- 22 Kasım 2020
- 6.441
- 91.293
- 498
- 32
- Konu Sahibi Maybeanothertime
-
okuduğumu anlayabiliyorumBir zahmet konuyu tekrar okur musunuz?
Burada gelin boşver malı diyor, koca talep ediyor.
Konu sahibi bir özrü haketti şu anda.
Cay ocagini kucuk kardese birakmis, belki adam minibusu de ilerde abiye birakacak ama daha simdiden mal kavgalari baslamis.İyide kardeşe 1 tarla 1 kamyon eşinize 1 kamyon 1 tarla eşit paylaştırmış zaten adam ben mi yanlış anladım ki.
Ve dükkan var iste onuda kaynima verdiler o isteltiyor diye
Ve dükkan var iste onuda kaynima verdiler o isteltiyor diye
Cay ocagini kucuk kardese birakmis, belki adam minibusu de ilerde abiye birakacak ama daha simdiden mal kavgalari baslamis.
Ya valla benim böldüğüm mala itiraz edip sorun çıkarırsa çocuklarım herhalde hepsini satar yerimBirde minübüs var evet dışarıda kalan.
Valla adam ne düşündü de şimdiden paylaşım yaptı bilmiyorum ama aç açıkta kalmasa bari
Kp 2 kamyon 1 çay ocağı 1 minibus ve tarla var 2 tane.
Minibüs ne oldu ya, onu kayınpeder satıp yiyecek mi yoksaKaynim da babasinin yaninda hazira kondu dukkani 5 yıldır o çalıştırdığı için dükkanı onu uzerine yapacak ve 1 kamyon ve 1 tarla kaynıma verecek (ama düğününü takısını vs kendi yapma şartıyla). Bizede sadece 1 kamyon 1 tarla düştü.
Kalmaz ya durum sandiginiz gibi degil adaletsizlik varmi diye soruyorum sadeceBirde minübüs var evet dışarıda kalan.
Valla adam ne düşündü de şimdiden paylaşım yaptı bilmiyorum ama aç açıkta kalmasa bari
Kardesler arasinda da bir sorun yok. Sadece kayinbabamin soyledigi lafa uzuldum. Biriniz peynir ekmek biriniz bal yiyecek hani bilerek mi ayrimcilik yapiyor sizce diye danıştimBirde minübüs var evet dışarıda kalan.
Ya valla benim böldüğüm mala itiraz edip sorun çıkarırsa çocuklarım herhalde hepsini satar yerim
Birbirlerine bakıp dursunlar sonra
Güldürdünüz. Durum sanıldığı gibi degil yahuMinibüs ne oldu ya, onu kayınpeder satıp yiyecek mi yoksa
İşte Anadolu irfanı; daha adam ölmeden gelini bile mal peşine düşüyor. Ne diyeyim, ağız tadıyla yemek nasip olmasın böyle mal peşine düşenlere…
şöyle düşünün siz ayrı şehirde olduğunuz için hastalandığında dr a kaynın görerecek, belki götürüyordur. haklı olarak biraz fazla verilir . yani bakım kaynınıza düşümüş.Direkt sorumu soruyorum.
Kp 2 erkek cocugu var biri esim en büyüğü birde kaynım var bekar. Kp 2 kamyon 1 çay ocağı 1 minibus ve tarla var 2 tane. Cay ocağı alınırken esim 60 bin kredi cekip babasına vermis bekarken. Dugunumuzde de zaten sadece takıyı aldılar gerisini esimle ben hallettik. 60 bin tl lik altin aldılar. Biz ayri sehirdeyiz esimle
Kaynim da babasinin yaninda hazira kondu dukkani 5 yıldır o çalıştırdığı için dükkanı onu uzerine yapacak ve 1 kamyon ve 1 tarla kaynıma verecek (ama düğününü takısını vs kendi yapma şartıyla). Bizede sadece 1 kamyon 1 tarla düştü. Zaten gözden ırak olan gönülden ırak olur. Esime de pek düşkün değiller. Ben bu durumu kabul ettim ama esim zorluk çıkarıyor. Eşim hakli mı yoksa payımıza ne düşerse kabul edip çekilmek mi en doğrusu?
Unutmadan birde kayinbabam geçen gün eşime demiş ki . Biriniz bal yiyecek biriniz peynir ekmek. Burada ne demeye çalışıyor sizce? Bana ayrımcılık yapıyor gibi geldi. bu laftan sonra görüşmek istemedim hicbirsey versinler istemedim eşim üstüne üstüne gidiyor.
Ya aslında normal olan bu bana göreValla adamdaki büyük cesaret bana göre. Ben öldükten sonra herkes hukuki olarak payı neyse alsın derim ben olsam.
okuduğumu anlayabiliyorum
satır aralarını da
Aynen illa bi paylasim yapacaksa sadece kamyonlari verebilirdi, pandemi doneminde herkes mal paylasimi yapti sanirim.Birde minübüs var evet dışarıda kalan.
Eşinizin kendi işi var anladığım kadarıyla, kaynınız da pek güven veren bir tip değil. Kp onun satıp savıp yiyeceğini düşündüğünden böyle bir cümle kurmuş olabilir. Eşinizin yerinde olsam bu kadar ince hesap yapmam, allah güç kuvvet versin kendiniz kazanın mala mal ekleyin. Kp varlığını istediği şekilde dağıtabilir, hatta satıp yiyebilir ve kimse buna karışamaz. Hepsi onun çünküDirekt sorumu soruyorum.
Kp 2 erkek cocugu var biri esim en büyüğü birde kaynım var bekar. Kp 2 kamyon 1 çay ocağı 1 minibus ve tarla var 2 tane. Cay ocağı alınırken esim 60 bin kredi cekip babasına vermis bekarken. Dugunumuzde de zaten sadece takıyı aldılar gerisini esimle ben hallettik. 60 bin tl lik altin aldılar. Biz ayri sehirdeyiz esimle
Kaynim da babasinin yaninda hazira kondu dukkani 5 yıldır o çalıştırdığı için dükkanı onu uzerine yapacak ve 1 kamyon ve 1 tarla kaynıma verecek (ama düğününü takısını vs kendi yapma şartıyla). Bizede sadece 1 kamyon 1 tarla düştü. Zaten gözden ırak olan gönülden ırak olur. Esime de pek düşkün değiller. Ben bu durumu kabul ettim ama esim zorluk çıkarıyor. Eşim hakli mı yoksa payımıza ne düşerse kabul edip çekilmek mi en doğrusu?
Unutmadan birde kayinbabam geçen gün eşime demiş ki . Biriniz bal yiyecek biriniz peynir ekmek. Burada ne demeye çalışıyor sizce? Bana ayrımcılık yapıyor gibi geldi. bu laftan sonra görüşmek istemedim hicbirsey versinler istemedim eşim üstüne üstüne gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?