kp 'in amacı beni delirtmek sanırım ..

Minikkelebegim15

Sarı PAPATYAM
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
108
34
48
İyi aksamlar .. uzun zamandır takip ediyorum konu açmak bugüne kısmetmiş .. nişanlıyım kısmetse yaza düğünümüz olacak . Ama kayınpederim hiç birşeye karışmama izin vermiyo . tarihe kendi karar veriyo bize hiç sorulmuyo düğün yemekli olsun istemiyorum ısrarla yemekli diyo hadi tamam yemekli olsun ama bari salona karışma .tutturdu bi ahtım var o salon olacak bizden habersiz gidip salonla anlaşmıs o salon olacakmis orasi olursa servis tutmak zorunda kalmicakmis taki paralri cebimize kalcakmis simdi kredi cekip 50 bine araba alacakmış eee zaten benim bileziklerimde varmış düğünden 6 ay sonra kredi cekecekmisz bize ev alackmış yani hem düğünde n herşeyi istiyo hem evlendikten sonra araba kredisni ve ev icin cektigimz krediyide bizim odememizi istiyo ben mantıkli düşünüyorum diyo mantık bunun neresinde hala çözemiyorum .. düğün yerine karışmazsam gelinligime esyalarima hic biseyime karışmayacakms bu ne ya bide karış istersen .. konusuyorum anlatiyorum anlamiyo salonu begenmedim begenmemkten öte bana kalkıp emrivaki yapmasna bizden habersiz gidip anlaşmış olmasını hazmedemiyorum .. nişanlm askerde o bu sebeple şu anda bisey yapamıyo geldiğinde herşeyi halledecgni söylüyo . Lütfen bisey söyleyin böylr davranmalrı normal mi ? Ben artık kafayı yiyecegm bunları düşünmekten ..

Karisik yazmışsınız kredi araba ev olayını anlamadım. Eşyaları düğün salonu gelinlik paralarını kp mi ödeyecek yani senin aileden para cikmayacaksa bunlar için istediğini yapsın

Once kayinpedere bir dugun yapin o hevesini alsin sonra siz rahat rahat yapin dugununuzu. Kredi konusunda zaten size ev aliniyorsa sizin odemeniz bana anormal gelmedi.
Sorun bizim odeyecek olmamiz degil kredi cekip araba alacak 50 bine faiziyle ne kadar olacak bize ev alirken o arabayi satacak bileziklerimi alacak dugunden 6 ay sonrada ayrica kredi cekip ev alacakmisiz .. ben bu sekilde kendim alirm zaten neden bileziklerimi verip ayrica dunya kadar faizle kredi odeyeym ki

Senin ailen nerede,niye meydani bu kadar bos biraktilar?Sen gelinsin niye bu konularda sen muhatap oluyorsun?
Bnde bi anlasam .. annem ile abimde konustular ama adam gecistiriyo o salonuda sevrr diyo ben tekrar tadilat yaptririm diyip dalga geciyo babam sagolsun bizim yanmzda ayri konusuo adama sen ona bakma biz ikimz hallederz diyo

Konustu kavga ettiler sonra kp bni aradi nisanlini ara biz babanla halledecgz sen karisma ben onunla konusamyrm kavga ediyo benimle dedi . garip bi insan

Evlenen kp galiba bu ne ya okurken içim bayılı Allah sabır versin ama bu adam hayatın boyunca herşeye karışır nişanlılık tanışma evresi, hem ailesini hem evleneceğin kişiyi, iyi düşün bence.

ikinciye açıklamışsınız ama ben hala araba ev kredi bilezikler alakasını kuramadım..
nişanlınıza kesin bir dille o salonu istemediğinizi söyleyin..

Bunun meali,
Kp araba almak istiyor kendine. Krediyi sizin takilarla kapatmayi planlıyor.
6 ay sonrada nisanlin kredi cekip ev istiyosa alsin istemiyosa almasin. Cunku bu durumda Krediyle araba alip satmak aptalliktan oteye gitmez.
Dugunden sonra zaten herkes yoluna, siz evi kredi ceker kendiniz alirsiniz kafasinda :)

Sacma bi durum zaten bizim evlenmr
ikinciye açıklamışsınız ama ben hala araba ev kredi bilezikler alakasını kuramadım..
nişanlınıza kesin bir dille o salonu istemediğinizi söyleyin..
şöyle anlatiyim . bize ev almak istiyomus bizim evlenmemze 11 ay var bi kac aya kadar kredi cekip 50 binlik araba alacak biz evlendigimzde satacak benim dugunfe takilan takilarimi da alacak birde ev kredisi cektirwcek bize dugune yakin . o kadar borcuda biz odeyecgz . esyalarimizi hersyimizide kendimiz alacagz. sozde bize ev aliyo iste . mantiksiz bisey zaten anlayamanz norml..

1. Bakin yasadiginiz bu evre tum hayatinizi etkileyecek karari verdiginiz evredir..yasiniz,kac bilmiyorum fakat sert bi sekilde rest cekmelisiniz.. nisanlinizin askerde olmasi hicbir seyi degistirmez,kararli bi uslupla baba karisma demesi yeterli..
  2. Simdi bir kosede herseye kendi karar veren ,tum egosunu sizin iyiliginiz,icin maskesi altinda uzerinizde deneyen bi kayinbaba,diger yanda askerdeyim bisey yapamiyorum diyen es,adayi..gozlemleyin,yarin cocuklarinizin gelecegine bile mudahil olan bi kp kv istemiyorsaniz nisanlinizin tutumunu gozlemleyin,ayrilik karari almaniz gerekirse korkmayin,siz de ana baba cocugusunuz ,elalem babasini uzmemek icin sizi uzebiliyorsa siz de onu uzersiniz..hakkinizda en hayirlisi olsun

Karisik yazmışsınız kredi araba ev olayını anlamadım. Eşyaları düğün salonu gelinlik paralarını kp mi ödeyecek yani senin aileden para cikmayacaksa bunlar için istediğini yapsın
Hayir takidan odenecek salon parasi . ayrica elinlik esyaya karismam derken ben karar vermem soyle olsun boyle olsun siz seersinz demek istiyo yani gelinligime karisirmis orasi olmazsa

Öyle saçma şey mi olurmuş satmak için krediyle araba alıp bi ton faiz ödemenin anlamı ne ki? Amaç araba almış olmak bence. Bu arada da da olan sizin takılara olacak. Üstüne bir kredi daha ödeyeceksiniz. Kesinlikle kabul etmemelisiniz böyle bir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…