- 30 Ekim 2015
- 108
- 34
- 48
- Konu Sahibi Minikkelebegim15
-
abimde askere gidecegi icin oncesinde konusulmak istendiAskerden geldikten sonra bu işlere girişseydiniz en azından es adayının tavrını da görürdün, gerçi hala görebilirsin bir telefonla da halledebilir demekki sözünü geçiremiyo, geçirememë nedeni maddi bağımlılık olabilir ki sanırım öyle
abimde askere gidecegi icin oncesinde konusulmak istendi
Sorun bizim odeyecek olmamiz degil kredi cekip araba alacak 50 bine faiziyle ne kadar olacak bize ev alirken o arabayi satacak bileziklerimi alacak dugunden 6 ay sonrada ayrica kredi cekip ev alacakmisiz .. ben bu sekilde kendim alirm zaten neden bileziklerimi verip ayrica dunya kadar faizle kredi odeyeym kiOnce kayinpedere bir dugun yapin o hevesini alsin sonra siz rahat rahat yapin dugununuzu. Kredi konusunda zaten size ev aliniyorsa sizin odemeniz bana anormal gelmedi.
Bnde bi anlasam .. annem ile abimde konustular ama adam gecistiriyo o salonuda sevrr diyo ben tekrar tadilat yaptririm diyip dalga geciyo babam sagolsun bizim yanmzda ayri konusuo adama sen ona bakma biz ikimz hallederz diyoSenin ailen nerede,niye meydani bu kadar bos biraktilar?Sen gelinsin niye bu konularda sen muhatap oluyorsun?
Sorun bizim odeyecek olmamiz degil kredi cekip araba alacak 50 bine faiziyle ne kadar olacak bize ev alirken o arabayi satacak bileziklerimi alacak dugunden 6 ay sonrada ayrica kredi cekip ev alacakmisiz .. ben bu sekilde kendim alirm zaten neden bileziklerimi verip ayrica dunya kadar faizle kredi odeyeym ki
şöyle anlatiyim . bize ev almak istiyomus bizim evlenmemze 11 ay var bi kac aya kadar kredi cekip 50 binlik araba alacak biz evlendigimzde satacak benim dugunfe takilan takilarimi da alacak birde ev kredisi cektirwcek bize dugune yakin . o kadar borcuda biz odeyecgz . esyalarimizi hersyimizide kendimiz alacagz. sozde bize ev aliyo iste . mantiksiz bisey zaten anlayamanz norml..ikinciye açıklamışsınız ama ben hala araba ev kredi bilezikler alakasını kuramadım..
nişanlınıza kesin bir dille o salonu istemediğinizi söyleyin..
Hayir takidan odenecek salon parasi . ayrica elinlik esyaya karismam derken ben karar vermem soyle olsun boyle olsun siz seersinz demek istiyo yani gelinligime karisirmis orasi olmazsaKarisik yazmışsınız kredi araba ev olayını anlamadım. Eşyaları düğün salonu gelinlik paralarını kp mi ödeyecek yani senin aileden para cikmayacaksa bunlar için istediğini yapsın
Öyle saçma şey mi olurmuş satmak için krediyle araba alıp bi ton faiz ödemenin anlamı ne ki? Amaç araba almış olmak bence. Bu arada da da olan sizin takılara olacak. Üstüne bir kredi daha ödeyeceksiniz. Kesinlikle kabul etmemelisiniz böyle bir şeyi.Sacma bi durum zaten bizim evlenmr şöyle anlatiyim . bize ev almak istiyomus bizim evlenmemze 11 ay var bi kac aya kadar kredi cekip 50 binlik araba alacak biz evlendigimzde satacak benim dugunfe takilan takilarimi da alacak birde ev kredisi cektirwcek bize dugune yakin . o kadar borcuda biz odeyecgz . esyalarimizi hersyimizide kendimiz alacagz. sozde bize ev aliyo iste . mantiksiz bisey zaten anlayamanz norml..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?