Kp iftirasi ...Allah aşkına bana bir yol gosterin taktik verinnnn

O akrabanın karısı dedi kadın dünya iyisi ama kocası tam bir şerefsiz. Zaten ailedeki herkes karısı iyi olduğu için görüşüyor düğün dernege çağırıyor yoksa adam biseye yaramaz. Bizimde düğüne geldi o zaman tanışmışlar kp ile

Kv psikolojisi her ne kadar eşim kabul etmesede bozuk . Raporu vs de var . Yani çocuğumu ona Allah korusun asla bırakmam

Neden aileye benim hakkımda böyle demissinz diye sormuyorsunyz?

Ah bende yapamıyorum iste o tatlı dili. Yavaş yavaş iknayi. Basta o kadar çok denedim ki kv her seferinde etki altına aldı eşim bana yapılan hic bir haksızlığı görmüyor. Onu seviyorum ama tuhaf bi şekilde soğudumda....gittikçe uzaklasiyroum sanki

Bu konuları evde hiç açmayın artık, yakın olmak içinizden gelmiyor anlıyorum ama evi huzurlu bir yer, anasını da baş ağrıtan bir ayrıntı olarak görmesini sağlayın. Değerinizi anlasın ve herşey o zaman değişir. O telefondayken siz öff püf yapmayın. Laf sokmaları da bırakın. Erkekler çok saçma yaratıklar. Programlanmaları lazım ve şu an bunu anası yapıyor. Çocuğunuz da varmış. İşiniz çok kolay. Kv kp ile uğraşmayın artık. Kocanızı yanınıza çekin, bu onlara en güzel cevap olacaktır

Artık zitlastiginiz için ne yapsanız batar ona annesi ve babası hakkında siz haklı olsanız dahi bir şey demeniz bir çok erkeği böyle bir tribe sokuyor kafasını patlattiklarim ,. En iyisi sizde rahat görünmeye çalışın öncelikle sessizliğe burunun onlar konuşmaya başlayınca aldırmayor gibi yapın mesela alın elinize patlamış misiri film seyredin cep telefonu ile ilgilenin , çocukla sesli sesli gülerek yanında oynayın onlar laf atarsa hicc asla içinize atmayın dimdik cevap verin ..işte biz varız burda vs derlerse mesela bende burdayim annecim deyin sesli sesli umurunuzda olmasın bu tip kocalara ve kv kp ne yaparsanız yapın yaranamazsiniz eşinizle konuşmayın ama kendi çapımızda eğlenin ve öyle görünün başka çare yok..eşiniz onu ve ailesini bir yerlerine takmadigini anlasın...eğer bir şey derse aaa cocukmusun yahu üstüme iyilik sağlık de kahkaha at geç git.

İş eşinizde bitiyor.

Sizi savunsa, saydırsa bak bakalım böyle konuşabiliyorlar mı?

Yerinde olsam benim ve ailem hakkında arkamızdan kim yalan yanlış olmayacak şekilde konuşuyorsa hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Hiç bir zamanda helallik için gelmesinler derim yüzlerine.

Ama size çok hak veriyorum insanın huzurunu kaçırıyorlar. Sonra insanda ne ruh sağlığı kalıyor ne beden sağlığı kalıyor.

4 büyük atanın hakkı ödenmez anne baba eşin anne babası. Senin canına malına kastetmem gibi suç niteliğinde bir fiil işlemedikten sonra, o ona bunu demiş bu bunu demişin peşine düşmeniz sizin hatanız. O insanlar anlattığınız şekilde hatalı davranmış olabilir ama kimse mükemmel insan değil, onlar cahillik ediyor diye düşman almanın eşinizin de yuvanızın da huzurunu bozmanın kime ne faydası var. affedin gitsin, insanlara bir tebessüm edin, anne baba deyin belki sizden bir adım görürlerse sizi daha çok sahiplenirler, agresif tavırlarınızla onları yola getirmeye çalışmak çok hatalı, ayrıca oğullarını onlardan kıskanmak çok daha vahim. besleyip büyütmüşler görüşmesin mi, anne babaya küslük olmaz dediğim gibi ne yaparlarsa yapsınlar onlara güleryüz göstermek lazım. Bugün varlar yarın yoklar.

Ve sende konusmasina gorusmesine laf ederek onlarin eline koz vereceksin oyle mi?bosanacak birsey yok bunda onemseme.bu durumu ben ablamdan biliyor yahu ne konusuyor saatlerce diyordu sasiriyordu ama bunun lafini etme onemseme ya ciddi ciddi onemseme anne babasini atamaz ama sende su.kadar saat konussun vs diyemezsin kuzum birak konussun yoksa.sana gelecek ve inan ne yuzle derken kapinda bulabilirsin yani

Söyledikleriniz çok mantikli . Kocamı yanıma nasıl çekeceğim bilmiyorum ona karşı çok kırgınım . Beni o kadar çok yalnız bıraktı onlara o kadar çok göz yumduki. Birde evlerimiz yakin her gun gidiyor oradan geliyo ama gelince görüntülü arıyorlar eşimi ya da yine telde annesi arıyor gecmisi anılarını falan anlatmaya başlıyo sanki ikisi sevgili ama ben annesiyim sacma bir durum olusuyor iyice sinir oluyorum . Ya da diyelim hic aramadı vatsap ya da normalden kadın bu seferde mesaj atıyor..you tube den hikaye şiir ya da sazlı sözlü foto. Eşime bu durumda bisey demesem bile kafasını o an tamamen bana veremediği için yüzüm.dusuyor

Kıskandığımı nerden çıkardınız acaba. Söyler misiniz? Defalarca affettim hosgordum her işlerine koştum ama hiv bisey değişmedi hep daha fazlasını istediler. Anne baba demekle tatmin olup mutlu olacak insanlar değil malesef

Zaten dayanamazlar gelmemeye inanın çatlıyorlar şu an gelmemek için.. Ve er ya da geç yüzsüz yüzsüz gelecekler o zaman napacagim nasıl davranacagim bilmiyorum

Şimdi şöyle ben sessizliğe burunuyorum ama eşim surat asıyorsun trip atiyorsun diyor. Kendi halimde eglensemde o bisey sorunca kızgın olduğum için yüzüm düşüyor bunu nasil yapsam biraz açar mısınız

Ve bende düşünüyorum ne konusuyor bu kadar diye ablanız ne gibi taktik uyguladı şu an nasıl

Zaten dayanamazlar gelmemeye inanın çatlıyorlar şu an gelmemek için.. Ve er ya da geç yüzsüz yüzsüz gelecekler o zaman napacagim nasıl davranacagim bilmiyorum
Iste simdiden tedbirini al diye dedim.karismaki konusmalarina kapida bitiveriyorlar o kadar seye ragmen rahat olacaksin saygisizlik etmeden kendini.ezdirmeyeceksin ama en onemlisi gerilme

Ve bende düşünüyorum ne konusuyor bu kadar diye ablanız ne gibi taktik uyguladı şu an nasıl
Of of ablam.bosaniyor suan sebep sacma sapan en buyuk sorun eski enistemin takintili davranislari.....

O geldiklerinde saygisizlik yapmamis ama kendini ezdirmemisti de kv cekinirdi ondan saglam dururdu ablam esine karsi da ama iste malesef kocan duzgun olmayinca sarsiliyor hersey iste onun icin diyorum sen esine mudahale etme ki.goze batiyor bu erkek milleti ailesinin hatalarini gormuyor bazisi da anne babam ne yapayim diyor

Benim esim ben susunca kırıldığımı değilde daha çok surat astigimi kin tuttugumu falan düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…