Kp iftirasi ...Allah aşkına bana bir yol gosterin taktik verinnnn

Benim esim kırıldığımı bi türlü anlamıyor nasıl anladı esiniz. Trip atma surat asma der daha da uzaklaşır. Şu an gidiyomusunuz kv nize gidince aranız nasıl

Deneyeceğim

Bayramda vs gidiyomusunuz

Ben bunu yapamam çünkü kv çok cahil. Bebegim 3 4 aylıkken ağzına tüpte çikolatalar olur ya ondan sıkmış. Bi gittiğimzde toz şeker yedirmis bi çay tabağı. Ve çok hırpalıyor çocuğu daha 1 aylıkken bebegim onun kucagindayken ağzına bir vurdu guya seviyor yazık yavrum öyle agladiki ciğerim parcalandi . Yani onu tek başına bırakamayacağım için aslında sikinti çok büyük . Ne yapacağım

Gitmiyor musunuz

ne var her küçük konuyu böyle sorun mu edecek öyle dertlendik falan demişler.
Kp baya onnumara adammis
Favorimdir severim böyle yaptiginin arkasında duran insanları
Laaaakin
Is kocanda falan bitmiyor.
Sende bitiyor.
Al karşına hayırdır reis de
Derdini öğren.
Görüşmek istemiyorsan aradıklarında kapat telefonu yüzlerine
Sen dik dur
Sen dik ol
Sen net ol
Is sende bitiyor

Aklınca basitlestiriyor ve beni olayı büyütüyor gibi gösteriyor iste

İşte bunu yapmaya çalışıyorlar. Oyuna geliyorsunuz. Sizi yanlarında tutup etinizden sütünüzden faydalanmaya çalışmış, yapamamışlar ya. Huzurunuzu bozup aranızı açıp yıldırmaya çalışıyorlar.
Biraz kurnaz davranırsanız eşinizi kendi tarafınıza çekebilirsiniz. Buna müsait biri anladığım kadarıyla. Eşinizle konuşun, hatta sinirinizin elverdiği kadar kaynananız ile de konuşun görüntülü. Eşinize sarılın iltifat edin onun gözünün önünde falan. Oturduğu yerde dellensin dursun kayniş. Ağızlarına laf verme yani. Eşin senle iletişime geçmek istiyor, izin ver ona. İşe yaramazsa da elimden geleni yaptım dersin.

E madem kp bu adamı beğenmiyor, kötülüyor. Ama bir yandan görüşüyor. İftiranın bu adamla alakası da varmış. Sen bu adamı akrabalıktan aforoz etmişsin. Diyemedin mi, benim attığımı sen mi aldın, o pislik ben atınca mı kıymetli oldu diye kp ye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…