kp 'in amacı beni delirtmek sanırım ..

Hayir takidan odenecek salon parasi . ayrica elinlik esyaya karismam derken ben karar vermem soyle olsun boyle olsun siz seersinz demek istiyo yani gelinligime karisirmis orasi olmazsa
Ay aman lutfeder pasam..zaten karisamazsin efendi atini bi geri bagla diyecek biri yok mu bu densize yaa ..ayyy icim sisti sinirden

Hayir o degil de nasil erkek böyle ya.Kayinpeder her seyin icinde mi olurmus!Gelinlikle esyalara karismayacakmis Allah razi olsun!Kayinvalidem yapiyor deseniz anlarim da kocaman adamin ne isi olur böyle işlerle...Ailenize durumun ciddiyetini anlatin.El koymazsaniz nisani atiyorum deyin.Babaniz da elin adamini tutmayi birakip sizin yaninizda olsun...

Zaten 4 ay sonra geldiginde hersey ayni olursa tabikide bu sejilde devam edemem .. akrabalr arasi cok kiskanclik var yani onlar yemekli yapiyo bizde yapacagz onlarin gelini karismadi sende karisma gibi acik acik soylemiyolar ama hep onlardan ornek veriyolr eger izin verirsem hayatim boyunca herseyime karisacaklar . dogum yapacagm zamana bile .. nisanlim ilk baslarda hic sesini cikarmadi , yani genel olarakta hep ailesinin isteklrri uzerine yasamis calisip onlara vermis hep. Onlar biseye yanlis dediyse hep o yanlisi benimsemis yani hakli olsa bile hep onlara hak vermis buda beni korkutuyo . kavga etti son zamanlrda benim baskilarima dayanmyip ama babasinin ole bi karekteri varki hep o hakli o ne derse herkes onu yapmak zorunda..

evet burasi baya sacma.. o neden aliyor oluyor anlamadim siz ödoiceksniz.. siz ve nisanlinizin diyebilir zaten biz ödicez ne zaman istersek ozaman aliriz .. o adama neymis?? dugun takilarini kendisimi alcak? dügüne masraf kendisimi ediyor?

Düşman başına böyle kp
bence evlenmeyi ertele ,kp kaynanayı kaçırmış mı ki ?

Isin zor kuzum,sen de farkindasin aslinda nisanlinin istedigin tepkileri vermeyeceginin de hani babasiyla tartismasi bile senin icin bi kademe gibi.. sakin korkma geri adim atmaktan,napayim.oyle yetismis deyip icine atma,ev de yuva da dugun de senin..nisanlin gobek bagini ailesinden kesemiyorsa onun sorunu,kac yasina gelmis adam boyle yetistim ne yapayim deyip de susamaz,koruyacak seni,kiyas yapmalarina izin vermeyecek..bunlari beceremiyirsa sal gitsin,sonsuza kadar bekar kalirim da yuvasini kurarken babasini anasini sulalesini karistiran adama koca demem kardesim,sen degerlisin bunu unutma

Abimle konustum o gidip konusacak ama korkuyorum iste kp inatci abim sinirli orda abimle inatlasirsa abim zaten yuzukleri firlatr bi daha da kesinlikle firsat vermez . yani nisanlm 4 ay snra gercekten herseyi halledbilckmi ona gore davranmak istiyorum ama emin olamiyorum . babami karistirrmak istemiyorum sahsen babama yarin dugun yapalim deseler olur yapalim der..

Zaten ıst medigim bisey olacaksa hic olmasin benim icin daha iyi yillarca icimde kalip bana kafayi yedrtecdgine bitsin dusuncesindeyim ama zor iste o kadr mucadele edip tamam bitsin demek .. zaten nisanlima bu is bitti dedikten sonra babasyla boyle tartismaya basladi ama ne kadar surer boyle bilmiyorum duzelirmi duzelmezmi emin olamayorum ne yazikki . aslinda aile yasantimiz hayatlarimiz o kadar farkliki boyle oldugunu bilseydim hic bulasmazdim ..

Uzun uzadıya konuşmaya gerek yok edilgen bir adamla evlilik yolundasın, edilgen adam dominant aile ikilisi kadını kanser eder diyeceğim budur
Bu tarz adamlarin boyle yetistim kisvesi cildiriyor beni..arkadasim iste yetistirildigin tutum yanlis ,cirkin, ezik,en azindan bu yastan sonra ananin eteginin altindan cik da etken olsana..yooook herkes boyle ben hiiiic yormayayim kendimi ,karim ceksin ,nasilsa gelenekciyiz biz maskesini de taktim demek varken ?

Uzun uzadıya konuşmaya gerek yok edilgen bir adamla evlilik yolundasın, edilgen adam dominant aile ikilisi kadını kanser eder diyeceğim budur
Zaten rahatsizligim var yani sinirlendigimde strese girdigimde bayiliyorum simdiden psklojik tedavi gormeye basladim bile bu olaylar yuzunden rahatszlgm cok farkli bi boyuta gecti boyle giderse sanrm cidden kafayi yerim

En sevmediğim şeylerden biri her şeye burnunu sokan erkek. Tamam kadının da her şeye karışanı çekilmiyor ama koskoca adamların her ota karışması ayrı bir itici.
Kolay gelsin sana bu kple canım. Bence iş çığrından çıkmadan seviyeli bir şekilde rahatsızlığını açık açık dile getir, yoksa bu karışma olayı alışkanlık halini alır.

sen bu adamla evlenmek istedigine eminmisin malesef bizim kultirumuzde sadece sevdigin adamla evlenmiyorsun ayni zamamda ailesi ile evleniyorsun bunu unutma

Zaten rahatsizligim var yani sinirlendigimde strese girdigimde bayiliyorum simdiden psklojik tedavi gormeye basladim bile bu olaylar yuzunden rahatszlgm cok farkli bi boyuta gecti boyle giderse sanrm cidden kafayi yerim
Ne,gerek var ?bulunmaz burda kumasi mi bu herifler ?annen baban gozunun icine baksin elin pisirik ogluyla dangoz babasi seni hastanelik etsin ? Ya allah askina yavrum aklinizi basiniza devsirin ya

K

O zaman kızda dice ki bende böyle yetiştim kardeşim,sinir oluyorum bu duruma kendin siniksen sinik birini bul sinik sinik yaşayın sinek gibi, ama güzeli öyle ki karakterli bir kızı sevmişsin dimi, o zaman az kıza benze adam ol

Son düzenleme:
Farkındasın demi daha onlarin aileye girmeden bu adam seni bi denli rahatsız ediyor, bu denli karışıyor hayatına. Ya girdikten sonra ne olacak ?
Söyleyeyim en fazla 2 sene sonra bosanacaksin.
Hic bi zaman mutlu oalamaycgmin farkindayim ama neden hala boyleyim bilmjyorum . annesi ve ananesi bizi sozde birbirmze baglamk icin buyu bile yaptrmislar evimde buldum . Ailme bile hakssiz oldklarnda bu kadar tahammulum yokken onlara neden hala susuyorum anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…