kpederin eve destursuz girmesi

Uygun bir dille uyarmadan olmaz. Ya da kayınvalidenin kulağına çıtlatırsın. Böyle böyle oldu bende çok utandım gibi... O gereğini yapar

Kayın pederinizin boşluğuna gelmiş belli ki,yaşlılar bazen düşünemeyebilirler. Ki başını öne eğip hemen oradan çıkması da saygısını gösteriyor. Bir kerelik bir şeyse, bir daha böyle yapacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

Bence bir daha o şekilde girmez içeri. anlamıştır oda, kafasını eğip çıktığına göre.

başını eğip çıktığına göre bi daha olmaz diye düşünüyorum.

Ben tesetturlu degilim ama evde az giyindigim icin kapi calar, deprem olur falan diye hazirda kolay giyecegim elbise bulunduruyorum. Hangi odaya gidersem o benimle.

Boyle insanlar var, onlarla ugrasmaktansa kendi onlemimi aliyorum

sizdede hata var.mesela ben evimde rahat giyindiysem bi zil caldiginda esim evdeyse yatak odasina ucarim ee orayada kimse giremeyecegine gore esim iceri almissa ustumu toparlar oyle cikarim.eger evde yalnizsam yakinimda kiyafeti bulundurur ustume hemen alir ve acarim kapiyi.disardan gelen insani yonlendiremessiniz ama siz kendinize tedbir alabilirsiniz.kbaba baba sonucta evladinin evine girmek istemistir girmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…