İşte 7 aylık gelinim, hiç bana bu tavsiyeleri veren olmadı. Arkadaşlarım politik ol diyor ama anlamını bile bilmiyorum. Bugün eşim sizin söylediklerinizin aynısını söyledi. Bana kimse ablalık yapmadı ki görümcelerim de dahil. Ben de tırnaklarımı çıkarıyorum ister istemezKayınpederinize de bakmışsınız. Bence de çok iyi kalplisiniz. Sizde ne yazık ki biraz da kendimi gördüğüm için ısrarla uyarıyorum. Ben de böyle fevriyim maalesef. Hızla karar alıp hızla uyguluyorum. Ama böyle keskin olmamak lazım. Hayatta griler de var. Ya kayınvalide sizinle yaşayacak ya da hiç görüşmeyeceğiz değil.
Mesela her hafta buradasınız artık mı dedi kayınvalide? Tabi annecim dersiniz 2 hafta gidersiniz 2 hafta sallarsınız. Olaylar biraz soğur, insanlar sakinleşir. Ramazanda annem yanımızda kalsın mı dedi eşiniz? Yok hayatım biz annemle konuştuk. Cuma akşamı gelir pazartesi sabahı gideriz dersiniz. Herkesin gönlü olur. 40'ı geçince de yavaş yavaş uzaklaşırsınız. Biraz politik olmak lazım.
Haa her şeye rağmen işler kötüye gider, yine boşanırsınız. Ama siz elinizden geleni yapmış olursunuz. 2 lafa evlilik bitirmemiş olursunuz.
İşte 7 aylık gelinim, hiç bana bu tavsiyeleri veren olmadı. Arkadaşlarım politik ol diyor ama anlamını bile bilmiyorum. Bugün eşim sizin söylediklerinizin aynısını söyledi. Bana kimse ablalık yapmadı ki görümcelerim de dahil. Ben de tırnaklarımı çıkarıyorum ister istemezKaynanam bile dedi sabah ne düğününüzden, ne nişanınızdan bir şey anladınız, düğünde her fotoğrafta ağlıyorsun dedi. Düşün yani 7 aydır ne çekiyorum. Ama bundan sonra sizin dediğiniz gibi olmay çalışacağım. Tabi geliriz diyip, gelmezsem görümcelerim yine saldıracak ama ben bunu kabullenirm. Çok sağolun, çok teşekkür ederim
İşte adı cenaze evi olunca kötü oldu cevap vermem, daha doğrusu eşime patlamam..1 hafta geçmesini bekleyemedi, insanlar acıyla her şeyi söyler, ben halledeceğim demedim mi demiş görümcem. Bu acıda bu yapılır mı demiş. Eşime de sakın söyleme, ben çok doldum, sinirlerm bozul demiştim. Hemen annesine çatmışÜşenmedim okudum tüm yazılanları. Bu kadar miy miy bir insan olursaniz ezerler normal. Kp e bakmışsınız allah razı olsun. Ama bu kadar kv ve gorumcelerden onay sevgi ilgi beklemenize gerek yok. Yok kv nin boynuna sarıldım yok görünceme gittim sarildim. Siz aci ile besleniyorsunuz. Kv yı kabul etmemek hakkınız. Söylersiniz eşinize ve rest çekersiniz gerisine karismazsiniz olur biter. Kimsenin sizi onaylamasına alkışlamasına ilgi göstermesine sevmesine gerek yok. Abartmayın bu kadar. görümce kim allah aşkına gözünden dusmussunuz. Kapınızı kapatın oturun. İsteyen konussun
Eşim gibi konuştunuz. Nasıl korkuyor, panikliyorsam kafamı ellerinin arasına aldı, öyle bir şey olmayacak, seni onunla yaşatmayacağım, bana güven, anneme he he de. Diye tembihleyip duruyor. Bunda biraz da bizimle 20 yıl kalıp, annemi sinir hastası eden, annemi döven babaannemin etkisi de var. 34 yaşında evlenmemim sebeplerinden birisi evlilikten çok kayınvalide korkum olması..Kayınvalideye niye sarıldınız ki şimdi?
Bu kadar onaylanma ihtiyacı, kendinden emin olamama haliniz normal değil bence. İstediğiniz şey sadece ayrı evde oturmak, yani her evlilikte default olması gereken bir şey. Eşiniz ve kayınvalide size lutfetmiyor yani.
Çok sindirilmişsiniz, fevri davranışlarınızın sebebi de bu. Normalden fazla bir panik yaşıyorsunuz korktuğunuz için. Biraz sakinleşin, kendinizden emin olun rica ederim. Kocamı boşarım kayınvalide gelirse diyorsunuz da buradan o dik duruş potansiyeli gözükmüyor ne yazık ki.
Insanlar sevdikleriyle mutlu olmak için evlenir ama siz ilk günden beri resmen çile çekmişsiniz. Neden bu kadar zorlaştırıyorsunuz hayatı? Fevri davranışlar sergilemeyin ve naçizane tavsiyem bir psikolog yardımı alın. Çünkü herkes kadar sizinde yanlışlarınız var ve çok sinmişsiniz. Inşallah herşey yoluna girer sizin adınıza.İşte 7 aylık gelinim, hiç bana bu tavsiyeleri veren olmadı. Arkadaşlarım politik ol diyor ama anlamını bile bilmiyorum. Bugün eşim sizin söylediklerinizin aynısını söyledi. Bana kimse ablalık yapmadı ki görümcelerim de dahil. Ben de tırnaklarımı çıkarıyorum ister istemezKaynanam bile dedi sabah ne düğününüzden, ne nişanınızdan bir şey anladınız, düğünde her fotoğrafta ağlıyorsun dedi. Düşün yani 7 aydır ne çekiyorum. Ama bundan sonra sizin dediğiniz gibi olmay çalışacağım. Tabi geliriz diyip, gelmezsem görümcelerim yine saldıracak ama ben bunu kabullenirm. Çok sağolun, çok teşekkür ederim
Çok panikledim, ama iyi ki yapmışım, eşim 20 dakikada bir sağol, teşekkür ederim, senden başkası yalan, bunu da yaptın ya kimse sana ağzını açamaz diyip duruyor. Ailesine çok mesafeli o dakkadan itibaren..Hey allam yaaa cenaze evi demeden alttan alttan her şeyi ima eden onlar değil miydi? Sen cevap verince mi akıllarına gelmiş cenaze evi olduğu? Sen de gidip yine sarılıyosun alttan alıyosun. Biraz dişli olmayı öğren zaten eşin de yanında
Eşim gözlerini ayırmıyor, iyi ki yapmışım diyorum, göz yanıma gelip iyi misin, bir şey diyen var mı diyip duruyor. Hele bi desinler bu sefer beraber çıkıcaz bir daha bu eve gelmeyeceğiz diyor. Abartmıyorum 10 dakikada bir yapıyorO gül gibi otobüsten inip geri mi döndün
Yok şimdilik gelmiyor Ramazanda, sordum sen oruçlusun çekemezsin bunu diyor. Bayramdan sonra 1 hafta gelsin, o da hiç almadılar demesin diye dedim. Sonra konuşuruz bunu dedi.Lütfen eşinin iyi niyetini suistimal etmesine izin verme. Ramazan için gelsin falan derse, tepkini koy ortaya.
İçimden bi ses dolduracaklar adamı diyor.
Bilmiyorum, şu an içim çok kötü. Cenaze evinde böyle olmaması mı gerekirdi? Düşünemiyorum, çok ağladım, çok yıprandım. Geri döndüm evden çıktıktan sonra, böyle gidersem her şey biter diye paniğe kapıldım. Ablaları eşime şimdi susacaktı demişler. Hemen sana mı ispiyonladı, hem ne var dediğinde her hafta sonu bekliyorum demiş, ne var bunda diye bayağı kavga etmişler. Döndüm, annesine sarıldım, odada konuştuk. Gece yatarken yine duydum görümcem; cenaze evinde başka hesaplara girerse sonu böyle olur, tamamen düştü gözümden diyordu kaynanama. Ben kötülük istemiyorum, üzmek üzülmek istemiyorum(((( Ne yapacağım bilmiyorum
Ben de onu dedim, zaten evde olacak oğlu annemin yanında azarlamasının alemi ne??Tabiki evde olacak oğlu. Cenaze evinden bihabersiniz anlaşılan. Oncekı konuda hak vermştim size ama şuan yersiz saçmaladınız. İnsanlar kendine gelmeden bunları dusunme. Eşine destek ol
Boşverin. Bunları düşünüp doldurmayın kendinizi. Cenaze evi deyip geçin.Ben de onu dedim, zaten evde olacak oğlu annemin yanında azarlamasının alemi ne??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?