Yani kpss ye de ucundan başlayayım mıBence mantıken kpss ile yds yi marta kadar yds ağırlıklı götürün.Yds bitince kpss ye devam edersiniz.
Atanıp çalışmaya başlayınca ev hanımlığından feragat etmeyeceksiniz ki :) şaka bir yana ben atanmayi çok istiyorum onca emekle okuyup böyle evde kapalı kalmak çok kötü.kendimi ise yaramaz hissediyorum.Of ben böyle ne çalışsam diye düşünürken günler geçiyor bi zaman da diyorum amaaaan bırak ev hanımlığı cok guzel ama o kadar da okudum yaş gitmeden deneyeyim şansımı
Kpss sozeli kucumseme benim matematik cok kuvvetli degil ki alesten 83 aldim ben de beni kpss de tarih kurtardi 90 a yakin puan aldim. Ben senin yerinde olsam e yds ye calisirdim bildigim kadarıyla daha sik yapilan bir sinav ya da planli calisma ile ikisini birarada gotururdum.Konuya baska yerde cevap gelmiyor kusura bakmaMune bir sure kalabilir mi? Kpss lisans B grubuna gireceğim. 1martta YDS var. Ona da gireceğim. Şimdi ben marta kadar kpss&dil bir arada götürmeye mı çalışayım yoksa marttan sonra 90+ icin kpss yetişir mi? ( Bu arada alesten en son 90 aldım yani matematikten sıkıntım yok sadece sözel çalışacağım kpss için)
Bir de 90ustu alanlar nasıl ne kadar çalıştınız?
Küçük çocuğum da var yani günde en fazla 5 saat kadar çalışmak için vaktim var.
Çift mesaiAtanıp çalışmaya başlayınca ev hanımlığından feragat etmeyeceksiniz ki :) şaka bir yana ben atanmayi çok istiyorum onca emekle okuyup böyle evde kapalı kalmak çok kötü.kendimi ise yaramaz hissediyorum.
Ooo korkutun beni şimdi bak sözel daha önemli diyosun yani. OyyKpss sozeli kucumseme benim matematik cok kuvvetli degil ki alesten 83 aldim ben de beni kpss de tarih kurtardi 90 a yakin puan aldim. Ben senin yerinde olsam e yds ye calisirdim bildigim kadarıyla daha sik yapilan bir sinav ya da planli calisma ile ikisini birarada gotururdum.
Tebrik ederim.90 iyi puan.Atandınızmı?Kpss sozeli kucumseme benim matematik cok kuvvetli degil ki alesten 83 aldim ben de beni kpss de tarih kurtardi 90 a yakin puan aldim. Ben senin yerinde olsam e yds ye calisirdim bildigim kadarıyla daha sik yapilan bir sinav ya da planli calisma ile ikisini birarada gotururdum.
Sozel daha onemli demiyorum. Sozel de sayisal kadar onemli diyorum. Matematik zayif diyince oyle 1 2 net dusunme 18 ya da 19 net yapmistim. Turkce beni batirdi mesela yetistiremedim mantik sorularini. Yani bence simdiden kpss basla yds icin de e yds dusun kpss sonrasi calisirsin. Zaten kpss puani sana daha yararli atanman icinOoo korkutun beni şimdi bak sözel daha önemli diyosun yani. Oyy
Nasıl ve günde ne kadar çalıştığını da paylaşırsan cok sevinirizKpss sozeli kucumseme benim matematik cok kuvvetli degil ki alesten 83 aldim ben de beni kpss de tarih kurtardi 90 a yakin puan aldim. Ben senin yerinde olsam e yds ye calisirdim bildigim kadarıyla daha sik yapilan bir sinav ya da planli calisma ile ikisini birarada gotururdum.
Atandim evet ama suan ucretsizdeyim cocuk büyütüyorumTebrik ederim.90 iyi puan.Atandınızmı?
Benim ozaman cocuk yoktu sbaah ise gider gibi kutuphaneye gider isten cikar gibi kutuphaneden cikardim. Youtube videolari daha azdi o zman ve daha kaliteliydi onlari izlerdim. Hergun calisir tekrar ederdim. Martin ortasinda konulari bitirmis denemeye baslamistim. Bayagi deneme cozdum. İki buyuk battal boy cop poseti deneme atmistim sinav aciklaninca.Nasıl ve günde ne kadar çalıştığını da paylaşırsan cok seviniriz
Tebrik ederim baya ciddi çalışmak lazım demek kiBenim ozaman cocuk yoktu sbaah ise gider gibi kutuphaneye gider isten cikar gibi kutuphaneden cikardim. Youtube videolari daha azdi o zman ve daha kaliteliydi onlari izlerdim. Hergun calisir tekrar ederdim. Martin ortasinda konulari bitirmis denemeye baslamistim. Bayagi deneme cozdum. İki buyuk battal boy cop poseti deneme atmistim sinav aciklaninca.
Tabii ki rakip cok atanacak yer az.Tebrik ederim baya ciddi çalışmak lazım demek ki
Cok teşekkürkerAma stres yapma. Yani cok cok cok zor bir sinav degil. Zaman kisiti geriyor adami. Biraz emekle cozulmeyeck bisey degil.
120 soruluk sınavın 30 sorusu matematik. O yüzden sözeli göz ardı etmeyin kesinlikle. Ve türkçe dışındaki sözel unutulmaya çok elverişli , bol soru çözümüyle iyi oturtmak lâzım bilgiyi. 5 saat çalışma imkânınız varmış. Marta kadar en az 1 saatinizi sözele ayırsanız iyi olur bence. Inşallah güzel bir sonuç alırsınız:)Ooo korkutun beni şimdi bak sözel daha önemli diyosun yani. Oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?