- 24 Eylül 2018
- 647
- 911
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de oraya takildim. Eşi hic bez değiştirmemiş heralde. Yani ben ne kadar sorumluysam çocuğumun bakımından babası da aynı derecede sorumludur. Bezi banyosu giyinmesi yemesi her şeyi eşim de yapar. Eşini potansiyel sapık görmek zaten hastalıklı bir düşünce.
Nasıl yaBir de bunlar türedi, benim çevremde de var.
Adamın kızı var, diyor ne münasebet yanımda değişilsin bezi ya da göreyim, o karşı cins!
Lan hıyar, sen evladının cinsini görebilecek kadar sapıksan zaten, git kendini ihbar et önce, sonra gel millete ahkam kes!
Deli oluyorum deli bu zihniyete!
Sapıkça düşünce olabilir sizin için ama asla yaptırmam söylemem. Banyo için hazırlar yanıma getirir ben söylemediğim halde bezini çıkarmaz. Haberlerde neler duyuyoruz. Tecavüz edilen taciz edilen kız erkek çocuklarını ben kendimce böyle koruyorum. Herkesin düşüncesi koruma yolu farklıdır. Saygı duyuyorum.Esin hiç çoçugun bezini degistirmiyormu? Bu kusura bakma gerçekten çok sapikça bir düsünce. O kizin babasi, bezinide degistirmeli, banyosunuda yaptirmali.
Konuya geri gelirsek M Mina0099 Yapilan normal degil. Zaten dudak öpmede kültürümüzde yok. Hatta bundan dolayi konu gerçekmi diye düsünmedim degil. Karsi gelmen çok iyi olmus. Esinde annesi babasi ile bu konuda konussun.
Ben de o adam kılıklıya aynı cevabı veriyorum ‘sen annesin yapacaksın’ diyor.Yani o halde annede oglan bebegin bezini degistirmesin. Gerçekten bizim millet birsey yapacak diye bazen çok abartiyor. Cocuklara mahremiyet ögretilcek diye daha sapikça davranmaya baslayanlar var.
Sapık olabileceği ihtimali verdiğiniz bir adamla beraber evladınızı büyütüyor, aynı evde yaşıyorsunuz.Sapıkça düşünce olabilir sizin için ama asla yaptırmam söylemem. Banyo için hazırlar yanıma getirir ben söylemediğim halde bezini çıkarmaz. Haberlerde neler duyuyoruz. Tecavüz edilen taciz edilen kız erkek çocuklarını ben kendimce böyle koruyorum. Herkesin düşüncesi koruma yolu farklıdır. Saygı duyuyorum.
Heh, işte bu tipleri ifşa edeceğiz ki, herkes gardını alsın. Bu adam potansiyel sapık işte!Ben de o adam kılıklıya aynı cevabı veriyorum ‘sen annesin yapacaksın’ diyor.
E bana ayıp yok ise sana niye var, evladım cinsi mi olur pis pis konuşma diyorum, arkadan eşinin sesi ‘ne gerek var canım kız çocuğu, bir erkeğin görmesi’ falan diye zırvalıyor.
Kan beynime sıçrıyor yeminle, böyle pislikleri çevreme naklen yayın yapıyorum, millet adam sanıp görüşürken 3 kere düşünsün diye.
Yani işler biraz doğalında bırakılmalı bence. Sanki çocuğa da dusunmeyecegi şeyler dusundurtuluyor gibi geliyor mahremiyet eğitiminde. Cocuk doğruyu yanlışı bizden öğreniyor aslında. Bazı konulara fazlaca takilirsak yanlış yollara sapilabiliyor.Yani o halde annede oglan bebegin bezini degistirmesin. Gerçekten bizim millet birsey yapacak diye bazen çok abartiyor. Cocuklara mahremiyet ögretilcek diye daha sapikça davranmaya baslayanlar var.
Nasıl yani? Adam kendi ‘bebek’ kızını görmekten mi çekiniyor? Yani mahremiyet eğitimi için falan değil de ‘karşı cins’ diye mi?Bir de bunlar türedi, benim çevremde de var.
Adamın kızı var, diyor ne münasebet yanımda değişilsin bezi ya da göreyim, o karşı cins!
Lan hıyar, sen evladının cinsini görebilecek kadar sapıksan zaten, git kendini ihbar et önce, sonra gel millete ahkam kes!
Deli oluyorum deli bu zihniyete!
Gayet yanlış anlamışsınız. Üstüne basa basa yazdım haberlerden neler duyuyoruz diye siz ırmak bebek Eylül bebekten etkilenmedinşz mi? Sadece eşime değil herkese karşı koruma içindeydim. Yazdıklarımı tekrar okudum eşimi sapık gibi görmüyorum ama elimde değil. Banyo için hazırlar yemeğini yedirir. Ama banyo için hazırlığında bezini çıkarmaz bende neden çıkarmadın ya da iyi yaptın demem. Zaten iş saatleri uzun zor denk gelirler. Geldiğinde oynar. Annelik içgüdüsü ile böyle koruyorum. Tekrar diyorum elimde değil.Sapık olabileceği ihtimali verdiğiniz bir adamla beraber evladınızı büyütüyor, aynı evde yaşıyorsunuz.
Şaka değil mi bu?
Kızınızı babasından aman taciz vb şeyler olmasın diye koruyorsunuz, yanlış mı anladım?
Her an çocuğunun yanında olamazsın. Çocuğun da babasıyla bağ kuramazsa üzgünüm ama ileride yanlış secimler yapabilir. Boşluğu farklı şekilde yanlış kararlar vererek doldurabilir.Sapıkça düşünce olabilir sizin için ama asla yaptırmam söylemem. Banyo için hazırlar yanıma getirir ben söylemediğim halde bezini çıkarmaz. Haberlerde neler duyuyoruz. Tecavüz edilen taciz edilen kız erkek çocuklarını ben kendimce böyle koruyorum. Herkesin düşüncesi koruma yolu farklıdır. Saygı duyuyorum.
Ben yanlış anlaşıldım sanırım. Babası eve geldiğinde çocugu odaya kapatmıyorum kiHer an çocuğunun yanında olamazsın. Çocuğun da babasıyla bağ kuramazsa üzgünüm ama ileride yanlış secimler yapabilir. Boşluğu farklı şekilde yanlış kararlar vererek doldurabilir.
yorumlarinizi severim ama bu konuda bir elestiri yapmak istiyorum cocuk ve ya dede baska bir anlamda degil oyun şeklinde dahi olsa herhangi bir uyarilmada cocuk etkilenebilir şöyle ki cocuklarda erken ergenlik ve ya ufacik cocuklarda mast. falan bunlar günümüzde cok artti farkindaysaniz hani hosuna gidebilir farkedebilir oyun zanneder devam eder yanlis anlasilmak istemem ama bunu farkettiginde cocuk bilincsiz olarak devam edebilir o yuzden ben mudahale edilmesi taraftariyim cunku dedesindeki oyunu cocuk farkli kisilerde masumca algilayabilir o yuzden farkettirmeden dikkat dagitmak gerek diye dusunuyorumAradınız çünkü oyun esnasında ki hassasiyetiniz fazla ve rahatsız edici. Dedesi tescilli bir sapik değilse kucağında zıplamasını sorun etmeniz garip. Kendi babanız olsa aynı şekilde rahatsız olur musunuz? Dudaktan öpme kısmında elbette haklısınız ama diğeri söz konusu dede olduğu için fazla geldi bana.
Şimdi üslubum ağır olursa affola.Gayet yanlış anlamışsınız. Üstüne basa basa yazdım haberlerden neler duyuyoruz diye siz ırmak bebek Eylül bebekten etkilenmedinşz mi? Sadece eşime değil herkese karşı koruma içindeydim. Yazdıklarımı tekrar okudum eşimi sapık gibi görmüyorum ama elimde değil. Banyo için hazırlar yemeğini yedirir. Ama banyo için hazırlığında bezini çıkarmaz bende neden çıkarmadın ya da iyi yaptın demem. Zaten iş saatleri uzun zor denk gelirler. Geldiğinde oynar. Annelik içgüdüsü ile böyle koruyorum. Tekrar diyorum elimde değil.
Eşinize acıdım. Normal değilsiniz.Eşimin yanında dahi kızımın bezini değiştirirken sırtımı dönüyorum. Haklısınız. Neler duyuyoruz o insanlar da 'aaa bu sapık bne evleneyim bunla bir de çocuk yaparız sapıklığını yapar' düşüncesiyle evlenmiyorlar. Elimden geldiğince kızımı korurum. İnanır mısınız 6-7 aylıkken evde yalnız bırakıp bir yere gidemedim yavaş yavaş yeniyorum. Eşim böyle düşündüğümü duysa kalp krizi geçirir herhalde sapık mıyım ben diye ama elimde değil![]()
Saygı duyuyorum söylediklerinize ama bezini değiştirirken sırtımı dönüyorum dönerim. Özellikle eşimi sapık gibi gördüğüm yok. Haberlerden etkilenip yapıyorum yoksa eşim geldiğinde çocugu odaya kapatmıyorum eşime sevme dokunma demiyorum. Benim düşüncem bu sekileŞimdi üslubum ağır olursa affola.
Gayet doğru anladığımı trajedi örnekleriyle veriyorsunuz.
Bu dünyada kardeşini doğuran küçücük çocuklar oldu.
Ama bu demek değil ki her adamı sapkın ilan edeceğiz hele babasıyla arasına sınır gereceğiz!
Siz söylemeden eşiniz zaten bu yapıdaysa, tam da benim anlattığım türde birisi demek ki kendisi!
Ondan çocuğunuzun mahrem yerini koruyacağınıza, hayatını koruyun bence.
Yahu hangimiz kaka görmeye tahammül edebilir normal hayatında, ama evladımızım olunca ‘ohj bugün de yaptı deyip mutlu oluyoruz ya da hastalık durumunda resmen .okunda boncuk arıyoruz kıvam renk vs.
Sapkın, hastalıklı hatta vahşi yaratık örnekleri ile kızımı koruyorum adı altında, babasına çizdiğiniz sınır, ya bir şeylerin sinyalini aldığınızı gösterir ya da sizin bu konuda normalden oldukça uzak psikolojik durumunuzu.
Tamam da sapık değilse minnacık çocuğun bezini değiştirirken neden cinsel organını görmesi aklınıza geliyor? Bence odaya kapatın hem sizin hem de eşiniz için daha az yorucu olur bu durum.Ben yanlış anlaşıldım sanırım. Babası eve geldiğinde çocugu odaya kapatmıyorum kibezini değiştirirken sırtımı dönüyorum. Eşime sapıksın sen çocuğa bakma öpme sevme oynama demiyorum yahu.
![]()
Tamam bir dahakine söz öyle yaparım.Tamam da sapık değilse minnacık çocuğun bezini değiştirirken neden cinsel organını görmesi aklınıza geliyor? Bence odaya kapatın hem sizin hem de eşiniz için daha az yorucu olur bu durum.