Kp seni hic sevmedim sevemiyorum

Ya ama herseye zararli diyo ne yesek aldigimiz markalara kadar karisiyo biz esimle mesela surekli bir peynir markasi aliyoruz ben cok seviyorum o markanin peynirini alistik ondan aliyoruz gecen esimle konusuyo o marka peynir sakin alma benim aldigimi al cok lezzetli diyo ama nasil usteliyo dayanamadim bizim alisik oldugimuz peynirden baskasini yemem ben dedim ya daha neler neler varya

Bizimkiler de her gün bizdeydi, babamı kaybetmiştik birde 1 ay öncesinde, hala taziyeye gelenler yeni duyanlar oluyordu bebeği duyanlarda geliyordu, öğlen 1 2 gibi gelip 12ye kadar oturmanın alemi var mı Allah aşkına, e hadi buna da diyin ne var sizi seviyolar gelmeseler daha mı iyi diye, gelmenin de bir tatlısı olur, bebek uyumuyo gece bir de ertesi gün misafir ağırla girip uyuyama, annem gir sen yat derdi ama nasıl yatayım 15lik genç kız değil ki o da yoruluyo, kvM sağolsun lafa gelince biz yabancı mıyız der ama elini sürmez birşeye, hatta anneme şurası tozlu diye eleştiri yapar

Ayy ne güzel şeyler bunlar hep iyilikten, unutmayın bazen iyilik diye yapılan şeyler de sevimsiz olabilir, cehennem yolları iyiniyet taşlarıyla örülüdür derler

Doğal karşılayanlar etraflarında hep öyle erkekler gördü sanırım ondan doğal geliyo, benim çevremde sülalemde erkekler ağırdır çok konuşmaz yerinde konuşur hele ki böyle doğum gibi kadınsal bir konuda hele hele geliniyle asla konuşmaz, herkese ne kadar doğal gelmiş pes, keşke hastanede deseydim hemsirelere benim bezimi kp değiştirsin babam sayılır diye, o günler aklıma geldi sinirlendim gene

Bazı insanlar doğarken"dede, kayınpeder" olmak için doğar. :) Benim dayımın oğlu yeni evlenecek ve dayımdaki sevinci görmeniz lazım. O da sırf konuşmuş olmak için, bazen belgeselden bir konu açar ve onu 2 saat konuşuruz birlikte. Dayımı çok severim o yuzden içinden geçen şeyleri anlıyorum. :)
"Yumurtayı şöyle yapalım, yapın" dese bile onu o anlık söyler. Karışmak için değil. :)
Sizin konunuzda da böyle hissettim. Dedeyim ya hu ben diye haykırmak istiyor, yapamayınca da sürekli konuşup, karışarak bunu anlatıyor. :))
Kızı gibi görüyor olabilir sizi. :)

Kv olsa neyse diye cem kb nin hastanede ne işi var lohusasin nasıl rahat edersin.

Ayyy kp çok gıcıkmış

konu ile ilgili yorum yapasım var ama yazım kurallarına daha çok takıldım.. okurken nefesim daraldı.. arkadaşlar lütfen noktalama işaretleri, satırbaşları vb. kullanınız.. az buçuk Türkçe dersi gördük hepimiz.. yazık gözlerimize..

Adam gaz cikarinca verdigin tepki ne kadar cirkin ve abartili.. Sanki bilerek yapti.. Ne oldu utandirinca yani? Kusur ortmeyi birak, adamin her adimini kusur olarak gorur olmussun.. Bence bi kendini sorgula.. Kotu niyetle yaklasmak daha kotu bi huydur.. Belki bizi suclayacaksin kotu niyetliler diye, ama senin yaptıkların ve yazdiklarin ortada..

Yok ya o kadarda haksiz değil kız ayni belki daha beter kp bende de var insan bi yerde boğuluyor herşeyi bilir herseyini över boğar resmen ben muhendisim alsam ben alırım o maaşı o yedirilmez yok sen bilmiyorsun yok boyle yemek hayatında yememissindir EE olurmu benimde var şükür annem tabiki daha güzelini yapar yerim herkesin annesinin yemeği ayrıdır yok yok yememissindir bilmem ne oğlunu 5yasinda çocuk gibi görür dışarı çıksak bisey alsak rapor verir amaaan bıktık KV kp daraltmayin ya bi rahat bırakın sevekim ozleyelim ozleyince gelelim

Gelininin yaninda bilerek isteyerek gaz cikarirsa bir kp benim tepkim az bile ...cok.merak ettim sizin kp varsa eger yaninizda gaz cikarsa bir degil.iki degil kac kere yapsa bunu her gittinizde bukadar savunmaniza karsilik helal olsun baba cok iyi yaptin derdiniz heralde...hayir yasli olur kacirir anlatim amenna ama 55 yasinda gencecik adam kicini kaldirip bi kac saniye gelmesini bekleyip de gazini yapinca bu bilerek gaz cikarmaya giriyor ...

Aynen canim.kendilerini ozletme sanatini bi becerseler zaten bukadar dusmezler gelinlerin onunde ,surekli mic mic olma istegi birlikte olma istegi aman off

Valla insan sinir aninda konu acinca satirbasi falan gelmiyor aklina
Hepimiz biliyoruz imla kurallarini da sinir aninda acilinca biraz boyle oliyor ,bende su imlaci arkadaslarin bu yorumlarini sevmiyorum bu sitede yaa

Valla bacim bez degistirme teklifini de kabul eder boyleleri tobe yarabbim yaa ben taburcu oluncada cantami tasiyiodu orkidi gordu cantamda resmen cektim aldim elinden kol cantami ne diye tasiyon ya ayyyy bende sinirlendim gene yaaa

Bilerek oldugunu simdi vurgulamaniz da emteresan..

neyin savaşı bu ben anlayamadım..
eşinizin ailesine tahammül etmek bu kadarmı zor..

Son düzenleme:
Bence çok konuşması yanlış bır bır hiç susmayan insanı sevmem sus desen fikrimizidemi söylemiyek derler söyleme ya içinde tut
Bende sevmem kp i çünkü kv den daha da kvlik yapıyo o da beni sevmez ama eşim için idare ediyorum Allahtan zırt pırt gelip gitme huyları yok
Az görüşmeye çalış rahatsız olduğun zaman eşine belirt yoksa adam ne bilsin memnun sanar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…