Kp iftirasi ...Allah aşkına bana bir yol gosterin taktik verinnnn

Mintmavim

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
186
71
18
Mrb kızlar ilk evlendiğimizden beri eşimin ailesi ile bazen her gün bazen 2 3 gun hep görüştük. Ama hiç bir zaman doymadılar. Gidince de zaten huzur yok sürekli laf sokma igneleme elestiri...Ben de bunu eşime diye diye bire indirdim. Kv ile zaten çok sıkıntılıyız . Geçende kp bizim cok yakın ama aynı zamanda bize düşman olan bi akrabamıza gelin bizimle 6 ay hic gorusmedi. Bizi evine almaz ama akrabalarıyla her gün görüşüyor(kesinlikle yalan) arabalara binip binip gidiyor biz o sülale hakkında neler neler duyduk ama yine de aldık vs diye konuşmuş. Ben de bu yalanları duyunca çıldırdım. Eşime bitti artık görüşmem dedim eşim kabul etmedi başta. Git bakalim sor demislermi dememişler mi dedim onlarda ne var her küçük konuyu böyle sorun mu edecek öyle dertlendik falan demişler. Ama o adamın bizimle iyi olmadığını biliyorlar ve kp sürekli onunla görüşmeye gidiyor laf almak için açık aramak için. Her neyse kızlar 2 haftadır görüşmüyorum ama deliriyorlar hergün eşimi bi bahane bulup çağırıyorlar. Saatlerce gelmiyor. Geliyo başlıyorlar görüntülü aramaya net kapalıysa normalden arıyorlar kapatmıyorlar ve şaka gibi sonunda minte selam söyle diyolar. Eşim guya belli etmeyecek ama evde ruh gibi moralsiz üzgün ne onlara bisey diyor ne bana. Ben de hic konuşmuyorum gülmüyorum çünkü beni hiç sahiplenmiyor hala bisey olmamis gibi onlara tavrını belli etmiyor ben gitsin saysın sovsun demiyorum ama bu kadar da her gün gorusmesine anlam veremiyorum. Sanki ben evde annesiyim annesi de karısı sevgilisi gibi sürekli mesaj foto arama videolar şarkılar sozler. Boşanmak benim için çok zor kendi annem babam vefat etti . Bi çocuğum var.
 
Burada tüm iş eşinde bitiyor . Anne babasına saygısızlık yapsın yok saysın demiyorum ama tavrını belli etsin en azından onlara sizin yanınızda olduğunu göstersin .. Tüm olanlar eşinizle alakalı yani .. eşim hakkında söylediğiniz iyi ya da kötü her şey bana söylenmiştir diyerek noktayı koyacak . Gerekirse kendinden mahrum bırakacak..araya mesafe koyacak böylelikle oğullarına abartılı derecede düşkün olan aile de kendine bir nebze çeki düzen vermek zorunda kalacak.
Yani tüm iş eşinde başlıyor eşinde bitiyor..
 
Son düzenleme:
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum ama yapmıyor. O böyle devam ettikçe ne sevgim kalıyor ne saygım
 
biz o sülale hakkında neler neler duyduk ama yine de aldık vs diye konuşmuş.
Şunun dışında kafaya takılacak bir iftira göremedim ben. Bırakın geziyor desinler. Kendi ailesine gidiyor desinler. Hiç umurumda olmazdı benim. Bildiğimi okumaya devam ederdim. Aramalarıyla ilgili durumda da sınır koyması gereken kişi eşiniz. O rahatsız olmuyor mu oradan geldiği halde evde de aranmaktan?
 
Belli ki arada kalmış bocalamış eşin. En iyisi bırak gitsin. Sen de artık tavrını koymuşsun dırdırı bırak. Kim en çok dırdır ederse o soğutuyor. Zaten bir süre sonra kendi de sıkılır. Huzur bulduğu yerde olmak isteyecektir, huzuru siz yaratın artık bu konuda konuşmayarak. Yine bir haksızlığa uğrarsan o zaman konuşursun tekrar.
 
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum ama yapmıyor. O böyle devam ettikçe ne sevgim kalıyor ne saygım
O zaman aynı taktiği siz yapacaksınız kendinizden mahrum bırakacaksınız .. eşler her daim birbirlerinin arkasında dururlar yanında olurlar.. sen Benim Yanımda olduğunu ailene göstermez bana hissettirmezsen o zaman kusura bakma bende senin karın olduğumu hissedemem diyerek tavrınızı koyun..
Ve susun susun ki kırıldığınızı anlasın
 
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum ama yapmıyor. O böyle devam ettikçe ne sevgim kalıyor ne saygım
Gözünü karartıp korkutman lazım eşini o şimdi anası babası yok boşanamaz diye düşünüyor ve tavrını bozmuyor ailesine ama onun tavır mesafe koyması lazım o böyle yaptıkça hiç bişey değişmeyecek ailesine gittiğinde eve gelince kapıyı kilitle açma çok meraklısın sende onların yalanlarını onaylıyorsun demek ki git onlarla yaşa de mesela açma kapıyı ben burda evladımla yaşarım sen bize bakarsın evde ha varlığın ha yokluğun zaten de bakalım napcak
 
Karısını böyle ezdiren adamlara uyuz oluyorum. Boşanamıyosanız eğer ailesiyle görüşmek istemediğinize alışması gerek. Benzer durumları kuzenim yaşıyor, maddi gücü ve işi var ona boşan kendini kurtar diyorum mesela. Annesine babasına bu benim karım saygı duyacaksınız diyemeyen bi adamla evlilik çok zor..
 
Görünüşe göre olmuyor çünkü kapatmıyor oyle dinliyor kendi konuşmasa bile
 
Buda zoruma gidiyor bunca şeyden sonra eşime samimi davranmak güler yüzlü olmak ıçimden gelmiyor çünkü hic yanımda olmadı . Evde olduğu zamanlarda zaten yarı zaman yine onlarla görüşüyor
 
Niye gittiğinizde huzur vermiyorlardı, yani sebebi ne olabilir ki sizce? Siz baştan bir şeylere karşılıklı gerilmişsiniz ve şuan iyice yüzgöz olma durumunu yaşıyorsunuz. Eşiniz de bu durumdan iyice bunalmış ve saçma sapan davranıyor..
 
Görünüşe göre olmuyor çünkü kapatmıyor oyle dinliyor kendi konuşmasa bile
Sizi rahatsız etmek için yapıyorlar bence. Rahatsız olsanız bile belli etmeyin. Sizden tepki alamadıkları sürece uzun vadede iki taraf da dayanamaz sürekli görüşmeye. İlla ki bi taraf bitirecek.
 
yanlış yapmışsınız
Böyle boyle soylediniz mi diye soran siz olmaliydiniz sonra da gelişen olaylara göre tavrinizi koyar geçerdiniz
Işte öyle yapsam basit bisey bunda bisey yok diye olayı küçümseyip gel sarilalim aile arasimda olur vs vs eşime de bak o büyütüyor imajı vereceklerrdi çok fenalarrr çok
 
Ha birde eşine gidemezmişsin boşanamazmışsın gibi hissettirme böyle düşünmesine izin verme aksi halde tabiri caize seni hep cepte görür... gözü kara ol .. yani öyle gibi davran... korksun .. kendine gelsin adam gibi yanında olmasını bilsin ..
 
Him demek sürekli sizi çağırıyor sizde gidin çocukla bırak çocuk ortalığı dagitsin sende ona bakıyorum diye hiç yardım etme sürekli ye iç otur bir süre sonra zaten bıkar
 
Işte öyle yapsam basit bisey bunda bisey yok diye olayı küçümseyip gel sarilalim aile arasimda olur vs vs eşime de bak o büyütüyor imajı vereceklerrdi çok fenalarrr çok
Ne münasebet ne gördünüz de bunu söylediniz diyecektiniz siz istemeden size kim sarılabilir h büyütme konusu ise tabii ki büyütürsünüz konu büyük çünkü yapılan terbiyesizlik büyük
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…