• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp ile barissam mi?

Babasi evini gormuyor diye mi uzuluyormus?
Eviniz muze mi topkapi sarayi mi ya ne sacma
Ah slim sen sadece cagir yemege ama isi abartip gene basa donme ihtimaliniz de var sanki o adam susmaz

Hic gormedi ona uzuluyor :)
Evlendik, balayindan donduk, sonraki gidisimizde tartistim.
Hic gelmedi.

Hic gormedi ona uzuluyor :)
Evlendik, balayindan donduk, sonraki gidisimizde tartistim.
Hic gelmedi.
Aman ondan da eksik kalsin
Tovbe tovbe
Ya ev iste gorup nolacak?
Ben bu ev gormelere hastayim zaten
Agzimi bozmak istemiyorum ;)
Madem tek sorun o gosterme kiz evi, icinde patlasin, disarida gorusun de akli basina gelsin
Offf benim de sorunum var kple ama cozulmez o yuzden caba sarfetmiuorum

Aman ondan da eksik kalsin
Tovbe tovbe
Ya ev iste gorup nolacak?
Ben bu ev gormelere hastayim zaten
Agzimi bozmak istemiyorum :KK66:
Madem tek sorun o gosterme kiz evi, icinde patlasin, disarida gorusun de akli basina gelsin
Offf benim de sorunum var kple ama cozulmez o yuzden caba sarfetmiuorum

Esim benim icin o kadar sey yapmasa ya da bu kadar iyi bir es olmasa hayatta yapacagim sey degil de, esim var iste.

Bir anne ,baba evladının evini tabiki de görmek ister ne demek yok görmesin yok ondan da eksik kalsın,iyi olsun,kötü olsun bu o babanın hakkı..birde dikkatimi çeken şey yeni gelinken size ne dedi de kp o bir söyler ben beş diyorsunuz..susmak her daim en güzel cevaptır,siz haklı dahi olsanız kv olsa hadi bi yere kadar anlıycam da kp ile nasıl ağız dalaşına girebiliyorsunuz!kindar insan iyi yürekli olmakdan uzakdır bana göre,Allah ıslah etsin.

Bir anne ,baba evladının evini tabiki de görmek ister ne demek yok görmesin yok ondan da eksik kalsın,iyi olsun,kötü olsun bu o babanın hakkı..birde dikkatimi çeken şey yeni gelinken size ne dedi de kp o bir söyler ben beş diyorsunuz..susmak her daim en güzel cevaptır,siz haklı dahi olsanız kv olsa hadi bi yere kadar anlıycam da kp ile nasıl ağız dalaşına girebiliyorsunuz!kindar insan iyi yürekli olmakdan uzakdır bana göre,Allah ıslah etsin.

Iste ben de hep derim ki ben kaynanamla bile anlasirken kp ole anlasamiyorsam adam kimbilir nasil sorunlu :D gorumcelerimle, kayinlarimla falan da derdim yoktur.

Kindarlik konunun tam olarak neresinde var?

Allah tam olarak nereye islah edecek?

Buyutecek bir konu degil ama onlem almaydi.

Ben selam verdim, o vermedigimi iddia etti. Bana ders vermeye kalkti, saygi oyle olmaz bla bla dedim, uzatinca bayagi laf sayip kapiyi falan carpip ciktim. Esime daha sonra telefonda karin saygisiz, sen de ogretememissin deyince ipleri koparmisti. Ne slimin ne benim senin ogretecegin saygıyla isimiz yok diye.

Bu arada kp ile tekrar kavga edeceğimize garanti verebilirim. Yapi olarak cok musaitiz buna.

En basitinden gene der "slime tapiyorsun sen" diye... ben de durmam. O fiks tartisma sebebi. Ogrenemiyor cenesini tutmayi.

hımm.. aslında kavga çıkarmak için tetikteymiş..
belki ders almıştır.. yani eşinin sana yaptığına karşılık bir kerelik affedebilirsin..
mutlaka her ailede olan şeyler bunlar.. bir şekilde alttan alınca hallolabiliyor. mesela benim kardeşimin birisi de eşime çok saygısız bana da öyle. biz artık onu hiç hesaba almıyoruz. görümcemin biri de patavatsız. ben de onu duymamazlıktan geliyorum. siz de öyle yapabilirsiniz..

Iste ben de hep derim ki ben kaynanamla bile anlasirken kp ole anlasamiyorsam adam kimbilir nasil sorunlu :KK70: gorumcelerimle, kayinlarimla falan da derdim yoktur.

Kindarlik konunun tam olarak neresinde var?

Allah tam olarak nereye islah edecek?
Kendiniz söylüyorsunuz işde büyütülecek bir konu yokdu diye,siz eşinizin babasına nasıl çen çen konuşur sonrada kapı carpıp cıkarsınız ya ben bunu anlamıyorum cidden buyuk saygısızlık bana göre siz böyle davranmaya devam edin ..kindarlığınızda ortada size hakaret yok baska bır sey yok selamınızı görmemişde siz slm vermişsinizde ,bunun için degil kv,kp anneme ve babama dahi yapamam ben bu hareketi..ve cocuklarımda buyuklerıne boyle davranamaz herkes haddını bılecek..sizi işde bu saygısız noktanızı Allah ıslah etsin umarım beyniniz şimdi daha iyi algılamişdir anlatmak istediğimi.

Buyutecek bir konu degil ama onlem almaydi.

Ben selam verdim, o vermedigimi iddia etti. Bana ders vermeye kalkti, saygi oyle olmaz bla bla dedim, uzatinca bayagi laf sayip kapiyi falan carpip ciktim. Esime daha sonra telefonda karin saygisiz, sen de ogretememissin deyince ipleri koparmisti. Ne slimin ne benim senin ogretecegin saygıyla isimiz yok diye.

Bu arada kp ile tekrar kavga edeceğimize garanti verebilirim. Yapi olarak cok musaitiz buna.

En basitinden gene der "slime tapiyorsun sen" diye... ben de durmam. O fiks tartisma sebebi. Ogrenemiyor cenesini tutmayi.

Bunun için kayınpeder senden özür mü diledi? Ve bu sebepten kocan babasıyla görüşmeyi mi kesti?

Kendiniz söylüyorsunuz işde büyütülecek bir konu yokdu diye,siz eşinizin babasına nasıl çen çen konuşur sonrada kapı carpıp cıkarsınız ya ben bunu anlamıyorum cidden buyuk saygısızlık bana göre siz böyle davranmaya devam edin ..kindarlığınızda ortada size hakaret yok baska bır sey yok selamınızı görmemişde siz slm vermişsinizde ,bunun için degil kv,kp anneme ve babama dahi yapamam ben bu hareketi..ve cocuklarımda buyuklerıne boyle davranamaz herkes haddını bılecek..sizi işde bu saygısız noktanızı Allah ıslah etsin umarım beyniniz şimdi daha iyi algılamişdir anlatmak istediğimi.

Ben de, ileride olacak cocuklarim da olmamis bir seyi olmus gibi gosteren birine sirf yasi buyuk diye saygi duymak adina eziklik yapmayacaklar.
Bir de ovunuyorsunuz boyle seylerle.
Komik ya.
Lutfen daha fazla bir sey yazmayin ya da niye cevap gelmedi diye aglamayin.

Bunun için kayınpeder senden özür mü diledi? Ve bu sebepten kocan babasıyla görüşmeyi mi kesti?

Evet cunku amaci gereksiz erkeklik yapmaktı.
Oyle bir sey olmadigini fark edince de normal olarak ozur diledi.
Esim de babasiyla gereksiz saygi ogretmeye calistigi icin (ki bu beni ezmektir) gorusmedi.
Esimin o hareketi olmasi gereken.

Benim kaynanam haddini aşmıştı, bir kavgayla 1 seneden fazla görüşmedik, telefonla bile. Sonra ufaktan ufaktan bana selam yollamaya başladı, cevap vermedim. Telefona istedi arada yok dedim. Sonra eşime demişki ben wolfrogu çok özledim, yaptığıma çok pişmanım. Bilmiyorum dedim sence ne yapmalıyım? Eşim de benim için farketmez kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap dedi. Tamam dedim, evime geldi baya da sıcak davrandı. Sonra baş başa kalınca yaptıklarından pişman olduğunu, kendisini affetmemi istedi. Karşılıklı barıştık falan. Yalnız en ufak bir sorunda görüşmeyi yine kesecektim. Ondan sonra bir problem yaşamadık aksine şuan baya iyiyiz.

Ama herkesin kişilik yapısı farklı tabi, en iyisini siz bilirsiniz. Olmadı eşiniz için bir deneyin, baktınız yine sıkıntı çıkarıyor yine görüşmezsiniz.

Adamcağız özür de dilemiş bence 3 günlük dunya, değmez boyle şeyler için 7 ay küs kalmaya...
Birazcık uyumlu olmaya çalış canım sen de yani napalim adamın huyu boyle de 365 gün görüşecek değilsin sonuçta sene de olsun 30 kere görüştün onda da susmayi öğren he baba sen haklisin ben cahilim ben çocuğum büyüklük sende kalsın de geç ne olacak. Hem bak esin de senin arkanda ne güzel seni de seviyor, sen de boyle bir esin hatırına onun ailesini alttan al sonuçta onlar yaşlı. Yarin obur gün ecel gelir de adam senle küs gider o zaman en çok sen üzülürsün ben sana söyleyeyim...

bence şimdilik erteleyin, bebek doğduktan sonra yavaştan buzları eritin.
işte hastaneye gelir mesela görmeye, odanıza 5-10 dakika gelir.
sonra eve geçince siz davet edersiniz bir iki.
şimdiden gerek yok gibi, madem yeniden kavga edeceksiniz, en azından bu tek kurşununuzu o zaman kullanın, eşiniz de memnun olur.

Yoktan yere kavga çıktığına göre ya adam cok aksi ya sen cok fevri. Kimsenin kimseyi büyük diye çekmek zorunda olduğunu düşünmüyorum ama evlilik denen zimbirti bunlari gerektiriyor. Yok saymak çözüm degil dedigin gibi eşin arada kalıyor. Affedilmeyecek bi durum da yok özür dilemis ama keske gurur meselesi yapip milletle cekistirmeseymis özrünü kabul etmedi diye. Bazi insanlar dunya kendi etrafinda dönüyor saniyo ve oyle olmadigini görünce çocuk gibi ayaklarıni vuruyolar yere senin kayinpederin gibi yas 7de olsa 70 de olsa nato mermer nato kafa ona esinin seni cok sevip dinlemesi koymuş. Oyle bi adamin hatrina da ayda bir babasi olcak gudubetin yüzü cekilebilir bence :)

Ben de, ileride olacak cocuklarim da olmamis bir seyi olmus gibi gosteren birine sirf yasi buyuk diye saygi duymak adina eziklik yapmayacaklar.
Komik ya.

Esim de babasiyla gereksiz saygi ogretmeye calistigi icin (ki bu beni ezmektir) gorusmedi.
Büyükler büyüklüklerini bilmeli ve saygınlıklarını her koşulda korumalılar fakat bence sen bu düşünce tarzındayken hiç boşuna barışma girişiminde bulunma; çok samimiyim. Koskoca adamın hem de basit bir mesele yüzünden dilediği özrü kabul etmeyip, daha sonra ayağına gelmesi koşuluyla arayı düzeltmeye karar vermişsin. Ama bu sözümü hatırla; en geç üçüncü görüşmede başka bir sebepten tatsızlık yaşarsınız. Çünkü kelimenin tam manasıyla "ali kıran baş kesen" sin. Bence hiç kimseye öfkelenmeden, kızıp coşmadan kendine objektif bir gözle bak. Anladığım kadarıyla yeni evlisin; cicim ayları geçtiğinde eşin de bu durumdan sıkılabilir. Kimse mükemmel değil tıpkı senin de olmadığın gibi.

Komik ya.

Sizden cevap gelmedi diye mı aglayacagım sız kendınızı oldukca önemsiyorsunuz zannımca :) lakin tanımadığım alakam olmayan bırını hesaba dahi almam ben ,eleştiriye tahammülünüz yoksa konu acmassınız,haksızken haklısın canım cıcım dıyecek halimiz yok yani :)..siz sacmasapan düşüncelerinşzle devam edin..Allah gercek hayatta korusun böyle beyınlerden ,aman aman :) by

Benim kaynanam haddini aşmıştı, bir kavgayla 1 seneden fazla görüşmedik, telefonla bile. Sonra ufaktan ufaktan bana selam yollamaya başladı, cevap vermedim. Telefona istedi arada yok dedim. Sonra eşime demişki ben wolfrogu çok özledim, yaptığıma çok pişmanım. Bilmiyorum dedim sence ne yapmalıyım? Eşim de benim için farketmez kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap dedi. Tamam dedim, evime geldi baya da sıcak davrandı. Sonra baş başa kalınca yaptıklarından pişman olduğunu, kendisini affetmemi istedi. Karşılıklı barıştık falan. Yalnız en ufak bir sorunda görüşmeyi yine kesecektim. Ondan sonra bir problem yaşamadık aksine şuan baya iyiyiz.

Ama herkesin kişilik yapısı farklı tabi, en iyisini siz bilirsiniz. Olmadı eşiniz için bir deneyin, baktınız yine sıkıntı çıkarıyor yine görüşmezsiniz.

Derdim iyi olmak da degil benim.
Hani kv daha baska olabilir ama kp olunca arada kaldim.

Adamcağız özür de dilemiş bence 3 günlük dunya, değmez boyle şeyler için 7 ay küs kalmaya...
Birazcık uyumlu olmaya çalış canım sen de yani napalim adamın huyu boyle de 365 gün görüşecek değilsin sonuçta sene de olsun 30 kere görüştün onda da susmayi öğren he baba sen haklisin ben cahilim ben çocuğum büyüklük sende kalsın de geç ne olacak. Hem bak esin de senin arkanda ne güzel seni de seviyor, sen de boyle bir esin hatırına onun ailesini alttan al sonuçta onlar yaşlı. Yarin obur gün ecel gelir de adam senle küs gider o zaman en çok sen üzülürsün ben sana söyleyeyim...

Ben o zaman da uzulmem de esim x2 uzulur o zaman iste.
Muhtemelen cagiracagim.
Gelmezse kendi bilir.

bence şimdilik erteleyin, bebek doğduktan sonra yavaştan buzları eritin.
işte hastaneye gelir mesela görmeye, odanıza 5-10 dakika gelir.
sonra eve geçince siz davet edersiniz bir iki.
şimdiden gerek yok gibi, madem yeniden kavga edeceksiniz, en azından bu tek kurşununuzu o zaman kullanın, eşiniz de memnun olur.

Ortada bebek yokken ordan yurumek de garip oldu dusundum de :D
Acaba gercekten tek kursun mu var, bir sekilde esimle cozmem gerek bu meseleyi.

Yoktan yere kavga çıktığına göre ya adam cok aksi ya sen cok fevri. Kimsenin kimseyi büyük diye çekmek zorunda olduğunu düşünmüyorum ama evlilik denen zimbirti bunlari gerektiriyor. Yok saymak çözüm degil dedigin gibi eşin arada kalıyor. Affedilmeyecek bi durum da yok özür dilemis ama keske gurur meselesi yapip milletle cekistirmeseymis özrünü kabul etmedi diye. Bazi insanlar dunya kendi etrafinda dönüyor saniyo ve oyle olmadigini görünce çocuk gibi ayaklarıni vuruyolar yere senin kayinpederin gibi yas 7de olsa 70 de olsa nato mermer nato kafa ona esinin seni cok sevip dinlemesi koymuş. Oyle bi adamin hatrina da ayda bir babasi olcak gudubetin yüzü cekilebilir bence :)

Beni cok iyi anlamissin :)
Galiba davet edicem. Onumuzdeki ay yani :D

Büyükler büyüklüklerini bilmeli ve saygınlıklarını her koşulda korumalılar fakat bence sen bu düşünce tarzındayken hiç boşuna barışma girişiminde bulunma; çok samimiyim. Koskoca adamın hem de basit bir mesele yüzünden dilediği özrü kabul etmeyip, daha sonra ayağına gelmesi koşuluyla arayı düzeltmeye karar vermişsin. Ama bu sözümü hatırla; en geç üçüncü görüşmede başka bir sebepten tatsızlık yaşarsınız. Çünkü kelimenin tam manasıyla "ali kıran baş kesen" sin. Bence hiç kimseye öfkelenmeden, kızıp coşmadan kendine objektif bir gözle bak. Anladığım kadarıyla yeni evlisin; cicim ayları geçtiğinde eşin de bu durumdan sıkılabilir. Kimse mükemmel değil tıpkı senin de olmadığın gibi.

Cok da yeni evli sayilmam. 7 ay bitti.
Esim bu konudan sikilacaksa da babasindan sikilir diye dusunuyorum. Kv olsun gorumcelerim olsun hepsi beni hakli goruyor. Hatta dalga konusu oldu bu. Anlasamicaklarinla anlasiyorsun anlasabilceklerinle olmuyor diye. Benimle iyi olsun diye esimi kaynanami dovmuyorum :D

Davet edicem. Belki gelmez. O zaman baska cozum dusunurum.

Kavga sebebinizi okuyunca,sasırdım.
Hani size cok büyük bir haksızlık etse,iftira vs atsa,ne bileyim daha gerekli sebebler yani anlatabildim mi?
O zaman allaha havale et gec kenara,ne gör ne konus derdim ama
Yası bası gecmiş adam,bir dedigini duy iki dedigini duyma gereksiz konularda ne olur yani?
Hic konusulmayacak,yüzüne bakılmayacak sebebler degil ki.

İşte ben selam vermişdim,o vermedin dedi bende sicdim agzına,o bir söyledi ben 5 söyledim ohh,esimde beni tuttu,konusmuyor babasıyla ohh,bana tapıyor vsvsvs.

Az degilsiniz vesselam
Biraz saygı, sevgi,anlayıs,hosgörü,mütevazilik.....

Bu arada öfke probleminiz olabilir,bir dr görünün.

Kavga sebebinizi okuyunca,sasırdım.
Hani size cok büyük bir haksızlık etse,iftira vs atsa,ne bileyim daha gerekli sebebler yani anlatabildim mi?
O zaman allaha havale et gec kenara,ne gör ne konus derdim ama
Yası bası gecmiş adam,bir dedigini duy iki dedigini duyma gereksiz konularda ne olur yani?
Hic konusulmayacak,yüzüne bakılmayacak sebebler degil ki.

İşte ben selam vermişdim,o vermedin dedi bende sicdim agzına,o bir söyledi ben 5 söyledim ohh,esimde beni tuttu,konusmuyor babasıyla ohh,bana tapıyor vsvsvs.

Az degilsiniz vesselam
Biraz saygı, sevgi,anlayıs,hosgörü,mütevazilik.....

Bu arada öfke probleminiz olabilir,bir dr görünün.

Kp icin yasli demedim herhangi bir yerde.

Kimseyi tepeme cikarmak zorunda değilim. Bunun esimin ailesi olmasiyla alakali yok. Kendi babam da bana o sekilde davranamaz.

Ben bana tapiyor da demedim. Geri donup baktigimda gayet acik yazmışım, esimin babasi boyle soyluyor dedim. Esime de herhangi bir sekilde gorusme vs demedim, her zaman belirtirim esim hangi konuda kimin yaninda duracagini bilir uyarmama gerek yoktur.

Bu arada profilinizde egitim durumunuz lise yaziyor. Insanlara kulaktan dolma bilgilerle psikolojik/psikiyatrik teshis koymamalisiniz. (Bilginin dogrulugunu varsayiyorum, yanlissa da kahin degilim)

Kizlar gunaydin. Icinden cikamadigim bir konu var.
Bazen konularda falan yaziyorum belki gormussunuzdue kayinpederimle gorusmuyorum.

Benden ozur dilediginde kabul etmedim. Kavgamizin sebebi haddini asmasiydi. 6 ayi gecti. Bu arada ozrunu kabul etmeyince bir tur hirslanip kardesleriyle dedikodumu yapti. Her konuda hakli oldugum icin esim hep yanimda oldu ve babasiyla gorusmedi. Ama araya ameliyatlar falan girince gorusmeye basladilar, ben gorusmedim. Simdi ailesel baska olaylari da var ve her gun irtibattalar. Ortak hareket etmeleri gerekiyor.

Kp her konusmasinda beni soruyor, selam soyluyor vs. Sahit de oldum esim de soyledi.

Esimin ailesi klasik anadolu koylusu ailesi. Ataerkilligin en ust seviyesindeler. Kayinvalidemle de aram iyidir. Ama kp ile gorusmeyince onunla da gorusemiyorum haliyle. Zaten yakin oturmuyoruz ve 7 ayda evime 4 kere geldi sadece, onlarin de 3u temizlik yapmaya biri oturmayaydi. Zaten biri birakmadan-almadan bir yerlere gidip gelebilen bir kadin degil.

Simdi dusunuyorum da esim eminim ki üzülüyor. O uzuldugu tek seyin babasinin evine hic gelmemis olmasi oldugunu iddia etse de fazlasi oldugunu dusunuyorum. E yarin bir gun cocugum oldugunda gormek istediginde cildiricam. E sonucta esimin babasi.

Eee eee eee derken bir aksam yemege cagirsam mi? Sundan da eminim ben kp ile yine kavga ederim ve esim yine yanimda olur. Mesafe koruyamama sorunum olmaz cunku yakin oturmuyoruz ve yuksek katta oturuyorum kp cikamaz. Guc bela senede 1 gelirse gelir. Barisirsak 10 15 gunde bir de biz gideriz iste fazlasi olmaz.

Esimden bana bu yonde bir talep yok. Ama esime bunu borclu hissediyorum. Zamaninda benim ailem esimi bayagi bayagi gommustu ve simdi ben ailemle mutluyum diye olmamis gibi davraniyor ve mesafe koymuyor. Dusunuyorum ve sonucta esim de boyle olsun istemezdi. Arada kayniyor gibime geliyor.

Sunu da belirteyim kayinpederle kavga ettigimde (ilk kavgamiz değil bu) aglayip çekilmiyorum. O bir soylerse ben bes soyluyorum ve sonucta iki kat uzulen esim oluyor. Ne babasina ne bana olan bir sey olmuyor.

Iyi olmaktan bahsetmiyorum da en azindan bir aksam yemege cagirayim, ben gidecegime o gelsin diyorum.

Siz olsaniz napardiniz?

Barışın en basit şöyle düşünürsek biz ölümlü dünya Allah gecinden versin ölse etse ki ölümlüyüz bu sefer siz ister istemez kötü his edeceksiniz saygınız mesafeniz olsun yeterlii iyi yureklisiniz belli ki :))

Back
X