Bende aynen sizin gibi düşünüyorum ama yapmıyor. O böyle devam ettikçe ne sevgim kalıyor ne saygımBurada tüm iş eşinde bitiyor . Anne babasına saygısızlık yapsın yok saysın demiyorum ama tavrını belli etsin en azından onlara sizin yanınızda olduğunu göstersin .. Tüm olanlar eşinizle alakalı yani .. eşim hakkında söylediğiniz iyi ya da kötü her şey bana söylenmiştir diyerek noktayı koyacak . Gerekirse kendinden mahrum bırakacak..böylelikle oğullarına çok düşkün olan ailede kendine bir nebze çeki düzen verecek .
Şunun dışında kafaya takılacak bir iftira göremedim ben. Bırakın geziyor desinler. Kendi ailesine gidiyor desinler. Hiç umurumda olmazdı benim. Bildiğimi okumaya devam ederdim. Aramalarıyla ilgili durumda da sınır koyması gereken kişi eşiniz. O rahatsız olmuyor mu oradan geldiği halde evde de aranmaktan?biz o sülale hakkında neler neler duyduk ama yine de aldık vs diye konuşmuş.
O zaman aynı taktiği siz yapacaksınız kendinizden mahrum bırakacaksınız .. eşler her daim birbirlerinin arkasında dururlar yanında olurlar.. sen Benim Yanımda olduğunu ailene göstermez bana hissettirmezsen o zaman kusura bakma bende senin karın olduğumu hissedemem diyerek tavrınızı koyun..Bende aynen sizin gibi düşünüyorum ama yapmıyor. O böyle devam ettikçe ne sevgim kalıyor ne saygım
Gözünü karartıp korkutman lazım eşini o şimdi anası babası yok boşanamaz diye düşünüyor ve tavrını bozmuyor ailesine ama onun tavır mesafe koyması lazım o böyle yaptıkça hiç bişey değişmeyecek ailesine gittiğinde eve gelince kapıyı kilitle açma çok meraklısın sende onların yalanlarını onaylıyorsun demek ki git onlarla yaşa de mesela açma kapıyı ben burda evladımla yaşarım sen bize bakarsın evde ha varlığın ha yokluğun zaten de bakalım napcakBende aynen sizin gibi düşünüyorum ama yapmıyor. O böyle devam ettikçe ne sevgim kalıyor ne saygım
Görünüşe göre olmuyor çünkü kapatmıyor oyle dinliyor kendi konuşmasa bileŞunun dışında kafaya takılacak bir iftira göremedim ben. Bırakın geziyor desinler. Kendi ailesine gidiyor desinler. Hiç umurumda olmazdı benim. Bildiğimi okumaya devam ederdim. Aramalarıyla ilgili durumda da sınır koyması gereken kişi eşiniz. O rahatsız olmuyor mu oradan geldiği halde evde de aranmaktan?
Buda zoruma gidiyor bunca şeyden sonra eşime samimi davranmak güler yüzlü olmak ıçimden gelmiyor çünkü hic yanımda olmadı . Evde olduğu zamanlarda zaten yarı zaman yine onlarla görüşüyorBelli ki arada kalmış bocalamış eşin. En iyisi bırak gitsin. Sen de artık tavrını koymuşsun dırdırı bırak. Kim en çok dırdır ederse o soğutuyor. Zaten bir süre sonra kendi de sıkılır. Huzur bulduğu yerde olmak isteyecektir, huzuru siz yaratın artık bu konuda konuşmayarak. Yine bir haksızlığa uğrarsan o zaman konuşursun tekrar.
Sizi rahatsız etmek için yapıyorlar bence. Rahatsız olsanız bile belli etmeyin. Sizden tepki alamadıkları sürece uzun vadede iki taraf da dayanamaz sürekli görüşmeye. İlla ki bi taraf bitirecek.Görünüşe göre olmuyor çünkü kapatmıyor oyle dinliyor kendi konuşmasa bile
Işte öyle yapsam basit bisey bunda bisey yok diye olayı küçümseyip gel sarilalim aile arasimda olur vs vs eşime de bak o büyütüyor imajı vereceklerrdi çok fenalarrr çokyanlış yapmışsınız
Böyle boyle soylediniz mi diye soran siz olmaliydiniz sonra da gelişen olaylara göre tavrinizi koyar geçerdiniz
Ne münasebet ne gördünüz de bunu söylediniz diyecektiniz siz istemeden size kim sarılabilir h büyütme konusu ise tabii ki büyütürsünüz konu büyük çünkü yapılan terbiyesizlik büyükIşte öyle yapsam basit bisey bunda bisey yok diye olayı küçümseyip gel sarilalim aile arasimda olur vs vs eşime de bak o büyütüyor imajı vereceklerrdi çok fenalarrr çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?