İşte acısı çoktan bitti. Kiminle kalacağını hesaplıyor. Beni oğluyla evinde yatırmamak için başka yere yolluyor. Yani ben daha çok ağladım yemin ederim. Kadın halen aramızdaki buzları eritip, kiminle yaşayacağım derdind düştü.Yaw cenaze evinde kim kime sarilmis bakmis önemi olmamali bukadar. Insanlar kendilerinde degildirler zaten. Yarin dün ne yaptiklarini unuturlar bile..
Bu zaman icerisinde yapilanlari unutup goz ardi edin bence. Insanlarin acisi var sonucta.
Beni neden gönderiyor evden? Ben bütün gün hizmet ettim. Topladım derledim. Bir şey yapmadım ki.Cenaze evi ,babası ölmüş biri zaten mantıken annesinin yanında olması gerekir annesinin hatırlatmış olması yani cenaze evi ya yapmayın şöyle şeyler ..
Anneniz tek gitmesin diyedir büyük ihtimalBeni neden gönderiyor evden? Ben bütün gün hizmet ettim. Topladım derledim. Bir şey yapmadım ki.
Kiminle yaşayacağının hesabı içinde olduğu için yapmıyor yalnızlığın şokundan yapıyordur.İşte acısı çoktan bitti. Kiminle kalacağını hesaplıyor. Beni oğluyla evinde yatırmamak için başka yere yolluyor. Yani ben daha çok ağladım yemin ederim. Kadın halen aramızdaki buzları eritip, kiminle yaşayacağım derdind düştü.
Belki yalniz kaldim kiminle yasarim ne yaparim diye oylesine soyleniyordur. Lafin gelisi yani üzüntüden. Sizin aciniz onun kadar buyuk olmadigi icin, acaba bize mi yerlesir diye kuruntuya kapilmissiniz gibime geldi.İşte acısı çoktan bitti. Kiminle kalacağını hesaplıyor. Beni oğluyla evinde yatırmamak için başka yere yolluyor. Yani ben daha çok ağladım yemin ederim. Kadın halen aramızdaki buzları eritip, kiminle yaşayacağım derdind düştü.
Kim ne derse desin seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.aynısından bende de var çünkü.ben şimdi yalnız naparım diyorsa tek oğlu olan eşinizin yani sizin eve yerleşmenin yolunu yapıyor.geçmiş olsun sana.
Hadi bu cenaze evi. Ama nişan günümde, en mutlu olduğum düğün günümde beni, ailemi ağlattılar. Organisyon tutup harika bir kına yaptım, son yarım saat 3 kişi geldiler. Altınlarımı vermedim diye oğullarını bana düşman ettiler, hepsini verdim.Şu mübarek ayda biraz daha olumlu olun bence.Kendinizi onların yerine koyun hoşgörü,empati bi deneyin birşey kaybetmezsiniz.
Yazık insanlar aile büyüğünü kaybetmiş, siz hala benim annem de benim annem.
Ben de şunu anlamıyorum; iki kızının da kv si dul. İkisi de onlarla yaşamıyor. Ben neden böyle imalara msruz kalıyorum...Görümcelerim de kv ile yaşasınlar. Hem de birinin tek oğlu, başka evladı yok, km lerce ötede yalnız yaşıyor kadın. Benim ki en gençleri bir de..Sizin eve yani oğlunun yanına yerleşmek için yol yapıyor bencede canım
Aslında doğru olan ne olursa olsun anadır deyip başımıza taç etmek ama kendimi senin yerine koydugumda bunu yapmak zor yani yapmak istemiyor insan
Bu durumda sana ne öneride bulunacağım bilmiyorum ama sizde yaşama ihtimalini aklının bir köşesinde bulundur
Keşke bana annelik yapacak kadar yüce gönüllü olsaydı. Benim de iki annem olurdu, kaybetmez kazanırdım. Elimi versem kolumu kaptırdım. Annecim diye sarıldıkça oğluna, kızlarına beni şikayet etti. Aldığım hediyeleri şunun kızı aldı, bunun kızı aldı diye yalanlar söyledi. Hepsini bana düşman etti. Evime gelse yine oğlu yokken bana lafları sokup, oğlu gelince açacak ağzını. Bu kadına bakmıyorum diye evime gelmeyen gelmesin zaten.Allahtan annemin oglu yok! Babami kaybedeli nerdeyse 20 sene olacak,ama üzüntüsü ve kayip duygusu hic birimizde gecmedi. Siz babanizi kaybettiniz mi bilmiyorum,ama o ilk aylar hele o kadar kötü ki aile icin,yasamayan bilmez. Kv de belki ölümü hatirladigi icin size pisman olup sarilmistir. Bilemezsiniz. Ama ne olursa olsun. Ogluda kizlari gibi annesine bakmak zorunda. Bu beraber yasayin demek degildir,ama bundan sonra annesine destek olmak zorunda. Kuzenlerim eslerinin korkusundan hasta annelerini babalari öldügünde bile bir gün evlerine götürmediler. Bende o günden bu güne evlerine adim atmam. Cok sey yasamis olabilirsiniz. Uzak durmak istemenizi anlarim ama ortada bir cenaze var. Simdi hesap zamani degil.
Keşke bana annelik yapacak kadar yüce gönüllü olsaydı. Benim de iki annem olurdu, kaybetmez kazanırdım. Elimi versem kolumu kaptırdım. Annecim diye sarıldıkça oğluna, kızlarına beni şikayet etti. Aldığım hediyeleri şunun kızı aldı, bunun kızı aldı diye yalanlar söyledi. Hepsini bana düşman etti. Evime gelse yine oğlu yokken bana lafları sokup, oğlu gelince açacak ağzını. Bu kadına bakmıyorum diye evime gelmeyen gelmesin zaten.
Ben de şunu anlamıyorum; iki kızının da kv si dul. İkisi de onlarla yaşamıyor. Ben neden böyle imalara msruz kalıyorum...Görümcelerim de kv ile yaşasınlar. Hem de birinin tek oğlu, başka evladı yok, km lerce ötede yalnız yaşıyor kadın. Benim ki en gençleri bir de..
Hakkım helal olsun. Aslında neden böyle huzursuzum biliyor musun. Ben hiç kötü davranamıyorum. Ne olursa olsun vicdana gelip ezdiriyorum kendimi. Daha bir laf edemedim kv ye. O yüzden burada patlıyorumGülüm bak cok dolusun anliyorum. Hakli oldugun bir sürü konu da vardir,ama gün ola hayir ola. Kadin daha yeni esini kaybetmis. Esinde babasini. Sana kimse "ay annecim" diye saril demiyor. Demem sadece o ki: kendini fazla gaza getirme. Annesiyle birlikte yasamak istemiyorsan bunu söylersin olur biter. Ama bu saatten sonra esin mecbur daha cok ilgelenecek.sen her defasinda böyle kafayi takarsan cok yipranirsin. Birak acilarini yasasinlar. Hakkini helal etme,etmek istemiyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?