Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baya aktif çalışacağımKızlar aktif olarak çalışan kimse yok mu?
Bende katılayım çalışalım hep birlikteee
yoksa çalışamıyorum![]()
Ben baya aktif çalışacağımHep başlaım yarım bıraktım ama bir sürü kitap oldu elimde şimdi mecbur çalışmak zorundayım hem kpds hem ales günde 5-6 saat çalışmam lazım artık hatta daha fazla da olabilir çok az vakit kaldı çünkü, bir de bir sürü kitap var elimde
tabi ki sevinirim
benim elimde de birsürü var
çalışmak gerek ama
ben katılabilir miyim sana?![]()
tabi ki sevinirim
ben şöyle bir plan yaptım kendime hem ALES hem KPDS birlikte çalışcam, o yüzden her şeyi sıraya koydum :
1)Kpds Videolarından bir tane izleyeceğim, daha önce buraya eklemiştim o videoları
2)Cesur Öztürk ün kelime kitabından bir bölüm bitircem ezberleyeceğim, küçük renkli kağıtlar kesip ön tarafa kelimeyi arkaya eş anlamlı ve türkçe anlamlarını yazarak çalışıyorum.Bir de kelime sorularının olduğu bir kitabım var ezberleme işi bitince ordaki alıştırmaları çözcem.
3)1 Tane Kpds Denemesi ya da Testi çözerim.
4)1 tane ALES denemesi çözcem
bu bitince tekrar başa döncem Kpds Videoları ile devam edeceğim.
Artık zaman daraldı gramer çalışmayı falan hiç düşünmüyorum sadece sınav taktikleri ve kelime ezberleme yapcam bir de denemelerle çıkmış soruları çözcem
kızlar ben kursa gidiyorum ama bu gittiğim kurs teknik üstünden anlatıyor ve ben doğru dürüst tekrarları yapmadım üds ye değilde kpdsye çalışmaya başlasam yetişir mi derslere hep gittim kitabıda var yani daha önceden girenler fikir verirse sevinirim vakit az çünkü eğer zor diyorsanız kendimi boş yere hırpalamayım ne diyorsunuz
teknik derken yani pragraf için aradan cümle çıkarma falan için mi diyorsun?kitap önerebilir misin?bir yerde çalışmıyorum ama kpss kursum başlıcak haftada 2 günümü alıcak bir günde başka bir yere gitmem gerek,hafta sonu da kursa gidiyorum yani 2 günüm boş sadece onda da hangi birine çalışayımnasıl çalışmalıyım ben açıkçası hiç bilmiyorum ingilizce bambaşka bir şey ve çok zor
![]()
kitabını aldım beğendim baya, bir de sitesi de bilgilendirici ve güzel, ama o siteyi kuran hoca mı giriyor derslere bilmiyorum. Ankarada isen gidip bi bakabilirsin, bilgi alırsın hem ama 1 ay var ya sınava kurslar çok önceden başlamış olabilir.bu akın dil eğitimine baya iyi diyorlar ya oraya mı gitsem ne yapsam
ben dil kursunun zaten 2 -3 ay önce başlayanının bana fayda getirmeyeceğini anladım benim ingilizcem gayet kötü çünküsaati 9 liraymış sanırım 250 saat +-50 saat oynuyor kurslarında o şekilde benim için pahalı yani gidemem ne yazıkki birde hiç 1.ağızdan giden yok o nedenle gittiğim yer kasımda bitince ben kitaplardan kendim hazırlanıcam mayısta oluyor değil mi o zaman için hedefim bi 50 almak zor değil sanırım 50 almak kmilerine göre ama benim için zor çünkü 30 almıştım ama 30u hiç çalışmadan aldım kah atarak kah anlayarak yani belli mi olur bu sınavlardan 100 falan alırım
aminnnn
ne kadar zormuş ya ah keşke ünideyken bir kenara koysaydım alesle dili ah ah
![]()
bugün deneme çözdük üds 80 soruda 21 doğrum var çok ama çok fenakendimi çok kötü hissediyorum denemem hiç bir şeyim yok bi hiçmişim gibi hissediyorum başarı duygumu kaybettim ve kendimi sınavlardan aldığım puanlara göre değerli ya da değersiz yapmaya başladım psikolojim normal değil bu konuda
![]()