• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kp in evinde kalan eşyalar

sefaljin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
165
64
298
Merhaba,

yaklaşık 1 senedir kv ile kp ayrı yaşıyorlar. eşim de kp ile görüşmüyor arada geçen bazı tatsızlıklardan dolayı. ve görüşmeyi de pek düşünmüyor.

benim ilk kızımın küçük kıyafetlerini ve başka kullanmadığımız şeyleri biz onların evinde yer var diye oraya koymuştuk. ihtiyaç halinde alacaktık. şu anda ihtiyaç hasıl oldu, yeniden hamileyim ve inşallah o da kız.

hal böyle olunca eşim o eşyalarımızı almak istemiyor, ikna edemiyorum. bir sürü tertemiz yepyeni kıyafet, hepsini yeniden mi alacağım??

bu durum çok canımı sıkıyor gerçekten.. ne yapacağımı da bilemiyorum..

Maddi imkanınız müsaitse almayın, eşinizi mutsuz etmektense yenisini alırsınız.
Maddi imkanınız müsaitse almayın, eşinizi mutsuz etmektense yenisini alırsınız.

zaten baskı kurup çok fazla ısrar edemiyorum, etmek istemiyorum.. ama orada kalan kıyafetler aklıma geldikçe de içim acıyor. en az 2 yıl idare edecek kadar bebek malzemesi vardı, tabi beşik malzemeleri de kaldı..

Bazı eşler çok inat!
Gerçekten bu gördüğüm 2. inat konusu.
Biri hastaneye göndermez diğeri eşya aldırmaya izin vermez.
Taksiyle hepsini siz kendiniz taşıyabilirdiniz oysa...

zaten baskı kurup çok fazla ısrar edemiyorum, etmek istemiyorum.. ama orada kalan kıyafetler aklıma geldikçe de içim acıyor. en az 2 yıl idare edecek kadar bebek malzemesi vardı, tabi beşik malzemeleri de kaldı..
Anıları da vardır elbette ama biraz daha bekleseniz belki zamanla ikna olur

Yanınıza 2 yakınınızı alın gidin siz alın siz gidince kayınpederiniz kavga falan çıkarır mı.

Bazı eşler çok inat!
Gerçekten bu gördüğüm 2. inat konusu.
Biri hastaneye göndermez diğeri eşya aldırmaya izin vermez.
Taksiyle hepsini siz kendiniz taşıyabilirdiniz oysa...

farklı şehirlerdeyiz, izin verme değil tam olarak da o istemezken diyeyim, ben de yalnız gidip almak istemiyorum

Kendi mi gitmek istemiyor ? Siz gidip alin bi akrabanizla

Yanınıza 2 yakınınızı alın gidin siz alın siz gidince kayınpederiniz kavga falan çıkarır mı.

çok dengeli bir insan değil ne yazık ki, ne tepki vereceğini kestiremiyorum. hiç bir zaman çok yakın olmadık zaten

Merhaba,

yaklaşık 1 senedir kv ile kp ayrı yaşıyorlar. eşim de kp ile görüşmüyor arada geçen bazı tatsızlıklardan dolayı. ve görüşmeyi de pek düşünmüyor.

benim ilk kızımın küçük kıyafetlerini ve başka kullanmadığımız şeyleri biz onların evinde yer var diye oraya koymuştuk. ihtiyaç halinde alacaktık. şu anda ihtiyaç hasıl oldu, yeniden hamileyim ve inşallah o da kız.

hal böyle olunca eşim o eşyalarımızı almak istemiyor, ikna edemiyorum. bir sürü tertemiz yepyeni kıyafet, hepsini yeniden mi alacağım??

küslükle eşyaların ne alakası var.
emanet bırakmışssınız.
almanız çok doğal.
kp sorun çıkarır mı ?
çıkarmaz heralde:))
bebek kıyafetleriyle bir derdi olmasa gerek onun da.
bir yakınınız aracılık etsin durumu izah etsin gidin alın.

Merhaba,

Hiç gitmem hamile hamile...
Alsın yenilerini...

küslükle eşyaların ne alakası var.
emanet bırakmışssınız.
almanız çok doğal.
kp sorun çıkarır mı ?
çıkarmaz heralde:))
bebek kıyafetleriyle bir derdi olmasa gerek onun da.
bir yakınınız aracılık etsin durumu izah etsin gidin alın.

bebek kıyafetleriyle bir işi olmaz muhtemelen :) ben de onu anlatmaya çalışıyorum eşime, ne şamın şekeri ne arabın yüzü diyor. biz ondan bir şey beklemiyoruz ki kendi malımızı almaya gidiyoruz diyorum. henüz ikna olmadı :(

bebek kıyafetleriyle bir işi olmaz muhtemelen :) ben de onu anlatmaya çalışıyorum eşime, ne şamın şekeri ne arabın yüzü diyor. biz ondan bir şey beklemiyoruz ki kendi malımızı almaya gidiyoruz diyorum. henüz ikna olmadı :KK43:
eşyaların hatırası var onları kullanmak istiyorum deyin.
bir yakınınız eşlik etsin alın.
sanmam sorun çıksın.
akli dengesi bozuk mu bu adamın?
ne bileyim saldırır filan diye mi korkuyo eşin?

Bu kadar istemiyorsa bosverin . Ilerleyen zamanlarda belki fikri degisir

haklısınız, düşünüp düşünüp canımı sıkıyorum sadece.. hepsini birine vermişim gibi düşünsem rahatlarım belki :) ihtiyaç sahibi birine vermiş olsaydım zamanında bu kadar üzülmezdim..

eşyaların hatırası var onları kullanmak istiyorum deyin.
bir yakınınız eşlik etsin alın.
sanmam sorun çıksın.
akli dengesi bozuk mu bu adamın?
ne bileyim saldırır filan diye mi korkuyo eşin?

hatırası da var.. e ihtiyacım da var. bir de niye orda kalsın boş boş.. yok saldırmaz (inşallah yani), sadece arkamdan bol bol konuşur, bire bin katar anlatır..

büyük bir bebek magazasına götür alacaklarının fiyatlarını şöyle üst üste koy belki durmunuz iyidir ama genede fazla masraf gibi göster belki birilerine aldırmaya ikna olur,
zamnınızda daralıyor cunku

Haklısınız, insan yep yeni şeyler varken neden yeniden masraf yapayım diye düşünür.
Ben olsam ben de aynı fikirde olurdum.

Ancak, eşim yenilerini almayı göze alıyorsa, zaten bu noktada da diretmezdim.
O zaman siz de yeni alışveriş listenizi yapıp yenilerini alın.
Eşinizle sorun yaşamaktansa bırakın giden eşya olsun diyelim...

Hamile halinizle de kendiniz sakın gidip almayın bence.
Gerek yok gereksiz tatsızlıklar yaşamaya, hele ki hamile iken.
Şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim.

Back
X