- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Minikkelebegim15
-
Hic bi zaman mutlu oalamaycgmin farkindayim ama neden hala boyleyim bilmjyorum . annesi ve ananesi bizi sozde birbirmze baglamk icin buyu bile yaptrmislar evimde buldum . Ailme bile hakssiz oldklarnda bu kadar tahammulum yokken onlara neden hala susuyorum anlamiyorum
buyuyu bi kac hocaya sorarak nasil kurtulmam gerektgni.ogrendim ve o sekilfe yapmam gerekni yaptim ama etkisi bozuldumu bozulmadimi hic bir fikrim yokNe büyüsü yahu, hayır Velev ki böyle olduğuna inanıyosun sen de git büyüyü bozdur ayrılamıyorum ne, saçmalama
buyuyu bi kac hocaya sorarak nasil kurtulmam gerektgni.ogrendim ve o sekilfe yapmam gerekni yaptim ama etkisi bozuldumu bozulmadimi hic bir fikrim yok
Buyu mu ?
Allah korusun arkadaşım ne diyorsun sen ? Hala nasıl devam ediyorsun ? Nas felak oku bolca ve bitir. Büyü var herşeye karisma var ve pasifde bir damat var. Lutfen ayrıl. Ben çok iyi anlıyorum seni yapamiyorsun, uzuluyorsun , kiyamiyorsun belki ama inan dışarıdan o kadar belli ki sonunun olmadığı.
Farklı bi açıdan bakın derimm. Çok özenıyor olamaz mıı heveslenıyor olamaz mıı? Benm kp dugun davetıyemi bastrmış gelmiş. Hala içimde uktedir yanii begenmek isterdım. Hem en kalıtelısını hem de en pahalısını secmiş ben olsam kesın daha uygun secerdım ve kendım secmeyı isterdim. Onada kızamıyorum çünkü acaaayip heyecanlıydı.
Bence oglu burda olmadıgından onun eksıklıgini aratmamak için bi damat babası olarak herseyle fazlasıyla ilgilenmiş hatta abartmış bile olabılır. Gözündeki o sevinci ışıgı görüyorsanız hoş görün derim.
Nişnlınız olsaydı durum böyle olmazdı bırazda sebep bu.
Tabikide 4 ay snra hersey ayni olursa bitecek ama ben gormek istiyorum ne olacagni . bittiginde de boyle buyu falan yaparlarmi korkuyorum uzaktan da akrabayiz zaten keske hic baslamasydim bu ise diyorum ama kismet isteNisanliniz etkisiz eleman belli
4 ay sonra döndüğünde değiştirir bunları diyorsunuz ama bunu bi telefonuyla yapamayan adam 4 ay sonra hiç yapamaz
Ailenizi devreye sokun
Tek tek tek anlatın isteklerinizi
Bunlar varsa varım yoksa yokum
Ailene karşı benim yanımda değilsen ben de senin yanında değilim demelisiniz nisanliniza
Eger böyle biri olmazsanız evlendikten sonra çocuk yaparken o çocuğu digururken dahi her şeye karisirlar
Keske oyle olsaydi ama degil .. cocuk degilim sonucta adam hem nerden kisablrm diye dusunuyo gidip en berbat salonu tutyo bunlar onemli degil ama hem istemdm hem bes para etmrz bi salona gidip 4 bim de vermem 1000 tlde vermem madem paradan kisiyoruz ki burdaki tek amac tum takilarmi eksiksiz almak gider sadce nikah kyarim olur biter . birde herseyin en iyisini ben bilirim herkes bana uymak zorunda kafasi varsa o zmn o is karisirFarklı bi açıdan bakın derimm. Çok özenıyor olamaz mıı heveslenıyor olamaz mıı? Benm kp dugun davetıyemi bastrmış gelmiş. Hala içimde uktedir yanii begenmek isterdım. Hem en kalıtelısını hem de en pahalısını secmiş ben olsam kesın daha uygun secerdım ve kendım secmeyı isterdim. Onada kızamıyorum çünkü acaaayip heyecanlıydı.
Bence oglu burda olmadıgından onun eksıklıgini aratmamak için bi damat babası olarak herseyle fazlasıyla ilgilenmiş hatta abartmış bile olabılır. Gözündeki o sevinci ışıgı görüyorsanız hoş görün derim.
Nişnlınız olsaydı durum böyle olmazdı bırazda sebep bu.
gerçekten size şaşıyorum parayı veren düdğü çalar... biraz merhamet ya..İyi aksamlar .. uzun zamandır takip ediyorum konu açmak bugüne kısmetmiş .. nişanlıyım kısmetse yaza düğünümüz olacak . Ama kayınpederim hiç birşeye karışmama izin vermiyo . tarihe kendi karar veriyo bize hiç sorulmuyo düğün yemekli olsun istemiyorum ısrarla yemekli diyo hadi tamam yemekli olsun ama bari salona karışma .tutturdu bi ahtım var o salon olacak bizden habersiz gidip salonla anlaşmıs o salon olacakmis orasi olursa servis tutmak zorunda kalmicakmis taki paralri cebimize kalcakmis simdi kredi cekip 50 bine araba alacakmış eee zaten benim bileziklerimde varmış düğünden 6 ay sonra kredi cekecekmisz bize ev alackmış yani hem düğünde n herşeyi istiyo hem evlendikten sonra araba kredisni ve ev icin cektigimz krediyide bizim odememizi istiyo ben mantıkli düşünüyorum diyo mantık bunun neresinde hala çözemiyorum .. düğün yerine karışmazsam gelinligime esyalarima hic biseyime karışmayacakms bu ne ya bide karış istersen .. konusuyorum anlatiyorum anlamiyo salonu begenmedim begenmemkten öte bana kalkıp emrivaki yapmasna bizden habersiz gidip anlaşmış olmasını hazmedemiyorum .. nişanlm askerde o bu sebeple şu anda bisey yapamıyo geldiğinde herşeyi halledecgni söylüyo . Lütfen bisey söyleyin böylr davranmalrı normal mi ? Ben artık kafayı yiyecegm bunları düşünmekten ..
Haklisinz sanirim ..Bu insanlara karşı susuyorum dediğine göre...
Bence siz konusmalari iyice bi gozden gecirin oyle yorum yapin yorum yapmak icin konusmayin .. zaten hrrseyimuzu biz yapacagz salon parasida takilardan odenecek onlar sadece maddi olarak taki.takacaklar yok onuda siz yapin derseniz takilarida kendim alip veirim takarlar .gerçekten size şaşıyorum parayı veren düdğü çalar... biraz merhamet ya..
adam sana düğün yapıyo sen yer beğenmiosun.. madem öyle üstüne parayı ekle cebinden daha iyi yerde yapmayı dene.. arkadaşlar bu kadar vicdanaız olmayın size aile kurmakta destek çıkan insanları bu kadar ezmeyin ha şikayetçiain madem kabul etme kendin yap bütün masrafları... okudukça şaşıyorum gelin adaylarının zihniyetine..
insan ister istemez geriliyo ama surwkli dualarmi okuyorum .Büyüye falan çok sarıpta iyice kendini germe ayrıca, dualarını oku maneviyatını eline al az da cazgırlık ihtiyacın olanlar bunlar
Olmaz zira karisinin gozunde adam olmaktansa anasinin gozunde adam olmayi yegler..ezikce,gobek bagiyla,sinikce..O zaman kızda dice ki bende böyle yetiştim kardeşim,sinir oluyorum bu duruma kendin siniksen sinik birini bul sinik sinik yaşayın sinek gibi, ama güzeli öyle ki karakterli bir kızı sevmişsin dimi, o zaman az kıza benze adam ol
Ama zaten.bizde ole yapacagiz .. yani onlardan hic bi beklentimiz yok .Her zaman diyorum ailelerden maddi beklenti içine girmeyeceksin hicbirseyede karistirmayacaksin. Öyle yaptık ve cok mutluyuz. Belki dört dörtlük olmadı belki borca girdik ama hicbirseyi yipratmadik ailelere yüz göz olmadık ve sorunda yaşamadık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?