğinin altını çizin.Allah yardımcınız olsun /:

Son düzenleme:
evlenmeden boleyse ılerısı hayal bıle edemıyorumm ..nısanlın bellıkı uslu bırı bundanda aılesı faydalanıyorr basındaykenn bazı seylerden daaha kolay vazgecebılırsın evlenıncee hayallerındee yok olucakk.. allah yardımmcın olsun

Son düzenleme:
herkesin ortak fikri sanırım bu,benimkide öyle. nişanlınızın tutumu değişmediği sürece kp kv daha çoooook delirtir sizi.iyi düşünün derim ben.
ayrıca söyemeden edemicem,keşke öyle ev kredsine falanda girmeseydiniz ya.alınabilecek olumsuz kararlarda bu tarz şeyler insanın elini kolunu bağlar ve işleri zorlaştırır.

aa konuyu ben açtım sandım... herkesin bir belası var en nihayetinde.. biri kpeder der, biri kvalide biri o, biri bu... en güzeli "kim benim için ne düşünüyorsa 2 katına sahip olsun " demek ve kendi yoluna bakmak
çok iyimsersin hayat bu kadar kolay olsa ,bazen başkada şeyler de dedirtiği oluyor

önce evin kilidini değiştirmekle başlayın..evlenincede devam edecek bu çünkü

Kesinlikle katılıyorum.

O ev dingonun ahırı değil,öyle istediği zaman girip çıkamaz hiç kimse.
Ne kadar cahil ve ev meraklısıy mış o adam öyle ya.
Öncelikle o evin sadece sizin ve nişanlınızın olduğu hissi ona verin.
Biraz dişinizi gösterin,çok sabırlısınız.

Bakın;

Bizzat sizin k.pederiniz gibi biriydi benim k.peder.
Bende ilk başlarda ezik ve sessizdim.
Fakat dişimi göstermedikçe,inanın gözleriyle dövüyordu beni kendisi..
'Hopppp,orada dur' demedikçe,gün gelir sizide gözleriyle ve diliyle döverler..
İnanın eşiniz değil,k.pederinizin gazabına uğrarsınız ve buda size çok koyar.
Artık desturla konuşabilirler benimle,tabi bende onlarla..Herkes haddini bilmeli..
Sessizliğinizi gözden geçirin..İleride sizi çok yıpratırlar..

Kızlar hepinize fikirlerinizi sakınmadan benmle paylaştığınız için çok tşk ederim.Sizlerinde yol göstericiliği sayesinde nişanlımla gerekli konuşmayı yaptım.Nelerden ne denli rahatsızlık duyduğumu açıkça söyledim,hangi konularda ne beklentilerde olduğumu da net bi dille ifade ettm.Nihayetinde hak verdi bana, daha düşünceli davranıp ailesine karşı ilişkimizin özelini daha bi özenle koruyacağına dair söz verdi.
Kp ile biraraya gelmeme gibi bi lüksümüz yok şu durumda,şu evrede biliyorum.Saygımı yitirmeden, çok samimi olmadan 2-3 haftada bir,birkaç saatliğine aynı ortamda bulunduğumuz durumlarda da sizlerinde tavsiyesinde olduğu gibi rahatsız edici ya da kırıcı en ufak bi hareketine daha maruz kalırsam ciddi bi dille gerekli uyarıyı bizzat kendisine yapıcam. Gelişen durumlar olursa ben yine sizlerin fikirlerine sığınmak için emin olun buraya tekrar yazarım. Yazan elleriniz güzel önerileriniz eleştirileriniz hiç eksik olmasın inş. Teşekkür ederim hepinize. :16:

evet bence de bela bir aileye dalmışsın ben olsam ayrılırdım hayatımda hiçkimse yanımda küfür etmedi ne babam ne kocam ne kayınbabam öylen bir şey duysam ne yapardım bilemiyorum çok seviyesiz iğrenç. ayrıca siz neden ailece program yapıyorsunuz sen nişanlıyken böyle ise evlenince bu adam seni o aldığınız evden de kovar adam sahiplenmiş herşeye müdahale edebileceğini sanan birisi. yarın birgün sanada bağırarak işini yaptırıcak baksana yanında milllete bağırarak senide alıştırıyor... çok kötüü çok

şimdi böyleyse evliliğinde daha da sıkıntı çekeceksin gibi görünüyor:( bir de evleriniz de yakınmış. daha evlenmeden gidip evinizdeki eşyaları fütursuzca kullanıyorlar o zaman herşeyi kendilerinin sayarlar. nişanlın çok suçlu burda bence, neden sessiz kalıyor

Back
X