Kp ile barissam mi?

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.344
148
Kizlar gunaydin. Icinden cikamadigim bir konu var.
Bazen konularda falan yaziyorum belki gormussunuzdue kayinpederimle gorusmuyorum.

Benden ozur dilediginde kabul etmedim. Kavgamizin sebebi haddini asmasiydi. 6 ayi gecti. Bu arada ozrunu kabul etmeyince bir tur hirslanip kardesleriyle dedikodumu yapti. Her konuda hakli oldugum icin esim hep yanimda oldu ve babasiyla gorusmedi. Ama araya ameliyatlar falan girince gorusmeye basladilar, ben gorusmedim. Simdi ailesel baska olaylari da var ve her gun irtibattalar. Ortak hareket etmeleri gerekiyor.

Kp her konusmasinda beni soruyor, selam soyluyor vs. Sahit de oldum esim de soyledi.

Esimin ailesi klasik anadolu koylusu ailesi. Ataerkilligin en ust seviyesindeler. Kayinvalidemle de aram iyidir. Ama kp ile gorusmeyince onunla da gorusemiyorum haliyle. Zaten yakin oturmuyoruz ve 7 ayda evime 4 kere geldi sadece, onlarin de 3u temizlik yapmaya biri oturmayaydi. Zaten biri birakmadan-almadan bir yerlere gidip gelebilen bir kadin degil.

Simdi dusunuyorum da esim eminim ki üzülüyor. O uzuldugu tek seyin babasinin evine hic gelmemis olmasi oldugunu iddia etse de fazlasi oldugunu dusunuyorum. E yarin bir gun cocugum oldugunda gormek istediginde cildiricam. E sonucta esimin babasi.

Eee eee eee derken bir aksam yemege cagirsam mi? Sundan da eminim ben kp ile yine kavga ederim ve esim yine yanimda olur. Mesafe koruyamama sorunum olmaz cunku yakin oturmuyoruz ve yuksek katta oturuyorum kp cikamaz. Guc bela senede 1 gelirse gelir. Barisirsak 10 15 gunde bir de biz gideriz iste fazlasi olmaz.

Esimden bana bu yonde bir talep yok. Ama esime bunu borclu hissediyorum. Zamaninda benim ailem esimi bayagi bayagi gommustu ve simdi ben ailemle mutluyum diye olmamis gibi davraniyor ve mesafe koymuyor. Dusunuyorum ve sonucta esim de boyle olsun istemezdi. Arada kayniyor gibime geliyor.

Sunu da belirteyim kayinpederle kavga ettigimde (ilk kavgamiz değil bu) aglayip çekilmiyorum. O bir soylerse ben bes soyluyorum ve sonucta iki kat uzulen esim oluyor. Ne babasina ne bana olan bir sey olmuyor.

Iyi olmaktan bahsetmiyorum da en azindan bir aksam yemege cagirayim, ben gidecegime o gelsin diyorum.

Siz olsaniz napardiniz?

Ne için kavga ettiğiniz önemli. Aynı şeyler tekrar olacaksa gerek yok. Konuyu açsanız biraz

konu nedir?? yani sizi yıpratacak günlerce düşündürecek hakaretli falan tartışma mı??

zaten siz de cevap vermişsiniz de.. hani yüz göz olmamışsanız affedilebilir?? hiçbir şey olmamış gibi eşin yemeğe çağırır... siz de o konuşursa en azından eşim hatırına tartışmak istemiyorum siz de oğlunuz için susun dersiniz olur biter..

Bende bunu anlamiyorum ya karisi yuzunden annesiyle babasıyla senelerce aylarca konusmayan var valla ben o kv kp yerinde olmak istemezdim her ne olursa olsun cok kötü birsey olmadığı sürece bence konusulmali barisilma cok iyi olmaniz şart degil

Kp ile görüşüp sonra sinirleneceksen, kendini yiyip bitireceksen huzursuz olacaksan görüşme. Eğer aradaki sorunları halledebiliriz önemli değil diyorsan görüş. Ama merhametten maraz da doğabilir. Kısacası iç sesini dinle çok duygusal düşünme mantığınla karar ver.

Bu barışma işini kayınpeder için değil de kocanız için (ki diyorsunuz ki o benim ailemle tekrar görüşmeye başladı, sildi her şeyi) bence tekrar deneyebilirsiniz.

Ama hani akıl hastanesinin kenarından geçerken bize biri laf atsa, atıyorum sen .....'sin dese, biz onu ciddiye alıp kavga çıkartmayız ya, delidir deyip geçeriz ya, işte kp ile görüştüğünüzde böyle davranacaksanız görüşün. Siz de "ben de altta kalmam" deyip karşılık verecekseniz hem eşiniz hem kp hem de siz daha fazla üzülecekseniz hiç girişmeyin bile.

Ne için kavga ettiğiniz önemli. Aynı şeyler tekrar olacaksa gerek yok. Konuyu açsanız biraz

Buyutecek bir konu degil ama onlem almaydi.

Ben selam verdim, o vermedigimi iddia etti. Bana ders vermeye kalkti, saygi oyle olmaz bla bla dedim, uzatinca bayagi laf sayip kapiyi falan carpip ciktim. Esime daha sonra telefonda karin saygisiz, sen de ogretememissin deyince ipleri koparmisti. Ne slimin ne benim senin ogretecegin saygıyla isimiz yok diye.

Bu arada kp ile tekrar kavga edeceğimize garanti verebilirim. Yapi olarak cok musaitiz buna.

En basitinden gene der "slime tapiyorsun sen" diye... ben de durmam. O fiks tartisma sebebi. Ogrenemiyor cenesini tutmayi.

Eşin hatrına bi kere dene
Ha bence baştan da pazarlığını yap, bu kez senin için deniyorum ama tekrarı olursa kimsenin hatrını dinlemem bi daha görüşmem de

Bence sizde kavga etmeye müsait bi yapıdasınız. Birşey söylense hemen bozulup kavga çıkarıyo gibisiniz. Bence siz o benim büyüğüm diyerek saygı göstermelisiniz.

Ayyy evet slimsigara ara ara bazı konu sahiplerinin içinde sizin yorumunuzu da kp 'niz ile ilgili okuyordum.
Ve içimden keşke barışsa şuan eşi içten içe ne üzülüyordur diyordum.
Bence zaten mesafeyi koruyabilmişsin eşinde yanında bırakın insanlık sizde kalsın.
Davet edin arada bir de yoklayın
Bu sizi düşürmez aksine allah katında yüceltir.
Gel bu işi bir yemek ile sonuçlandıralım herkes mutlu olsun öncelikle
EŞİN

Sonrasinda sinirlenme, kendini yiyip bitirme durumum hic olmadk ki.
Sorunlari halledemeyiz o kesin :)
Tek derdim esimin uzulmesi.
Agac kovugunda yetismedi sonucta.

Bizim kavgalarimizda iki taraf da uzulmuyor iste.
Ben de hep esim arada kaldigi icin uzuluyorum.
Esimin benim ailemle yasadigi kavgalar cok daha buyuktu ve hakaretin vs dibi vardi. O sildi. Ben de yapmalı miyim diye dusunuyorum.

Esime gore de onlar evlilik oncesiydi bitti, bu evlilik sonrasiydi ve babasinin ayibiydi.

Ben olsam kocam icin barışırdım...Evlilikte fedakarlık gerek..Vallaha helal olsun kocana böyle adamlar olduğunu görünce mutlu oluyompiyangodan banada bi tane gelir inşallah

Hakkini yiyemem esim iyidir boyle konularda.
Insallah sana da denk gelir :)
O iyi olmasa hic girmeyecegim ki bu islere zaten.

Eşin hatrına bi kere dene
Ha bence baştan da pazarlığını yap, bu kez senin için deniyorum ama tekrarı olursa kimsenin hatrını dinlemem bi daha görüşmem de

Esimin benden boyle bir talebi yok ki, neyin pazarligini yapayim
Dun agzini aradim, bana soyledigi tek sey "ben sana istemedigin surece iki dunya bir araya gelse gel, git, cagir demicem. Lafimi yemem" oldu.
Onumuzdeki ay kaynim askerden izne gelecek. Ailesine dogru tarihi soylememis supriz yapicam diye. Kayni buraya getirip aksam da onlari mi davet etsem diye dusunuyorum.

neden ne olursa olsun , sen ailesinin yapısını biliyorsun madem , huyu böyle deyip seviyeni de koruyarak barış bence. ailelerimizi kendimiz seçmiyoruz ki sonuçta. kimse eşinin ailesiyle konuşmuyor olmasını istemez elbet..
büyüklük sende kalsın sen çağır bence de, mesafeni koruyarak iletişime geç

Kocan için son bir kez dene.
Ben kocam için kayınvalidemle 1 değil 10 defa barıştım ama aynı tas aynı hamam olduğunu görduğu için eşim, annesı barışmak ıstese bile eşim karşı çıkıyor :))

Olsun bi önden çıtlat
Onun hatrına olduğunu ama her zaman hatır diye diye çekmeyeceğini vurgula
Bilmem, ben bi toplumda merhaba demekle başlardım sanırım. Küt diye eve davet etmem, fazla hızlı bi başlangıç olurdu benim için

Yemege cagir ama sen asla evine gitme slim
O da kocanin hatrina yani
Ayrica esek kadar adamin kalkip gelininin dedikodusunu yapmasi kabul edilebilir gibi birsey degil canim, barismani hak etmiyor

Bence sizde kavga etmeye müsait bi yapıdasınız. Birşey söylense hemen bozulup kavga çıkarıyo gibisiniz. Bence siz o benim büyüğüm diyerek saygı göstermelisiniz.

Ben saygisizlik etmedigim halde saygisiz olduğumu iddia ederse gene cildiririm ki. Bunun kavga etmeye musait olmakla alakasi yok.
Gercekten konu aslinda yapi olarak uyusmamamiz.

Ben de boyle dusunuyorum iste.
Ama bir yandan da tekrar edecegini bildigim icin devamli basa sarmaktan korkuyorum.

En azindan bu da bir sonuc ama :)

En yakin ayni ortama girme ihtimalimiz yazin dugun var o ama ya

Yemege cagir ama sen asla evine gitme slim
O da kocanin hatrina yani
Ayrica esek kadar adamin kalkip gelininin dedikodusunu yapmasi kabul edilebilir gibi birsey degil canim, barismani hak etmiyor

Hak etmedigini biliyorum da esim uzuluyor iste. Hem madem uzuldugunun evini gormemesi oldugunu soyluyor. Gorsun iste. Ben gideceğime o gelsin diye dusundugum icin davet diyorum.

Babasi evini gormuyor diye mi uzuluyormus?
Eviniz muze mi topkapi sarayi mi ya ne sacma
Ah slim sen sadece cagir yemege ama isi abartip gene basa donme ihtimaliniz de var sanki o adam susmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…