Kp seni hic sevmedim sevemiyorum

canım Allahım sabır versin.
ah kızım memeyi bi bıraksa (torunu için 1 yaşını geçince söyleyip duruyordu) deyip duruyordu bir ara,
eşime kocacım söyle babana boşuna beklemesin memeyi kızım bıraksa kocam var ona sıra gelmez dedim
bir daha da duymadım.
malesef diyorum bazı insanlar cahil ve aklı kıt. neyin nereye varacağını düşünemiyor ama o içinde tuttuğunu da söylemezse çatlar.
bir uğraş edindirmeye bak belki işe yarar

Normali sezeryanı konuşmak kpe mi kalmış ya yapmayın Allah aşkına

Gevşek erkek kadar sevimsiz birsey yok, bizimkilerde kayseriye düğüne gidecekti kv diyoki yol uzun nasıl gidip gelicez kp dönmezsek kalırız ne var diyo, yahu düğün evi orası yer var mı yok mu, ya ben ince fikirliyim bilmiyorum doğal gelen vardır belki

Sevilecek gibi değil ki kp.'niz :)
Eşinize söyleseniz rahatsız olduğunuzu o da babasıyla ya da annesiyle konuşsa??
Bu arada ne gaz muhabbeti oldu bu ara.. Kp.'lerden çok şikayet var bu konuda

Benimkiyle seninkini bir eve kapatıp insanlığı kurtaralım! Benimkide aynı bu kadar boşboğaz adam olamaz! Daha 5 aylık evliyim bana şimdiden devlet hastanesinde doğur özel hastaneler para tuzağı diyor. Şuan erken zamanı gelince araştırırız dedim. İşi gücü organik sebze meyve. Ben sebze yemiyorum pek takmıs bana domates ye peynir ye yemiyorum iğreniyorum bu yaşıma kadar yemedim zorlamayın diyorum. Salatalara soğan koymuyorum kv kendi evinde de bazen koymuyor sofrada ben bu salatayı yemem bunda soğan yok diyor. Bana yemek tarifleri veriyor aklı fikri boğazda. Et var de 10 km yürüyerek gider yer onu.

Teyzenlerin davet etmemesi cok ayip olmus... Ayrica cok abartiyosun burnun cok havada. Adam zararli seyleri almayin demis kotu mu etmis? Size burda kalin demis. Eger gidin evinize deseydi daha da batardi sana eminim... Cocuk yapma sakin dese, cocugunu sevmese ne yapardin acaba?

Neden çağırmak zorunda olsun ki, mesela benim erkek kardeşim evleniyo yaza biz kv kp i çağırmasak elbette ayıp ama teyzemler düğün yapsa çağırmazar sanırım

Çocuk yapma da diyemez işte sıkıntı orda,onun üzerine vazife değil çiftin yatak odası

Adam kotu niyetli degil, biraz geveze.. konu sahibine batmis bu adam. Normal dogum mu sezaryen mi muhabbetini begenmedim sadece ben.

aynısından bi tane de bende var daha nişanlıyım birden geleceğimi gördüm

Ay ne kadar abarttin. Ben de bi gelisme olucak diye okurken bitti yazi. Adam gaz cikarmis tamam kotu ama sizin yaptiginiz sey de hic yetiskin bi kadina yakisacak turden degil cocuklar yapar belki evet .. Adam bazi seyler zararli der demez muhabbet iste siz her zaman " guneydogu anadolu projesi kapsaminda yapilan 9. Baraj tamamlanmis ve bu barajin bolgenin yasamini modernize etmeye bir arac olarak gorulmesi hususunda ben yetkililerle ayni fikirde degilim" falan filan gbi seylerden mi bahsediyosunuz da adam cok bos konusuyo yeaa biktim icimde firtinalar kopuyo demissiniz kac yasindasiniz cok merakettim. Genc yetiskin insanlar gulup gecer bu soylediklerinize ha adami kendinizle bir tutuyosaniz o ayri hosunuza gitmemis olabilir sinirlendirmis sizi olabilir dogru haklisiniz.

Neden çağırmak zorunda olsun ki, mesela benim erkek kardeşim evleniyo yaza biz kv kp i çağırmasak elbette ayıp ama teyzemler düğün yapsa çağırmazar sanırım
Aynen yaaa okadar meraklilarki kendilerini bise saniyolar sulalemde herkez onlari cagaracak herSeye onu ifade ediyolar resmen sen gelinini kuzeninin dugunune gelsen ne gelmesen ne gorumcemin dugunune teyzemler gitmemisti bari onun icin gelmek istemeyin bee bide yuzume karsi diyolar davetiye yollasaydi gelirdik diye hic bi ortamimda istemiyorum yaa ben dugunlerde oynamayi severim oturup beni seyredecekler galiba kuzenlerin dugununde bari rahat birakin yaaa
Çocuk yapma da diyemez işte sıkıntı orda,onun üzerine vazife değil çiftin yatak odası
Evet yaa ayip yaa benim babam bana asla bole seyler demez ayiptir bizde sonucta cocugun nasil yapildigi ortada nefret ediyorum ya

Ne gelismesi olabilirki ne bekliyodunuz

Ciddimisin canim yaaaa bizimkide regakatci koltuna kurulmustu ama bez degistirme durumlarinda cikiyodu emzirirken falan seninki baya ayip etmis cok uyuz oldum yaaaa gidin kizinizin yaninda durun yaa dogum yaoinca ne isiniz var gelinin yaninda ay cok sinirlendim yine yaaaa

Valla gelinin yaninda gelini umursamadigi icin osurmaktan utanmayan adam( ki kesinlikle kacirmiyor resmen kac kere sahit oldum ) her turlu lafi hakeder bence

Ya ilgili de asiri fazla ilgili burnunu sokuyo iste istemiyorum yaaa

Yav kızlar yardımcı olmaya çalışıyor demissiniz de gelinin ablasının doğumuna gidip ne yardımı edecek?
Hayır ebelik mi yapacak nedir?
Bir insanın bir dur yeri, sınırı olur. Ama adamda yok. Lohusa gelinin başını beklemek nedir?
Onu geç, çocuk yapma muhabbeti komple iğrenç. Adam sipariş veriyor resmen.
Bir erkek için ayıp sayılabilecek şeyler bunlar.
Konu sahibi bak bu ara herifler meraklanip üyelikleri karıştırıyor aman diyeyim. Dikkat et senin koca da ogrenmesin kayınpederine olan düşüncelerini. Demin birininki ogrenmis, savaş çıkmış.

Evet gercekten tuhaf bi adammış. Huy meselesi işte. Sizin bu bahsettiğiniz tipte birkaç insan tanıyorum. Ama ona sabır gösterirseniz sizin büyüklüğünüz olur. Rabbim karşılıksız koymaz sabrınızı. Görmezden gelin boşverin, ölümlü dünya het çeşit insan var işte

O konuyu okudum yorum da yaptim
Kp konusunda cok hakli seyler yazmissin ah ahh gormek bile istemiyorum yaaaa dohumdan sora evime gectim her aksam geldiler kp ve kv cocuk sarilik surekli emzirmek zorundayim nal gibi oturuyo boylelerine oflayip puflayacaksin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…