kpederin eve destursuz girmesi

selam kızlar. akşam eşim evdeyken kp pide almış bize bırakacakmış, neyse kapıdan bırakır gider dedim, misafir gelecek akşamında. evde sıcak zaten ben t-shirt ve altımda kısa şortla iftar hazırlıyorum. eşim kapıyı açtı.dış kapının tam karşısında da mutfak, yani sesini duyduğum an başka odaya geçip üstüme bi etek almaya felan kalksam her halükarda görecekti. neyse elindekileri eşim alıp dış kapıyı kapatana kadar adam mutfağa daldı.(ısrarla kapıyı da örtmeye çalıştım) o halde gördü kafasını eğdi ben gidiyorum dedi gitti. öyle kötü hissettim ki, bu iki oldu. 1. de bu kadar fena değildim.Normalde bişey bırakacağım dediğinde kapıdan bırakır gider, oturma odasına felan geç mutfağa neden gelir anlamam. eşimede kızdım müsait değil desene diye, oda bende anlamadım oturma odasına geçer diye düşündüm dedi.3. olmaması için ne yapmalıyım? ( bu arada tesettürlüyüm)

Uygun bir dille uyarmadan olmaz. Ya da kayınvalidenin kulağına çıtlatırsın. Böyle böyle oldu bende çok utandım gibi... O gereğini yapar

Kayın pederinizin boşluğuna gelmiş belli ki,yaşlılar bazen düşünemeyebilirler. Ki başını öne eğip hemen oradan çıkması da saygısını gösteriyor. Bir kerelik bir şeyse, bir daha böyle yapacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

Bence bir daha o şekilde girmez içeri. anlamıştır oda, kafasını eğip çıktığına göre.

selam kızlar. akşam eşim evdeyken kp pide almış bize bırakacakmış, neyse kapıdan bırakır gider dedim, misafir gelecek akşamında. evde sıcak zaten ben t-shirt ve altımda kısa şortla iftar hazırlıyorum. eşim kapıyı açtı.dış kapının tam karşısında da mutfak, yani sesini duyduğum an başka odaya geçip üstüme bi etek almaya felan kalksam her halükarda görecekti. neyse elindekileri eşim alıp dış kapıyı kapatana kadar adam mutfağa daldı.(ısrarla kapıyı da örtmeye çalıştım) o halde gördü kafasını eğdi ben gidiyorum dedi gitti. öyle kötü hissettim ki, bu iki oldu. 1. de bu kadar fena değildim.Normalde bişey bırakacağım dediğinde kapıdan bırakır gider, oturma odasına felan geç mutfağa neden gelir anlamam. eşimede kızdım müsait değil desene diye, oda bende anlamadım oturma odasına geçer diye düşündüm dedi.3. olmaması için ne yapmalıyım? ( bu arada tesettürlüyüm)

Ben tesetturlu degilim ama evde az :KK53:giyindigim icin kapi calar, deprem olur falan diye hazirda kolay giyecegim elbise bulunduruyorum. Hangi odaya gidersem o benimle.

Boyle insanlar var, onlarla ugrasmaktansa kendi onlemimi aliyorum :temizlik:

sizdede hata var.mesela ben evimde rahat giyindiysem bi zil caldiginda esim evdeyse yatak odasina ucarim ee orayada kimse giremeyecegine gore esim iceri almissa ustumu toparlar oyle cikarim.eger evde yalnizsam yakinimda kiyafeti bulundurur ustume hemen alir ve acarim kapiyi.disardan gelen insani yonlendiremessiniz ama siz kendinize tedbir alabilirsiniz.kbaba baba sonucta evladinin evine girmek istemistir girmistir.

Back
X