- 14 Temmuz 2021
- 8
- -3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Maybeanothertime
-
Evet hatta kaynımla aynı evde oturma planları var. Bende bundan dolayi kabul edelim diyorum esim razi gelmiyorKayınpeder de iyi cesaretliymiş, ölmeden malını mülkünü dağıtıyor.
O yüzden bu bir miras paylaşımı değil.
Eğer kaynınızla yaşıyorlar, yaşlanınca onlar bakacaksa adil bence.
Eğer değilse dükkan gelirinden yüzde kırk pay istesin eşiniz.
Hayır yok 2 erkek kardeşler sadeceMerak ettim kız kardeşi var mı eşinizin?
Siz hazıra konmak demissiniz ama dükkanı işleten kaynınız, evlendikten sonra da beraber yaşama durumları olursa düşündükleri gibi, anne babayla birebir ilgilenecek kişi yine kaynınız olacak. Eşitlik dediğimiz şeyde bu gibi durumlarda değişebilir.Evet hatta kaynımla aynı evde oturma planları var. Bende bundan dolayi kabul edelim diyorum esim razi gelmiyor
Miras değil bu. Kayınbabanız yaşarken mal varlığını paylaştırmış. Tasarruf kendisinin, istediği gibi dağıtır. Bir şey söylemeye ya da sorun çıkarmaya hakkınız yok.Direkt sorumu soruyorum.
Kp 2 erkek cocugu var biri esim en büyüğü birde kaynım var bekar. Kp 2 kamyon 1 çay ocağı 1 minibus ve tarla var 2 tane. Cay ocağı alınırken esim 60 bin kredi cekip babasına vermis bekarken. Dugunumuzde de zaten sadece takıyı aldılar gerisini esimle ben hallettik. 60 bin tl lik altin aldılar. Biz ayri sehirdeyiz esimle
Kaynim da babasinin yaninda hazira kondu dukkani 5 yıldır o çalıştırdığı için dükkanı onu uzerine yapacak ve 1 kamyon ve 1 tarla kaynıma verecek (ama düğününü takısını vs kendi yapma şartıyla). Bizede sadece 1 kamyon 1 tarla düştü. Zaten gözden ırak olan gönülden ırak olur. Esime de pek düşkün değiller. Ben bu durumu kabul ettim ama esim zorluk çıkarıyor. Eşim hakli mı yoksa payımıza ne düşerse kabul edip çekilmek mi en doğrusu?
Unutmadan birde kayinbabam geçen gün eşime demiş ki . Biriniz bal yiyecek biriniz peynir ekmek. Burada ne demeye çalışıyor sizce? Bana ayrımcılık yapıyor gibi geldi. bu laftan sonra görüşmek istemedim hicbirsey versinler istemedim eşim üstüne üstüne gidiyor.
allah kahretmesin ya bi bitmediniz bitmediniz
hazıra konmuşmuş
size ne siz kimsiniz evlat mı torun mu kimsiniz
bugün boşansanız dış kapının mandalı bile değilsiniz
adam çalışmış yapmış hesabını size verecek he
ne güzel hayat ya
bu ana babalarda akıl olsa kimseye beş kuruş vermeden yesin kurtulsunlar ya bu nedir
geline damada kadar laf düşüyor hale bak
Ve dükkan var iste onuda kaynima verdiler o isteltiyor diyeİyide kardeşe 1 tarla 1 kamyon eşinize 1 kamyon 1 tarla eşit paylaştırmış zaten adam ben mi yanlış anladım ki.
Amaan ne maddiyatciymissiniz yahuDirekt sorumu soruyorum.
Kp 2 erkek cocugu var biri esim en büyüğü birde kaynım var bekar. Kp 2 kamyon 1 çay ocağı 1 minibus ve tarla var 2 tane. Cay ocağı alınırken esim 60 bin kredi cekip babasına vermis bekarken. Dugunumuzde de zaten sadece takıyı aldılar gerisini esimle ben hallettik. 60 bin tl lik altin aldılar. Biz ayri sehirdeyiz esimle
Kaynim da babasinin yaninda hazira kondu dukkani 5 yıldır o çalıştırdığı için dükkanı onu uzerine yapacak ve 1 kamyon ve 1 tarla kaynıma verecek (ama düğününü takısını vs kendi yapma şartıyla). Bizede sadece 1 kamyon 1 tarla düştü. Zaten gözden ırak olan gönülden ırak olur. Esime de pek düşkün değiller. Ben bu durumu kabul ettim ama esim zorluk çıkarıyor. Eşim hakli mı yoksa payımıza ne düşerse kabul edip çekilmek mi en doğrusu?
Unutmadan birde kayinbabam geçen gün eşime demiş ki . Biriniz bal yiyecek biriniz peynir ekmek. Burada ne demeye çalışıyor sizce? Bana ayrımcılık yapıyor gibi geldi. bu laftan sonra görüşmek istemedim hicbirsey versinler istemedim eşim üstüne üstüne gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?