Kp miras paylaşımı adaletsiz mi sizce?

kayınvalide kayınpeder kaynınızda kalacaksa bence 1 kamyonu daha hakediyor kaynınız.
valla hazır mirasa konuyorsunuz hala acaba biz az mı aldık diye duşunuyorsunuz.
dunya çok çok 80 bilemedin 90 yıl yaşayacağınız bir oluşum, kendiniz çalışıp kazanmadığınız mallar için bu kadar hırs yapmasanız mı acaba?
kayınpederin çok zeki bir insan olduğunu duşunmuyorum bu arada, ben olsam o gönul koymaları, saçmalamaları dinleyeceğime vasiyeti noterde yazdırırdım guvendiğim birine teslim ederdim, ben öldukten sonra yesinlerdi birbirlerini. ne uğraşacam.

Sunun idamına varmak lazim adam çalışmış cabalamis mali mülkü var istediğine az istediğine hic verir .. yok payım var yok alacağım gibi şeyler absürt geliyor bana .. el ayak tutarken çalışılacak soğan ekmek paylaşılır gelir gecer dünya hayatı..
Ana baba malini evladına vermeye mecbur değil kanaatimce.. herkes çalışsın kazansin yesin.. 5 yiyeceğine 2 yesin tatlı olsun ...

Biriniz peynir ekmek biriniz bal yiyecek demesi bencede doğru olmamış açık açık ayrımcılık yaptığını söylemiş ama yinede siz karışmayın. Ayrıca millet konu açmaya korkar oldu hemen bir saldırı durumu. Aksi düşüncede olduğunu belirtmek bukadar hırçınca olmamalı ya..

Yanındaki çocuğa fazla vermesi bana normal geldi.
Kahrını çeken o.
Zaten ileride eşit bölünmesin diye şimdiden bölüyor bana kalırsa.
Eşinin problemi, boşver karışma.

Haklısınız , o yalanlar bizim eş ailesinde de dönüyor. Allahtan görüşmüyorum da kafam rahat. Ama eşim gidince eşime hikaye anlatıyorlar yine duymuş oluyorum bişey değişmiyor ..

Ben olsam hayattayken zırnık vermem öldükten sonra ne bok yiyorsaniz yiyin derim adamcik yine iyi niyetliymis.
Ölmeden önce mal paylastirdigi için buna itiraz ancak öldükten sonra mahkeme yoluyla edebilirsiniz.

Hep diyorum insanlar yıllarca çalışıp kazandıklarını yesinler.Sonra böyle daha hayattayken mal derdine düşüyor çocuklar.Gerçekten çok üzücü bir durum.
Kimseyi de memnun edemiyorlar üstelik,minnet duyulacağı yerde yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…